Oligospermie (11)- putini, da' buni!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Multa vreme am crezut ca tre' sa traiesc pentru a bifa ceea ce bifeaza fiecare om intr-o viata: casnicie, cariera, calatorii, casa/e, masina/i, copil/i.........
Dupa ce am obtinut extrem de usor cam 75% din ceea ce pofteste fiecare individ, am realizat ca situatia e mult mai complexa, in cazul meu.......
Lumea/viata iti ofera atat de multe necunoscute (coduri), pe care ai putea sa le descoperi in jocul de-a viata, incat eu una as trai si 1000 de vieti fara sa ma plictisesc. Am atat de multe pasiuni (cartile vechi, reconditionarea de mobilier vechi, muzee absolut incredibile de descoperit- Muzeul de Arta Medievala din Bucuresti etc, oameni incredibil de minunati, care sunt trecuti de 70 de ani, mari valori ale culturii romane, cu care pot inca comunica- Ileana Vulpescu.... ), care ma tin incordata in sensul pozitiv, incat am realizat ca lista aceea simpla pe care o bifeaza marea majoritate (iar unii raman blocati o viata intreaga la un anumit capitol!!!!) este o mare plafonare......
Copilul poate sa nu vina o viata intreaga, dar daca as simti cu fiecare zi plafonarea cum cade peste psihicul meu, cred ca as folosi funia de care spuneai.......
Iar copil imi doresc enorm tocmai pentru ca vreau sa transmit aceste ganduri si unui pui mic-mic de om.... Dar pana atunci va transmit voua, puisorilor mei mai mari, dar tare iubiti de catre creierasul meu.......
Sunt ca o sugativa de valori....... Dupa ce la TV la emisiunea "Mari familii ale Romaniei" am auzit povestea familiei Leovendal (pictori, poeti), am avut ocazia (minune/intamplare/ providenta?????) de a o cunoaste pe ultima urmasa a acestei familii. Timp de 2 luni am trait alaturi de ea cat 2 ani superbi alaturi de un copil...... Cand voi avea copilul meu, ii voi transmite ceva din sufletul acestei Mari Doamne..... Iar povesti de acest gen, am cu zecile si tot adun in tolba mea.... pana cand Dumnezeu va considera ca am adunat suficient.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

un rasol frumos de vita si multa dragoste...carmen.cita
MOana...sa-ti dea Dumnezeu un copil..ca ar nimeri langa o mamica nemaipomenita in lumea asta...

anda

DICIU&LICIU

"daca dragoste nu e...nimic nu e"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

OANA frumoasa perspectiva de a privi lucrurile...

Mergi la inceput

Diciule, sa te auda Dumnezeu!!!
De vazut ma tot vede Doamne-Doamne, dar vad ca tace...... Rabdare dumnezeiasca incerc sa am, dar sunt si eu OM, stiti problema mea................
Tace precum Carmecitaaaaa si da din cap exact ca ea...... din cate bag eu de seama......
Iubita mea, viata este frumoasa sau urata, diferenta o face tocmai perspectiva din care privim si traim...... Cum sunt capricoanca, ma urc pe cele mai inalte inaltimi si vad lumea din toate perspectivele, dar cel mai des stau cu ochii atintiti pe frumos, bine, adevar, dragoste....... in tot ceea ce ne inconjoara.....indiferent de-i vorba de trecut, prezent sau viitor..... Astea sunt preferate sufletului meu si eu de alte perspective nu-mi leg firavul meu suflet, extrem de trecator....
Sunt milioane de femei care pot afirma: cel mai frumos lucru din viata mea este copilul meu. Minunat, dar totusi, sufletul meu tanjeste pentru mai mult de atat...... iar copilul acela fantastic (nu doar in cuvintele mamicilor!!) mi-as dori sa fie cireasa asezata pe tortul minunilor din viata mea.......

Mergi la inceput

Da, adevarul e ca am inceput sa uit a privi in jurul meu in alergarea asta obsedanta... Exact cum ai spus, 75% din ceea ce mi-am propus am realizat... pana la copil... Nu eram inainte asa, crede-ma, m-am schimbat numai din cauza ca a devenit o idee fixa, psihicul meu poate accepta ca s-ar putea (innebunesc numai cand ma gandesc!) sa nu am niciodata copii.
Dar tu ma faci acum sa vad o luminita... la capatul tunelului... motiv de reflectie. Multumesc.

Mergi la inceput

Daca copii nu am , am timp din belsug sa privesc catre mamele cu copii.......
Sunt femei care au atins pragul de 100% si de aici apare acea plafonare in privinta perspectivelor: au bifat tot, ce mai pot face??????
Urmeaza obsesiile: nu ia in greutate bebicul, de ce plange, ce cresa, ce gradinita, de ce nu invata...... apoi cu cine iese in oras...... cu cine se casatoreste... de ce nu face copii......???
Noi suntem la momentul de plafonare psihica: de ce nu avem copii!!!!!!
Nu stiu exact care e mai grava, dar stiu exact ca toate sunt perspective NASPA asupra vietii......
Daca acum am realizat asta, macar bebicul meu (facut prin inseminare, donator, adoptie, furt dintr-un loc public..... sau pe cale naturala luna viitoare) va avea bucuria sa traiasca langa o mamica fericita de simplul fapt ca traieste, E VIE.....
A terminat al meu treaba, asa ca o iau incet spre casa..... unde ma cam asteapta perspectiva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Intervin si eu ca nu pot sa ma abtin! Carmencita! Na sa vezi ca am dat de tine pana la urma! Sa nu mai spui niciodata asa ceva, nici macar in gluma si nici macar la nervi!!! Trebuie sa gandesti pozitiv pana in ultima clipa [aceea minunata in care ai sa ai confirmarea ca se pot intampla minuni]. Nu exista problema care sa nu aiba si rezolvare, in mod cert si problema voastra are una, trebuie doar sa nu disperi si sa nu renunti!!! Cati ani ai??? De unde depresia asta??? Vad ca ai inceput sa scrii poezii!!! Am compus si eu cateva, daca vrei o sa ti le scriu! Astazi am intrat in posesia unui nr. de tel. al unui dr. care se spune ca ar vindeca orice boala in afara de cancer osos, prin tratamente naturiste. Are o poveste impresionanta, cel putin pe mine m-a lasat paf...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by simonette

Intervin si eu ca nu pot sa ma abtin! Carmencita! Na sa vezi ca am dat de tine pana la urma! Sa nu mai spui niciodata asa ceva, nici macar in gluma si nici macar la nervi!!! Trebuie sa gandesti pozitiv pana in ultima clipa [aceea minunata in care ai sa ai confirmarea ca se pot intampla minuni]. Nu exista problema care sa nu aiba si rezolvare, in mod cert si problema voastra are una, trebuie doar sa nu disperi si sa nu renunti!!! Cati ani ai??? De unde depresia asta??? Vad ca ai inceput sa scrii poezii!!! Am compus si eu cateva, daca vrei o sa ti le scriu! Astazi am intrat in posesia unui nr. de tel. al unui dr. care se spune ca ar vindeca orice boala in afara de cancer osos, prin tratamente naturiste. Are o poveste impresionanta, cel putin pe mine m-a lasat paf...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by M Oana

Daca acum am realizat asta, macar bebicul meu (facut prin inseminare, donator, adoptie, furt dintr-un loc public..... sau pe cale naturala luna viitoare) va avea bucuria sa traiasca langa o mamica fericita de simplul fapt ca traieste, E VIE.....

, na ca m-ai facut sa rad, toate astea mi-au trecut prin cap, recunosc!!!!!!!

Simonette, hai sa mergem pe urmele OANEI, sa fim proaspete maine sa luam viata in piept!

Mai, sa stii ca pe medicii naturisti din Bucuresti nu i-am luat inca la rand, da' daca tu zici ca e bun, il incerc... Aoleu, sper sa nu fie yoghinul de care zicea OANA

Ooooo, si de varsta nu-mi aduce aminte, ca zilele astea mai adaug ceva la numarul respectiv...

Hai noapte buna, vise frumoase, ca sufletele voastre!

Mergi la inceput

OK!!! noapte buna!!!

Mergi la inceput