Mamici de septembrie-octombrie 2005 (85)
Raspunsuri - Pagina 13
b_irina_c spune:
Gabi bine ai revenit!!!
Sper ca totul sa fie OK cu Mihnea si sa fie Tudor cat mai cumintel ca sa nu-ti ocupe doar el tot timpul.
Irina si
Vladut (26.08.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos
mysweetest spune:
Oana si Alexandru al meu la fel a facut tot weekendul ..a mancat de am zis ca pocneste..suge cate o ora adormind la san apoi doarme 5 min si se trezeste iar si plange si iar mananca..tot weekendul asa a fost ..de vineri incepand..chiar se facusera sanii moi-moi ca supsese aproape tot. Al meu a avut si scaune din ora in ora dar nu apoase si m-am speriat si i-am dat smecta si ceai de menta pe care nu greu il accepta si urla...el vrea lapte.
Aceeasi problema mi-am pus-o si eu ..ca are scaune multe si se deshidrateaza si l-am lasat sa manance cat a vrut ..uneori ma scol teapana din pat ..imi amorteste mana in aceeasi pozitie.
Astazi dimineata a mancat iarasi o multime..pana la 12.30 abia am reusit sa mananc si sa fac un dus...in rest numai cu el .Dupa ce a dormit 5 min. s-a trezit iar si l-am adormit cu feonul
...cica zgomotele uniforme gen: uscator de par, aspirator, masina de spalat ii obosesc si ii adorm...il calmeaza nici nu mai plang.
Ieri am stat si noi in parc o ora si jumatate ...poate reusesc sa il scot si azi.
Ioana esti o fericita daca poti manca tort..eu una nu mai stiu ce sa mananc de teama sa nu ii fac rau...si mi-e asa pofta de mere, struguri dar momentan nu mai am curaj sa mananc.
Alinam felicitari si sa fiti sanatosi amandoi ..asta da travaliu!
Ieri m-am cantarit si dupa acest weekend in care Alexandru a mancat aproape non-stop am 58 kg.
Marlena &
Alexandru *3 septembrie 2005*
cge spune:
Gabi, bine ati venit acasa.
Si eu am probleme cu Victor de gelozie ptr Ancuta, desi o iubeste f. mult. Partea proasta este ca sotul e super ocupat zilele astea si cand vine acasa cateva ore tot cu asta mica sta.
Aseara ii spunea maica-mii ca stau cu fata si mama si tata (fata urla de zor) si cu mine niciunul. A adormit asteptadu-ma sa ajung si la el
Ioana, ne era dor de tine. Felicitari ptr Mirunica, fata mare de 1 luna. Eu zic ca a luat bine in greutate caci a mai si scazut luna asta.
Lordra, eu am rugat dr ginecolog sa imi recomande un dr pediatru bun.
(la care n-am ajuns din pacate).
Eu am mare incredere in dr ginecolog.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
cge spune:
Marlena, mersic de pont, la noapte tin aproape feonul.
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
mysweetest spune:
Parca ar fi frati Andrew si Alexandru ..eu credeam ca numai al meu e as a fomist ..chiar vineri m-a apucat plansul si imi pregateam sotul sa se duca dupa lapte praf ..am crezut ca nu se satura.
Deja unele caciulite incep sa ii fie mici si unele costumase care aveau manecile lungi acum ii vin numai bine...lunea viitoare o sa aflu si eu cate grame a pus pe el.
Adineaori s-a trezit iar si a mai papat o portie..la sfarsit iar a adormit dar tot mai sugea din cand in cand si l-am lasat pana am intepenit si apoi i-am scos sanul din gura.
Marlena &
Alexandru *3 septembrie 2005*
moki spune:
Salutare frumoaselor!(Va zic eu pana apare Miflore,ca de,trebuie tinut moralul sus..
)!!!!Daca vremea si-a mai revenit,cred ca ati iesit pe la plimbarici ca e tare pustiu pe-aici..
Ioana,incearca la 0231.517.080,pe Calea Nationala 177,zic cei de la Mondocarp ca ar avea reprezentanta si acolo!Succes si pupici Mirunicai!!
Irina si Oana,mai da' ce bebei mari si frumosi aveti!!Parca mai ieri erati ca noi,aproape in drum spre spital!!!
Maine dimineata merg sa vad nasc sau nu nasc ca deja e curat saptamana 40..Simtome insa nu prea..ceva dureri ca la ciclu peste noapte si cam atat..Sunt curioasa ce zice nenea
!Sa-mi tineti pumnii!
Mary,tu ce faci? Ai dat tonul pe saptamana asta de nu mai dai tu nici un semn??
,
Moki
jadi spune:
Zici ca adat strechea in mine, de dimineata nu am stat o clipa.
M-am dus la epilat, am fost cuminte si bb la fel desi am incercat niste pozitii demne de kamasutra pentru epilarea completa a gambelor de am zis ca la "dinsa" a fost o nimica toata.
Dupa, am venit acasa , am scos rufele din masina , le-am intins si am facut curatenie in toata casa. Am baut o cana cu lapte si cozonac si acum gata, m-am asezat si am tot telefonat, dupa pediatra, dupa mama, dupa stomatoloaga ca mai am o zi si trebuie sa le pun la punct.
M-am intilnit si cu cumnata si ala mic care erau la plimbare , am mai inhatat niste lucrusoare si sosete.
Alea Alea
Jadi
38 fixamente
iaca_poze
jadi spune:
Carmenutza, eu vreau anestezie generala, am mai facut 2 asemeanatoare in ultimile 10 luni si a fost ok... din cite am inteles e o anestezie in 2 trepte, una la inceput pentru 10-15 minute cit scoate copilul si sa nu il afecteze si una dupa pentru cusaturi si ce mai fac ei acolo.
Nu am nimic impotriva rahiei dar mi-e frica de impunsatura in coloana si cred ca as innebuni sa aud cum zdrangane aia pe acolo ustensilele.
Plus ca la generala parca zici ca dormi 1 secunda, tzacapaca!
Frumoase poze fetelor!
Bine ai venit acasica Gabi.
Ege urmezi se pare, bafta multa!
Jadi
38 fix
iaca_poze
deeapui spune:
intrebare HOT pentru fetele care au facut cezariana sau se pregatesc pentru ea(jadi)...voi cum v-ati epilat la "dansa"? total? sau ati mai lasat o "autostrada"?
ca nu stiu ce sa-i cer lui tanti cosmeticiana cand imi va veni si mie randul..ma gandesc ca trebuie cat mai in jos posibil, tinand cont unde va fi taietura...
bebe alex la purtator
35+ sapt.
http://photos.yahoo.com/andreeatitza
deeapui spune:
hai ca azi sunt plina de nelamuriri..cele care ati facut anestezie generala, dupa cat timp v-ati trezit? eu am auzit-o pe o vara de-a mea c-a fost adormita si ametita o noapte intreaga, si m-am cam speriat...la voi cum a fost?
nici eu nu as vrea rahi, ca mi se pare mult prea periculoasa intepatura in coloana.
bebe alex la purtator
35+ sapt.
http://photos.yahoo.com/andreeatitza