Miresele anului 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Rallu

Vrem sa cumparam bauturile alcoolice de pe acum din 2 motive: unul la mana nu ne tine portofelul sa cumparam totul o data chiar inainte de nunta (luate pe bucati mai are timp sa se refaca rezerva :)))) si doi sa nu cumva sa le treaca prin cap sa scumpesca iarasi totul.

Noi vrem sa cheltuim banii, sa nu-i dam pe altceva, vezi msj de mai sus... si ca sa nu zica nu stiu cine sa amanam nunta din x motive ( asta ramane intre noi... nici puiu' nu stie de ce... ). Cat despre scumpiri, stiu sigur ca vinul ieftin se va scumpi cu 25 %.
Poti lua acum vinul si tariile si restul mai aproape de nunta. Si ia cantitati mai mici... noi luam pt 90-100 de pers, daca mai e nevoie, completam cu o sapt inainte.

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Giova
Saracul Clòau, mi-e mila de el, dar cand a pomenit de subiectul asta avea ochii in lacrimi. Il doare ca nu vreau numele lui, si e asa de egoist sa nu-l accepte nici pe al meu.

Am pierdut partea asta ? De ce nu vrei numele lui ?

Raza de soare

Mergi la inceput

Krelia pe unde umbla ?

Ziceati de soacre, cu ingrasat... A mea ma vede ditamai foca pe langa fi-sa... ca vai, biata, ce-a mai slabit, acum, ca e ffffffff stresata... eu cred c-au slabit amandoua de la uitat la telenovele... ca si soacra-mea, care are 89 de kile, zice c-a dat jos, mancand ca sparta, 5 kg...dar doar zice... Si-mi place de mor cand zice puiu ca sora-sa e ca o scandura... ca femeile tre' sa aibe sani si ma rog... sa ai ce strange in brate...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Prezent!!!
Am perdut ceva???

Noi (adica tata ) vom lua vin varsat, din ala bun, de nunta, slab alcoolizat...cu tariile, am vb cu nasii, au spus ca ei cunosc pe cineva ...si sucurile...vedem noi, nu-i bai....
Ati mai fost prin vizionat de restaurante (cele care nu aveti) sau biserici (cele care aveti restaurant)...ca eu.....nexam

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

Neata, fetele.
Vad ca vorbiti de bauturi, asa, de dimineata. Asta imi aminteste de mirosul vecinului din tramvai, de azi diminata din drum spre birou....Bleah..... In fine, in alta ordine de idei: sa va dau un pont, referitor la bauturile spirtoase. Cel mai convenabil e sa le iei din magazinele Duty Free din vama. Preturile sunt aproape la jumatate. Noi avem pe cineva care face drumuri in afara cam o data pe luna, si pana la nunta, ne face aprovizionarea.
Cat despre vin, si la noi e tristete mare, ca nu s-a facut nimic, nimic, nici anul trecut, nici anul asta. Cu toate astea, eu am un butoi de vin oprit, si deja din cunostintele mele are 3 ani, asa ca o sa fie ceva deosebit. Si mai avem si cateva pile, deci de cherchelit, sunt asigurati oaspetii nostri!

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri. spune:

Krelia, ajuta-ma si pe mine te rog, daca nu te superi! Raza de soare spunea ca a scris undeva despre Laguna Blu. Am cautat la mirese (19) si nu am gasit. Sunt apropae sigura ca vreau sa fac nunta acolo dar nu am nici o informatie. Multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Chiar asa, de dim. cu bauturile.
noi nu ne-am prea gandit.
Cert e ca voi lua vin de Jidvei, sper sa mai fie seful al mare in viata, ca asa poate mi-l da gratis, si de restul habar n-am.
Whisky vom lua din Duty Free, si ne mai aduc prietenii din Italia. Nu iau nimic de pe acum, ca, Clau al meu e un fan inrait al acestei bauturi si risc sa raman fara nici o sticla.
In aug. i-a adus sora-mea 3 sticle si le-a supt repede.
Am mai luat una de 1 litru de pe avion, cand am venit si urgent s-a dus.
Asta e, e slabiciunea lui, si n-am ce face.

poze
gio si bb Marco 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Pentru CRI:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=12&TOPIC_ID=21227#1014063 (vezi ce au scris Tanti Zavaidoc si nicolici26)

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53918&whichpage=2

Daniela (21+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by cri.

Krelia, ajuta-ma si pe mine te rog, daca nu te superi! Raza de soare spunea ca a scris undeva despre Laguna Blu. Am cautat la mirese (19) si nu am gasit. Sunt apropae sigura ca vreau sa fac nunta acolo dar nu am nici o informatie. Multumesc frumos!

In afara de linkurile pe care ti le-a dat dana, am dat si eu cautare pe forum, si am mai gasit
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55700&whichpage=11&SearchTerms=Laguna,Blu (postul scris de Raza)

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Krelia, multam de ajutor !... mai devreme intrebam asa, pur si simplu, ca era ora ta de sosire...

Raza de soare

Mergi la inceput