Miresele anului 2006 (21)
Raspunsuri - Pagina 17
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Rallu
Vrem sa cumparam bauturile alcoolice de pe acum din 2 motive: unul la mana nu ne tine portofelul sa cumparam totul o data chiar inainte de nunta (luate pe bucati mai are timp sa se refaca rezerva :)))) si doi sa nu cumva sa le treaca prin cap sa scumpesca iarasi totul.
Noi vrem sa cheltuim banii, sa nu-i dam pe altceva, vezi msj de mai sus... si ca sa nu zica nu stiu cine sa amanam nunta din x motive ( asta ramane intre noi... nici puiu' nu stie de ce... ). Cat despre scumpiri, stiu sigur ca vinul ieftin se va scumpi cu 25 %.
Poti lua acum vinul si tariile si restul mai aproape de nunta. Si ia cantitati mai mici... noi luam pt 90-100 de pers, daca mai e nevoie, completam cu o sapt inainte.
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Giova
Saracul Clòau, mi-e mila de el, dar cand a pomenit de subiectul asta avea ochii in lacrimi. Il doare ca nu vreau numele lui, si e asa de egoist sa nu-l accepte nici pe al meu.
Am pierdut partea asta ? De ce nu vrei numele lui ?
Raza de soare
Raza de soare spune:
Krelia pe unde umbla ?
Ziceati de soacre, cu ingrasat... A mea ma vede ditamai foca pe langa fi-sa... ca vai, biata, ce-a mai slabit, acum, ca e ffffffff stresata... eu cred c-au slabit amandoua de la uitat la telenovele... ca si soacra-mea, care are 89 de kile, zice c-a dat jos, mancand ca sparta, 5 kg...dar doar zice... Si-mi place de mor cand zice puiu ca sora-sa e ca o scandura... ca femeile tre' sa aibe sani si ma rog... sa ai ce strange in brate...
Raza de soare
krelia spune:
Prezent!!!
Am perdut ceva???
Noi (adica tata ) vom lua vin varsat, din ala bun, de nunta, slab alcoolizat...cu tariile, am vb cu nasii, au spus ca ei cunosc pe cineva ...si sucurile...vedem noi, nu-i bai....
Ati mai fost prin vizionat de restaurante (cele care nu aveti) sau biserici (cele care aveti restaurant)...ca eu.....nexam
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
Andita spune:
Neata, fetele.
Vad ca vorbiti de bauturi, asa, de dimineata. Asta imi aminteste de mirosul vecinului din tramvai, de azi diminata din drum spre birou....Bleah..... In fine, in alta ordine de idei: sa va dau un pont, referitor la bauturile spirtoase. Cel mai convenabil e sa le iei din magazinele Duty Free din vama. Preturile sunt aproape la jumatate. Noi avem pe cineva care face drumuri in afara cam o data pe luna, si pana la nunta, ne face aprovizionarea.
Cat despre vin, si la noi e tristete mare, ca nu s-a facut nimic, nimic, nici anul trecut, nici anul asta. Cu toate astea, eu am un butoi de vin oprit, si deja din cunostintele mele are 3 ani, asa ca o sa fie ceva deosebit. Si mai avem si cateva pile, deci de cherchelit, sunt asigurati oaspetii nostri!
Nunta noastra
Poze
cri. spune:
Krelia, ajuta-ma si pe mine te rog, daca nu te superi! Raza de soare spunea ca a scris undeva despre Laguna Blu. Am cautat la mirese (19) si nu am gasit. Sunt apropae sigura ca vreau sa fac nunta acolo dar nu am nici o informatie. Multumesc frumos!
Giova spune:
Neatza!!!
Chiar asa, de dim. cu bauturile.
noi nu ne-am prea gandit.
Cert e ca voi lua vin de Jidvei, sper sa mai fie seful al mare in viata, ca asa poate mi-l da gratis, si de restul habar n-am.
Whisky vom lua din Duty Free, si ne mai aduc prietenii din Italia. Nu iau nimic de pe acum, ca, Clau al meu e un fan inrait al acestei bauturi si risc sa raman fara nici o sticla.
In aug. i-a adus sora-mea 3 sticle si le-a supt repede.
Am mai luat una de 1 litru de pe avion, cand am venit si urgent s-a dus.
Asta e, e slabiciunea lui, si n-am ce face.
poze
gio si bb Marco 25+
dana_ene spune:
Pentru CRI:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=12&TOPIC_ID=21227#1014063 (vezi ce au scris Tanti Zavaidoc si nicolici26)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53918&whichpage=2
Daniela (21+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
krelia spune:
quote:
Originally posted by cri.
Krelia, ajuta-ma si pe mine te rog, daca nu te superi! Raza de soare spunea ca a scris undeva despre Laguna Blu. Am cautat la mirese (19) si nu am gasit. Sunt apropae sigura ca vreau sa fac nunta acolo dar nu am nici o informatie. Multumesc frumos!
In afara de linkurile pe care ti le-a dat dana, am dat si eu cautare pe forum, si am mai gasit
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55700&whichpage=11&SearchTerms=Laguna,Blu (postul scris de Raza)
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
Raza de soare spune:
Krelia, multam de ajutor !... mai devreme intrebam asa, pur si simplu, ca era ora ta de sosire...
Raza de soare