Actimel-Danone
Raspunsuri - Pagina 2
alessia105 spune:
Eu raspunsesem la subiectul de pe Generale ...acum dau doar copy-paste ...eu sunt pro ( desi eu personal urasc iaurturile de orice fel ), dar familia mea le consuma in cantitati indrustriale ....
Sebi mananca Actimel in fiecare zi ( si aici si acum ca aparut si in Ro) totul e mai mult ca bine ..o sa zici ca e mai mare are 7 ani si ca poate e un copil sanatos ...poate asa e!!!
In vecini si pe la cunostinte aici am vazut ca le dau la copii mai mici de 2 ani ...in general daca au 2-3 copii le cumpara la fel si nu fac discriminari ca cei mari sa pape si cei mici nu ..nu am auzit pe nimeni sa se planga ca sunt copii bolnavi digestiv ...
Am o prietena care a avut ea ceva cu digestia si doctorul i-a recomandat Actimel ptr ca contine nu stiu ce fermenti naturali si decat sa o inbuibe cu pastile digestive a pus ca e mai bun sa bea Actimel ( ma rog nu stiu cum e in Ro dar aici sunt o caruta de sortimente de la mai multe firme ,diverse gusturi , bla bla bla).
Aici se incurajeaza imunizarea cat se poate de natural nu cu medicamente , dar stii cum e 100 de bordeie..100 de obicee.Eu zic sa faci cum crezi tu ptr ca tu esti cea care isi cunoaste cel mai bine puiutul ...
Cat despre produsele Danone ...or fi asa de proaste acasa ,aici toata lumea le consuma (de la 4 luni pana la suta de ani) si au foarte mare catare ..or fi ei mai prosti??!!??
Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!

Alessia
, Benny
(02.03.05) si Sebi (16.01.98)
Poze de pitici voinici
"Traieste ca si cum ai muri maine. Invata ca si cum ai trai vesnic". - Gandhi
Karina spune:
Dana, am fost asta primavara in spital, cica i-au picat greu niste alune (alune, nu arahide, neprajite, nesarate) ! Dar el maninca in mod constant alune si de-alea prajite si sarate din comert nu de-alea culese de mine ![]()
Diagnosticul a fost de enterocolita gastrica, dar eu am rezerve in aceasta privinta. Oricum, ne-am speriat f. tare si mama si eu, sper sa n-aiba nimeni parte de asa ceva. Nu stiu de ce sint impotriva produselor Danone, ca n-am intrebat, dar daca si doctorita de la spital a intrebat daca i-am dat Danone, o fi stiind ea ceva.
Acum noi sintem in perioada de vitaminizare
. Daca pina acum cu greu il convingeam sa bea vreun suc, acum avem mult mai mult succes. Ii facem suc cu storcatorul si-l punem intr-o sticluta de sticla de la Prigat, Santal, etc. si-i spun ca i-a cumparat mami suc special pt. el si el e taaaare fericit ! Citeodata e asa de usor sa-i pacalesti !
Sanatate multa lui Raducu !
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Karina
+ Bogdanel 
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !
gabivalceanu spune:
Tare mult as vrea sa stiu sigur care produs facut in Romania e bun si care nu...dar ma tem ca una scrie pe eticheta si alta mincam.
Ce stiu eu despre Danone in general: bunicului meu internat la bucuresti la un super spital ingrijit de super doctori ii dadeam de mincare iaurt: "orice fel de iaurt, dar nu danone", m-au atentionat doctorii.
Pediatra fetitei mele mi-a povestit ca multi copii au facut indigestie, sau ma rog, asa ceva, dupa danone...
Eu i-am dat ioanei danone din franta si a fost buuuun, dar ista din romania... mie personal nu-mi pica bine la stomac. Plus ca ma enerveaza cu reclamele lor, parca noi suntem prosti! (cel putin aia cu bifidus...)
Gabi si Ioana
gabibarta spune:
de aceea am postat acest subiect, pt. ca pruncii mei ar bea actimel in prostie, dar personal mie mi se pare scump. Daca intr-adevar are si efect, atunci prefer actimel in locul medicamentelor.
Gabi+Robert 20.05.1997+Lili 17.05.2002
http://community.webshots.com/user/gabibarta
tlaura spune:
quote:
Originally posted by Karina
Dana, am fost asta primavara in spital, cica i-au picat greu niste alune (alune, nu arahide, neprajite, nesarate) ! Dar el maninca in mod constant alune si de-alea prajite si sarate din comert nu de-alea culese de mine
Diagnosticul a fost de enterocolita gastrica, dar eu am rezerve in aceasta privinta. Oricum, ne-am speriat f. tare si mama si eu, sper sa n-aiba nimeni parte de asa ceva. Nu stiu de ce sint impotriva produselor Danone, ca n-am intrebat, dar daca si doctorita de la spital a intrebat daca i-am dat Danone, o fi stiind ea ceva.
Acum noi sintem in perioada de vitaminizare. Daca pina acum cu greu il convingeam sa bea vreun suc, acum avem mult mai mult succes. Ii facem suc cu storcatorul si-l punem intr-o sticluta de sticla de la Prigat, Santal, etc. si-i spun ca i-a cumparat mami suc special pt. el si el e taaaare fericit ! Citeodata e asa de usor sa-i pacalesti !
Sanatate multa lui Raducu !
Karina+ Bogdanel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !
Si Andrei a facut enterocolita de la danonino. Sunt niste porcarii cu multe chimicale si mult zahar! Nu va mai lasati pacaliti de reclame!
Laura, mama lui Andrei
http://community.webshots.com/user/tcatlaura
http://www.imagestation.com/album/?id=4287441075&code=8712142&mode=invite
Karina spune:
Am uitat sa va spun ca pe linga faptul ca pediatra a zis ca sa nu-i dam Danone, a zis de asemenea sa nu-i dam nici un fel de iaurt cu fructe, mai bine iau un iaurt simplu si ii pun eu fructe, miere, zahar, etc. in casa.

Karina
+ Bogdanel 
Camelia spune:
In afara de faptul ca ni l-a recomandat pediatra, aici Actimelul mai poarta si o stampila ca a iesit "foarte bine" la Öko-Test.Asa ca ma indoiesc sa nu fie de cea mai buna calitate! Teodora bea zilnic cel putin unul.Este singurul aliment pe care il accepta dimineata, inainte de a pleca la gradinita.
A baut si in Ro si n-am avut nici o problema.
Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele.
joe spune:
Nu va suparati - am tot asteptat poate o sa vina cineva cu o explicatie mai clara ref. la legenda asta cu produsele Danone - dar vad ca totul se rezuma la "asa a zis dr.".
Danone e totusi o companie mare, care are niste standarde - dupa cum vedeti comercializeaza aceleasi produse si in Germania si in Franta si in Ro - nu cred ca exista vreo politica de genul - ahaa, pentru Ro mai diluam putin laptele si bagam si niste praf! 
Iar - e foarte adevarat ca puilor vostri sa nu le fi priit ceva de la ei - dar asta cred ca tine de mai multe cauze si nu in ultimul rand si de gust (de ex. fetita mea in vara asta nu a acceptat decat laptele La Dorna - Fulga nu i-a placut nicicum si avea si scaunul mai moale dupa ce bea totusi Fulga - asta nu inseamna insa ca ar fi ceva cu Fulga, nu?).
Nu am nici un interes - insa am senzatia ca prea repede se pun etichete fara o baza reala. Si scuze - cuvantul unui dr. care nu face decat sa perpetueze legenda - la fel fara sa dea o explicatie clara - nu imi spune nimic bun despre competentele medicului respectiv. 
Karina spune:
quote:
Originally posted by joe
Nu va suparati - am tot asteptat poate o sa vina cineva cu o explicatie mai clara ref. la legenda asta cu produsele Danone - dar vad ca totul se rezuma la "asa a zis dr.".
Danone e totusi o companie mare, care are niste standarde - dupa cum vedeti comercializeaza aceleasi produse si in Germania si in Franta si in Ro - nu cred ca exista vreo politica de genul - ahaa, pentru Ro mai diluam putin laptele si bagam si niste praf!
Iar - e foarte adevarat ca puilor vostri sa nu le fi priit ceva de la ei - dar asta cred ca tine de mai multe cauze si nu in ultimul rand si de gust (de ex. fetita mea in vara asta nu a acceptat decat laptele La Dorna - Fulga nu i-a placut nicicum si avea si scaunul mai moale dupa ce bea totusi Fulga - asta nu inseamna insa ca ar fi ceva cu Fulga, nu?).
Nu am nici un interes - insa am senzatia ca prea repede se pun etichete fara o baza reala. Si scuze - cuvantul unui dr. care nu face decat sa perpetueze legenda - la fel fara sa dea o explicatie clara - nu imi spune nimic bun despre competentele medicului respectiv.
Joe, nu te supara pe noi, dar nu firma e de vina, ci tot noi romanii. Mai toate produsele straine care se fabrica in Romania au alta calitate. La inceput sint la fel, apoi incetul cu incetul devin mai proaste. Cred ca acelasi lucru s-a intimplat si cu Danone. In Germania probabil ca e f. bun, dar la noi... Nu producatorul schimba reteta ci romanasii care lucreaza in fabrica... Probabil ca nu toti, sa ma scuze cei pe care i-am suparat cu remarca mea.
Si nu este totusi o legenda, ca daca doctorii la care te duci cu copilul cind are probleme digestive primul lucru e sa te intrebe daca i-ai dat Danone, numai cred ca e legenda. Si sincer cind am copilul bolnav si ma internez in spital, numai iau la intrebari doctorita de acolo de ce nu e bun Danone, o iau ca atare.

Karina
+ Bogdanel 
georgescu oana spune:
Noua doctorita ne-a spus sa nu ii dam iaurt cu fructe in special Danone dar cand am intrebat de Actimel a spus ca este ok daca ii dam ca nu a avut probleme decat cu iaurtul cu fructe.
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Martie-Aprilie