Miresele anului 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 23
jesia spune:
Mii de multumiri felelor pt primire....deja incep sa ma simt ca intre prietene
Krelia sa stii ca m-am gandit serios la intrebarea ta si poti sa ma treci pe 10.06.2006.....vreau sa-mi fac nunta inaintea lor
O sa am nevoie de sfaturile voastre
kateryna spune:
pupici Jesia. Bine ai venit la . Pune piciorul in prag si stabileste tu data nuntii. CIne se marita tu sau ele?
http://community.webshots.com/user/k4t3ryn4
kateryna spune:
quote:
Originally posted by jesia
Krelia sa stii ca m-am gandit serios la intrebarea ta si poti sa ma treci pe 10.06.2006.....vreau sa-mi fac nunta inaintea lor
Suntem aici ca sa raspundem
http://community.webshots.com/user/k4t3ryn4
krelia spune:
quote:
asa si este
quote:
Foarte bine! Imediat te trec, numai sa-mi spui, daca vrei, de unde esti (sau unde faci nunta) ca sa-ti apara si orasul, nu?
quote:Stai pe-aproape, in cazul asta!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
jesia spune:
[quote]Originally posted by krelia
Foarte bine! Imediat te trec, numai sa-mi spui, daca vrei, de unde esti (sau unde faci nunta) ca sa-ti apara si orasul, nu?
pe ce listuta ma treci sunt din bucuresti si el la fel si ne facem nunta aici
krelia spune:
quote:
pe ce listuta ma treci sunt din bucuresti si el la fel si ne facem nunta aici
uita-te pe prima pagina de la capitolul asta si ne vei vedea pe toate miresicile , inclusiv pe tine
Pup
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
jesia spune:
Si mai am si eu o problema felelor , una care am vazut ca este de fapt generala "SOCRI" , sunt ingrozitori si nu stiu ce o sa ma fac cu ei. Nu sunt singura nu-i asa..... pe 2.10.2005
adica duminica a avut nunta fratele lu` ady (sotul meu) de care nu prea am fost incantata...... si la o discutie cu socrii am zis ca noi am vrea sa facem altfel nunta la catre ei ne-au raspuns ca daca vrem altfel o sa ramanem singuri
Giova spune:
Jesia vei vedea cate probleme mai apar, dar trebuie sa te mentii tare pe pozitie, ca de nu, numai probleme vei avea. iti spune me- stan Patitul.
si acum va pupic pe toate, ca plec acasa.
pe maine.
poze
gio si bb Marco 25+
pyssy spune:
quote:
Si mai am si eu o problema felelor , una care am vazut ca este de fapt generala "SOCRI" , sunt ingrozitori si nu stiu ce o sa ma fac cu ei. Nu sunt singura nu-i asa..... pe 2.10.2005
adica duminica a avut nunta fratele lu` ady (sotul meu) de care nu prea am fost incantata...... si la o discutie cu socrii am zis ca noi am vrea sa facem altfel nunta la catre ei ne-au raspuns ca daca vrem altfel o sa ramanem singuri
Din propia experienta iti spun : NU FACE NICI UN FEL DE COMPROMISURI PENTRU NUNTA TA !!!!
adirys21 spune:
Salutare miresici!!!
Norocul meu ca am numai soacra si ea e plecata din tara.
Am si eu o rugaminte la voi:Ma ajutati si pe mine sa fac chestia aia cu Daisypath?Am facut tot ce trebuie numai ca nu reusesc sa-l pun cum trebuie la semnatura(imi apare tot textul ala lung).Stiu ca am vazut problema asta pe forum,am cautat....dar atunci cand am nevoie nu mai gasesc nimic.Va rog mult.
Pupici
p.s am pus si poza cu noi
hihihi