Mamici de ianuarie-februarie 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns charly spune:

Bine v-am regasit!

Voi intra direct in subiectul care ma framanta, urmand sa pun niste pozulici din Vacanta prin Europa_August 2005 mai tarzior.

Am citi rubricile despre doctori si nasteri pe forum, fiind interesata de spitalul Municipal si Dr. Badiu (...Dr. Corina Grigoriu).
Sunt insarcinata in 20 sapt. si pana acum am mers la o doctorita de la Cantacuzino, la policlinica ei particulara sperand ca daca platesc mai mult nu voi mai sta ore intregi pe culoare si intrebarile imi vor fi satisfacute. Dar sunt cam dezamagita, mai ales ca in urma unei analize pe care ea nu mi-a recomandat-o (listeria, toxoplasmoza si citomegalovirus) mi-a iesit ca am avut listeria candva..., cei de la Inst. cantacuzino nu mi-au recomendat tratament, titrul fiind sub limita 1/160, mi-au zis doar sa revin peste o luna si ceva sa refac analiza, sa fiu sigura ca nu creste titrul. Drept urmare, doctorita resp. mi-a dat sa fac tratament 10 zile cu antibiotic, amoxicilina..(eu am evitat pana acum sa iau medicamente). Bebita s-a prezentat bine la ecografie, alte probleme majore nu am si nu am avut pana acum. As dori si parerea unui ..mai bun medic si parerea voastra! a mai trecut cineva prin astfel de sitatie?
Dr. Badiu mi-a fost recomandat si de altcineva dar nu am datele lui de contact.
Va rog mult, daca le aveti sa-mi dati si mie ceva informatii, nr. de telefon,..sugestii despre cei doi doctori. Mi-ar trebui cat mai repede.

Multam frumos! si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Ce-i cu voi fetelor?
Unde suntetzi cele care scrieti de la lucru? Dana, Toanca? Restul fetelor?
Eu o sa merg sa caut magazinul Barza, fiindca cele mai faine chestii de mobilier acolo le-am vazut! Stiu patutul ala de 6.300! E super.

Cata, eu zic sa stai linistita si sa te odihnesti cat potzi de mult. Sper sa nu fie nimic de rau si sa-tzi dea doctorul vesti bune maine. Bafta! Ai noroc totusi cu un doctor care te vede destul de des. La mine a trecut mai bine de o luna de la consult, stiu ca sarcina mea e foarte jos, dar tot ma codesc sa ma duc iar la consult, ca mi-e asha o sila sa stau 2-3 ore in picioare prin spital!

Bee 26+
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Charly eu am luat augmentin 5 zile in sapt. 12 pentru infectie urinara...stiu ca amoxicilina este permisa in sarcina!...nu stiu nimik de cei 2 doctori! Bee si eu abia astept sa vina ziua de maine si sa ma linistesc..vezi ca Barza este undeva pe Calea Varcaresti, pe linga Palatul copiilor...sa te duci ca merita...tu chiar atit astepti la spital??????

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta23+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Tocmai am fost la dentist, pt. o plomba. mai am 2 carii micute, pe care vreau sa le fac, dar cate una, sa nu-l necajesc prea tare pe bebe.

L-am intrebat pe dr. meu, cand am fost vineri la eco, de ce e bebele sub buric, nu e prea jos? ca el acolo batea.
Mi-a zis ca nu, ca acolo tre sa fie bebele si abia cand e mai mare va bate si mai sus.
M-am linistit.

Acum am alta problema: din cauza gropilor, cand merg in masina simt cate o intepatura in stanga putin mai sus de buric. Nu stiu ce este, dar parca mi-e jena sa-l sun pe dr. sa-l intreb.
Zici ca se rupe ceva. Nu ati patit nici una?

poze
gio si bb Marco 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Lacramioara stai si odihneste-te ca ai sa vezi ca o sa fie bine.
Da Anka esti cea mai "batrana" dintre noi dar nu e nimic acum sa veem si dc nasti prima ca vad pe la celelalte fete ca foarte rar se respecta termenul de regula nasterile incep cu o luna mai inainte.Sa porti sanatoasa costumul si puloverele.
Bee la fel si tie sa porti sanatoasa tot ce ti-a adus sotul.
Giova frumoase lucrurile sper sa ne pui poze curand si cu caruciorul.
Anda pacat ca nu poti pune poze cred sunt super dragutze toate lucrurile ( eu vroam sa vad caruselul).
Catalina stai linistita nu trebuie sa fie nimic asa se intampla mereu ai sa vezi mai tarziu in ultimul trimestru ca o sa ti se para o gramamda de lucruri ciudate . Voi cel putin aveti sansa ca puteti merge la doctor cand vreti.
Charly eu stiu numai d ebine de doctorul Badiu si mai stiu insa ca nu efoarte usor sa ajungi la el, dar ca doctor e "jos palaria". De ce nu incerci sistemul clasic adica sa suni la cabinet si sa iti faci o programare ( este o fata la noiembrie-decembrie care merge la el- pune o intrebare).
Irina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Giova cred ca e normal sa fie asa jos si eu imi puneam aceeasi problema insa cum deja nu il mai simt asa jos pot zice ca a urcat binisor ca nu mai loveste asa jos. Iar de intepaturi nu stiu ce sa zic la mine uneori am impresia ca am un aparat de facut floricele in burta asa pocneste , uneori se intinde cate ceva tot felul de senzatii ciudate insa atata timp cat bebe misca si misca bine nu ma ingrijorez.
Irina 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Giova ce sa mai zic de intepaturi, ca pe mine de dimineata m-a tot intepat in dreapta...dupa cum vezi, am...si nu numai la gropi...Irina si Giova eu o simt cind jos, cind sus, linga burik dreapta!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta23+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Merci Rali. Eu am programare pe 20 oct la Ginemedica la ecografia aia smechera. Ei o numesc Dopler. (adica o mamica care mi-a zis de ea asa mi-a zis ca e, dar nu stia daca asta inseamna morfologica, sau 3D, si nici eu nu stiu :) ) Dar cica dureaza aprox 45 de min si iti masoara toate cele. Daca vrei sa mergi si tu, sa stii ca eu nu am gasit programare mai repede de 1 luna jumatate, asa ca va trebui sa te hotarasti din timp, sa nu se nasca bebitza inainte de programarea la eco :)))

Intre timp am fost la eco normala, si am aflat si eu in sfarsit ca bebe este......FETITA !!!!!!!!!!

Si nu mai pot de bucurie de atunci. Eu mi-am dorit foarte, foarte mult fetita inainte de sarcina si imi placea si foarte mult zodia varsatorului. Se pare ca tot ce mi-am dorit s-a indeplinit, si ii multumesc din suflet lui Dumnezeu pt asta.

Sotul meu deja se vede impletind la codite cu fundite :)))))

In rest, bebe este marisor, mai mare decat in grafic cu o saptamana. In timp ce se uita la eco, doctorul se uita si la sotul meu, care este si inalt, si solid, si tot zicea "asa ca tata" si eu in mintea mea, ma gandeam ... aoleuuuuuu nasterea mea naturala....

Va pupici, si tre sa mai recuperez de citit. Revenim
Deea 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

pai asa ma mai linistesc si eu, ca il simt pe bebe. Cu toate ca azi e cam lenes, dar mai bate din cand in cand, ca de nu stie ca ma panichez.

LunaNoua felicitari pt. fetitza!!!!
Deschid imediat cap. nou si va fi pe lista!!!

poze
gio si bb Marco 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Buna,fetele mele...Multumesc pentru urarea de bun-venit,Giova...
Tocmai am venit de la Dr.T de la consultatie...si am aflat ca va fi bine..dar...va fi un drum lung si greu..cu IR-ul meu crescut...
Sa dea bunul Dumnezeu sa ajungem cu bine la capat de drum!!!As vrea sa aud de la voi pareri despre fete care au nascut cu IR crescut si notch...Va pup..si va iubim muuult...Aveti grija de voi si de puiutii vostri...Nicole si Daria ei cea dulcik...

Mergi la inceput