Miresele anului 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Neata fetele! Ati fost voi matinale ieri cu bautura dar uitati-va la mine: e ora 7 dimineata si m-am trezit setata pe bauturi de nunta!!!
Noi asteptam culesul viei de saptamana viitoare ca sa vedem cum stam cu productia. Tuica si palinca sunt deja asigurate-desi am o oaresce rezerva la faza cu palinca-ardelenii o beau ca pe apa, dar am doar cativa ardeleni la nunta; restul sunt de prin alte zone si cred toti ca palinca e un fel de tuica mai tare...mie mi-e ca-i adun de pe sub mese daca-i lasa ca creada asta!!!
In legatura cu cumparatul bauturilor inca de pe acum, subcriu:DA!!! Daca nu din alt motiv, atunci macar pt ca ne ameninta guvernantii nostri cu marirea accizelor la bautura si s-ar putea sa ne coste la anul de doua oroi pe atat. Si vorba cuiva de aici: bautura nu se strica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza !!!!
Dyadya vad ca suntem cele mai matinale pe aici.
Am vazut si eu aseara la stiri ca se scumpesc bauturile si tigarile. deci trebuie sa ne gandim serios la asta.
Si eu voi avea tuica la nunta, dar nu iau din aia tare ca nu vreau sa-i vad pe sub mese-vorba ta. De obicei la nunti nu se ia tuica tare, dar nici apa chioara. mai bine ai vb. cu un cunoscator sa-ti aleaga el tuica potrivita.

Ieri ne-a facut mama certificatele medicale, maine la 10 dim. merge la Primarie sa le depuna.
Am avut azi-noapte un cosmar, visam ca sunt la Primarie si dintr-o data m-am trezit ca totul s-a terminat si eu nu imi aminteam nimic, doar ca intram in aceea incapere.
I-am spus lui Clau sa aiba mare grija de mine, sa nu o iau la fuga sau sa nu raspund la ce ma intreaba ala- ofiterul starii civile- unchiul meu.

A vorbit ieri cu socrul, i-a zis sa nu se mai bage, ca uite ce a creat si ca doar daca i se va cere sa faca ceva atunci ok. Si-a cerut scuze, socrul, ca el nu a vrut, ca avrut sa ne ajute, etc.
Auziti faza: el vroia sa vina la ai mei sa ma ceara, etc!!!
Pai mi se pare cam deplasata faza, asta trebuia facuta mai demult nu acum, cu un bebe la purtator, etc.
Bine ca s-a terminat totul si vom face cum am vrut noi, chiar daca s-au varsat lacrimi amare pana am ajuns aici.
Hai ca m-am intins ca o placinta. Sorry!!!

poze
gio si bb Marco 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

Andita, uite ce informatii am eu de la Laguna Blu. Sala e frumoasa, cu niste geamuri mari prin care se vede lacul Baneasa. Asta mi-a placut de cum am intrat.Langa sala asta mare, mai este un salon mai mic, cu vreo 6 mese parca, separat de sala mare printr-un perete in care sunt decupate niste arcade micute. Eu m-am gandit ca daca fac in sala mare, o sa pun in dreptul arcadelor niste perdelute de voal sau aranjamente florale mai mari, ca sa nu ma vad cu clientii care vin in salonul mic. Am vorbit cu o doamna care ne-a spus ca nu exista un numar minim sau maxim de persoane. Spunea ca au avut nunta si de 260 de persoane (dar cred ca i-au bagat in ambele saloane si erau cam inghesuiti) si de 70. Chiar daca le spui acum 100 si cu 2 saptamani inainte ii anunti ca sunt 70 nu e nici o problema. Pretul tacamului pentru anul asta a fost 30 de euro, sau 34 euro, in functie de ce vroiai la aperitiv. Cel de 34 avea vreo 2-3 chestii in plus la aperitiv. Pretul include mancarea (4 feluri) si 2 cafele. Eu am fost saptamana trecuta si am facut o rezervare in creion pt ca nu stabilisera inca preturile pt 2006, dar mi s-a spus ca peste 2 saptamani vor sti si vor incheia contractele. Nu am avut rabdare si m-am dus sambata acolo sa mananc ceva in salonul mic, iar in salonul mare era nunta (am spionat tot). Cei de la nunta n-au nici o treaba cu tine care mananci in cealalta parte...oamenii au alta treaba...danseaza, mananca, beau, se distreaza...n-au timp sa se sinchiseasca de cei din salonul mic....cu care nici nu prea se vad. Eu am incercat sa trag cu ochiul de unde eram si nu vedeam mare lucru, desi as fi vrut Nu stiu daca cei din salonul mic ar avea tupeul sa intre peste tine la nunta...sper ca nu. Toaletele sunt frumoase si curate, bucataria e ok, dar putea sa arate si mai bine, era curat oricum. O sa sun azi acolo sa vad daca au mai aflat ceva. Pana atunci cam atat iti pot spune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Neatza, fete cucuiete!
Azi, mai rarutz...ca-i mare trebushoara la mine la servicel ..dar, va urmareste fata din umbra
Vad ca voi aveti in plan sa dati si tuica/palinca....eu, sincer, as cam zice pas...dar, depinde de ce-o sa-mi faca rost tati meu ...daca o sa aduca si niscaiva tuica, atunci, o sa intrebam si invitatii barbati, asa....poate o vrea unu', doi, acolo...nu? ...desi, ma cam tem cu amestecarea bauturilor, ca nu face bine mai deloc....eh, vom vedea!

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Fetelor am si eu o mare problema. Cine stie unde gasesc si eu un bolero frumos ptr cununie? Am gasit unul la Cocor dar era 2 milioane!! si sincer nu as putea sa dau atat pe o bucatica de material. Ca sa nu mai spun ca nu-mi gasesc de incaltat ca deh am nr 35. Ma ajuta si pe mine cineva ca sunt disperata si mai am o sapt si ceva pana la cununie?

http://community.webshots.com/user/k4t3ryn4

Mergi la inceput

Eu m-am gandit sa cumpar pentru nunta vin(alb si rosu), whiski, gin, martini, sampanie. Nici mie nu imi place palinca sau tuica, dar voi avea multi invitati din ardeal...si ei sunt mari amatori, asa ca se impune. Cu vinul nu stiu ce va fi, pentru ca toata lumea care a cules struguri anul asta zice ca fata de alti ani s-au facut cam putini. Sper sa nu se scumpeasca din cauza asta. Restul bauturilor sper sa le pot cumpara din Duty Free.

Mergi la inceput

Kateryna, nu stii vreo croitoreasa care sa-ti faca un bolero? Sau poti incerca pe lipscani. Sunt acolo 2 magazine mari cu materiale si croitorese o gramada si sigur nu te va costa 2 milioane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Intrebare de 100 de puncte:
Mai sunt duty-free-uri in Bucuresti??...de fapt, nus tiu daca se numeau asa, dar stiu ca uintr-un timp erau com-shop-urile, sau cum naiba se numeau...de unde cumparai pe verzisori

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Eu luni seara am fost cu mama pe al magazine, sa isi caute ea incaltari. dar am intrat si in diferite magazine de mirese si altele de gen. si m-am cam speriat. preturi mari si lucruri urate din punctul meu de vedere. parca eram dupa soldare si ramasesse numai ce e prost si urat.

mama mea visa la rochie de mireasa din voal natural, greu, care sa cada frumos, dar i-am explicat ca asa ceva ajunge la cateva mii de EUR. Deh, daca mama mea a lucrat vreo 25 de ani intr-o casa de moda....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Cri., mersi mult de tot pentr informatii. Cred ca in week-end o sa fac o vizita pe aoclo, ca tot vreu neaparat sa fac si o plimbarica, si Herastraul e parcul meu preferat...
Chestia asta cu bauturile e foarte importanta. Am fost in vara la o nunta la casa Armatei unde nu prea s-a acordat mare atentie subiectului, respectiv am avut "damele" cate "o portie" de garonne, si barbatii la fel, tarie ceva. Si pentur o noapte intreaga, sa0mi fie iertat, chiar daca nu sunt mare bautoare, mi se pare cam putin... Eu as vrea sa fac bar deschis, sau sa-si comande fiecare ce vrea, in limita posibilitatilor, adica sa am mai multe variante la indemana.

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput