Mamici de septembrie-octombrie 2005 (85)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Deea, epilat total fara autostrazi fara sensuri de circulatie.
Ba mai mult nici in gaura fundului nu am lasat nimic dar oricum eu nu sint normala. Depinde si unde nasti... pe cumnata la Municipal a ras-o doar asa un pic in zona unde a operat-o, in rest a vrut-o paroasa. Mie doctorita mi-a specificat total si mi-a repetat si de vreo 3 ori.

Eu m-am trezit ametita la prima anestezie mi-a trebuit circa 20-30 de minute pina sa imi revin, insa am auzit tot ce mi se zicea dar parca nu puteam vorbi. Nu am vomitat si nici nu am avut reactii adverse. Precizez ca a fost vorba de o laparoscopie de circa 45 de minute.

La a doua anestezie m-am trezit pe loc, in 5 minute eram la baie ca nu am avut sonda dar era vorba de un cerclaj , nu a taiat nimic si a durat 15 minute de cind am intrat pina am ajuns la reanimare.

La cezariana , ma astept sa fie un pic mai mult, acum depinde foarte mult si de corpul fiecareia, eu am dovedit ca sint puternica la faze de genul asta ba mai mult mi-era o foame dupa de as fi mincat lupi intregi!

Jadi
38 fix

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Ceau pufoaselor,

azi nopate am dormit ceva mai bine...am continuat somnul si dimineata dupa ce a plecat sotul la servici asa vreo 2 ore.

azi am eko si consult la 4.30...sa vedem cat cantereste bebele???

Eu cu mine la spital duc pentru bebe vreo 3 seturi de pieptarase cu pantalonasi si caciulite (astea sunt de corp), 2 bodyuri, o caciulita mai grosuta, 2 prechi sosetute, o paturica....si pampersi (New Born 2-5 kg)...vreo 20 de bucati. Daca mai trebuie ceva aduce tati sau buni. Altceva...ziceti voi ce mai trebuie. Apropo de cosmetice, ce duceti?

Va tuc

Vero
37

http://community.webshots.com/user/hildegard122

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

ma duc sa ma culc un pic, cind ma trezesc sa fiti la pagina 10 ori sa mutati capitolul!hehe

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Revin sa va anunt doar ca am reusit sa ii fac album lui Tudor , care deja da semne sa se trezeasca , asa ca fug...

Gabi si Tudorel( 20 sept)

http://community.webshots.com/user/gabiarama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Jadi, sa-i aduci aminte dr. sa te descoasa, la cerclaj.... Dupa aia zice sotu' ca i-ai pus "capcani" Sau te-a descusut deja?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna fetele!!
Am facut si noi ieri botezul. Am pus poze pe net.
A fost foarte cumintzica Petra la botez, asta pt ca i-am dat la 8 si la 10.30 sa pape si n-am mai lasat-o sa doarma pana la 11 cand am plecat. Inclusiv la restaurant am putut sta, bineinteles cu pauzele de cate o ora cand am venit acasa la alaptat. Ieri toata ziua a fost o cumintzica.
Azi deja incep sa o recunosc.... iar incepe sa pape des si sa se fastaceasca si sa se smiorcaie.
Noi maine facem o luna si 3 saptamani si mi se pare ca aluat cam putin in greutate. Acuma are 4.520 g (la nastere 3.200 g). Vad eu cat are la 2 luni.
Concluzia mea de ieri: TIMPUL TRECE FOARTE REPEDE (mai ales acuma, cand avem bebeii)

Codruta & Petra (9 august 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

buna fetelor
ALINAM FELICITARI PT O NASTERE ASA USORA SA VA TRAIASCA COMOARA SI SA VA BUCURATI DE EA

Gabi bine ati venit acasa ,TUDOREL este un scump

Irina sa cresti mare VLADUT

Ioanasa cresti mare MIRUNA

Carmi bafta la dr

Codruta felicitarri pt botezul lui PETRA sa fie intr-un ceas bun (frumoasa foc la botez in rochita )

Oana frumos flacaul tau si scump foc

dana 39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Fetelor eu am o dilema marrrrrrrre ...nu am gasit baita pt bebe ,in plus am fost azi la doctor si ne-a spus tanti ca colul este inchis si bebe este sus nu vrea sa coboare de loc mai jos si nici nu se grabeste deci mai avem de asteptat se vede ca este un baiat

Mary pe unde esti ?
dana39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

PREZENT!!!
acum am ajuns pe acasa ca am colindat toata ziua! am avut de rezolvat ceva pentru serviciu si am umblat si pe la trezorerie sa platim o taxa, apoi la posta, apoi la directia de sanatate publica si uite asa a trecut ziua! nici la dr. nu am reusit sa ajung, ca trebuia intre 12 si 14 sa ma duc
dar oricum mi-au mai trecut gargaunii, ca se misca bebe foarte bine!
de nascut nici vorba fetelor! si nici un semn
ma duc la bucatarie ca trebuie sa si gatesc azi!
o sa vad si eu pozele cu bebici mai tarziu!
mary 40+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Ziua buna la gravidute si mamici!
Am fost azi la dr, cu bagajul dupa mine, dar asa cum ma asteptam, n-am ramas acolo. Oricum, se pare ca a mai inceput sa se modifice si colul meu, dar nu intr-atat incat sa merite sa stau internata. Mi-a dat sa iau 3 calciu lactic / zi pana miercuri, am citit ca produce contractii. Intr-adevar, am inceput si eu sa simt ceva junghiuri ca la ciclu si sa vad ceva mai vascos pe tampon - dar fara sange, ideea e ca cica miercuri ar trebui sa fiu buna de internat... Vedem.
Pana atunci, m-a luat putin guturaiul , asta imi lipsea.
Raluca, 40 + 1 (sau ca sa citez din clasici, AMR - 1)

Mergi la inceput