Actimel-Danone
Raspunsuri - Pagina 3
alessia105 spune:
quote:
Nu producatorul schimba reteta ci romanasii care lucreaza in fabrica... Probabil ca nu toti, sa ma scuze cei pe care i-am suparat cu remarca mea.
Pai daca e asa ,de ce nu face cineva un colet cu produsele Danone si il trimite la Comapania mama sa le testeze ...sau macar sa semnaleze anumite nereguli ( compania chiar ofera anumite recompense ptr lucruri de genul asta
Desi Sebi de la nastere numai Danone din Ro a mancat si acum are 7 ani jumatate si e perfect sanatos .
Eu personal am mai spus-o am incredere in ei ..aici eu iau de la ei si lapte gata facut cu diverse arome ( legume, vanilie, biscuiti,fructe...etc) ptr bb ... este singurul lapte pe care il accepta si nu pot sa ii scot laptele inca ptr ca e mititel ptr asta... ca sa nu mai spun de supa ptr bb , biscuiti ptr bb ...
Iar toti vecini si cunoscuti il au permanent in casa si nimeni nu e bolnav ba chiar cum am mai spus-o si eu au spus-o si alti e f f recomandat de pediatrii si doctorii in general ...
Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia
, Benny
(02.03.05) si Sebi (16.01.98)
Poze de pitici voinici
"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi
alessia105 spune:
Adresa de vizitare
17, boulevard Haussmann
75 009 Paris
Adresa postala
15, rue du Helder
75 439 Paris Cedex 09
FRANCE
Telefon : 00 33 1 44 35 20 20
Ptr e-mail exista doar un formular ce se completeaza direct pe pagina lor de net !www.danone.com/wps/portal/jump/DanoneCorporateIntl.Press.FormulairePress" target="_blank">Ptr e-mail apasa aici!
Daca se incumeta cineva si are nevoie de ajutor sa imi de-a un PM si vom posta raspunsul aici ptr toata lumea.
Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia
, Benny
(02.03.05) si Sebi (16.01.98)
Poze de pitici voinici
"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi
ema spune:
Buna seara.
imi permit sa ma bag si eu in discutia voastra.Asta iarna am venit in Ro si datorita unor imprejurari nefericite a trebuit sa amin reintoarcerea in Germania.Copilul meu avea 5 luni si bea lapte Milumil.Dar ni s-a terminat laptele care l-am adus de aici si am cumparat acelasi lapte Milumil din Ro.Stupoare.In primul rind era pulbere si nu granule cum era in germania si gustul total diferit.Cel din Ro cu mult mai dulce decit al nostru de acasa.Asa ca Ricardo nu l-a baut si am petrecut groaznic fara lapte(incercam zilnic,poate bea)dar nu i-a placut.Ne-am intors,in drum de la aeroport i-am luat Milumil,cum am ajuns acasa i-am facut o sticla si a baut-o intr-un minut.
Despre Danone,noua pediatra lui(copilul merge la control in Olanda)ne-a spus din start un danone pe zi.Acum bea si actimel,nu a avut niciodata probleme digestive.Deci inclin sa cred ca in Ro se produc sub licenta produse dar nu se respecta in totalitate ingredientele si modul de preparare.
Ema si Ricardo
anemona spune:
I-am dat si eu fetitei mele de cateva ori Actimel si i-a placut foarte mult si mai ales nu a avut nici o problema din cauza lui. Noi nu consumam alt fel de Danone, preferam alte iaurturi pt ca nu ne place gustul, dar Actimel mi s-a parut bun si mie, chiar cel cu fructe mi se pare super.
Intre timp nu i-am mai dat, dar cred ca voi reincepe sa-i dau acum, ca incepe sezonul rece si sincera sa fiu am fost incurajata de discutiile de aici. Ce spun pediatrii poate fi si legenda, adevarul e ca daca intreaba daca a mancat sau nu Danone ar trebui sa intrebe si ce altceva a mancat, daca a fost sau nu proaspat ce a mancat, pentru ca mi-e greu sa cred ca toate cazurile de enterocolita sunt din cauza Danone.
Intr-adevar am vazut si eu ca produsele sub acelasi brand difera in Romania fata de alte tari, m-am convins si de mancarea Nestle pentru bebei, am luat din Grecia borcanele muuuult mai bune decat cele din Romania si mai ales aveau un element de siguranta la filet, pentru a nu putea fi desfacute inainte de cumparare, ceea ce la noi nu exista.