Mamici de ianuarie-februarie 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Dupa cum vad, toata lumea harnica si activa in weekend!
Denisa, nu pot sa cred cat de neagra te-ai facut! Minunat! Cred ca nici daca stau un an in soare nu ma fac asha! Si bebelusha mea o sa semene cu mine, ca si taica-sau e depigmentat! Cred ca s-a distrat Emma cu tine in vacantza. Iar cu kilogramele, nu-tzi fa probleme, in cateva zile acasa, te pui pe directie! CAnd am fost la Oradea, am luat 1 kg jumate in 8 zile, desi am facut miscare! Si de 2 sapt. acasa, am reusit sa stagnez, desi am o pofta de dulciuri ingrozitoare!
Lacramioara, ai mare grija de tine si sper sa reusheshti sa stai linistita!
Monica, minunat stii sa zici ce-ai mai facut de mancare! Dar eu cand ma gandesc la mancarea "de la Bihor", pe care o cunosc fffffff bine, ma gandesc numai la indigestii si dureri de stomac.
Mi-a venit sotul din Germania si mi-a adus o multime de bluzite si pulovere minunate, pe care le pot purta si gravida si negravida! Si-am primit si sosetele cu cauciuc pe talpa si un fes pentru ski si tracking (numai la vremurile bune cand vom merge la ski si pe munte, ne gandim acum!)! SI o geaca IMENSA! M-am bucurat ca ma vede asha de mare si de fapt eu sunt mult mai mititica decat isi imagina el!
Si m-am certat si cu socrul!! Eu care sunt o persoana pashnica si linistita, am reusit sa mi-l pun in cap, fiindca n-am avut chef sa vina cu mine la aeroport! I-am zis ca ma descurc singura si cred ca m-a injurat ca pe drum mi s-a stricat usa si conduceam aproape tzinand cu mana de usa! Deci fetele cu socrosenii, intru si eu in club, doar ca eu am socru!!!!
In rest, pentru mine s-a intors primul trimestru doar ca am burta mai mare! Mi-e greatza, mi-e rau, ma doare stomacul si am un gust oribil in gura! Doar ca mi-e vesnic foame!

Bee 26+
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor...eu am luat pauza in weekend cu netul, ca am preferat sa stau lungita in pat, sa ma plimb.,..am ajuns si eu la Baby expo, de unde i-am luat Biei cadita si o pereche de sosetute...atit...si eu am fost dezamagita de ce era pe acolo..ce-mi placea era scump...ce era ieftin era naspa...am vrut sa-i iau o salopeta de iarna Biei, dar nu am gasit...numai facaturi...Alina te felicit pentru hainute...bravo..Ayan o sa fie super incintatDenisa bine ai revenit si am vazut pozicile...foarte frumoase...

Fetelor eu in weekend am mai luat No-Spa..cam 3/zi...cind ma durea ca la ciclu burta, cind era contractata...azi de dimineata m-a cam sagetat un junghi in dreapta jos, cind am coborit din pat...dupa pp m-am urcat in pat si Bia alerga in burtik in toate directiile...peste 10 minute s-a linistit...vad ca este din ce in ce mai activa...in special dim. si seara!

Apropo de constipatie...in weekend nu am mai mincat griu, dar nu am avut nici o problema...am iesit in fiecare zi...ura! Dar diseara fierb iar griu...ca sa fiu sigura!

Mi-e somn de pic...nu stiu de ce, dar as trage un pui de somn!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta23+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Si mi-am amintit. Voi avetzi masca de gravida pe fatza? Ca mama m-a prins sambata si m-a luat cu "te-ai patat, ai masca de gravida"! Si ma uit la fatza mea si am niste pete rosii, ca un fel de alergie pe obraji, mai mult pe dreptul. Asta sa fie? Sau e totusi alergie?

Bee 26+
si Fetitza

Mergi la inceput

Bee inca nu m-am patat, dar vad ca mai am timp

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

NEATA GRAVIDUTE!
Ma bucur mult ca v-au placut hainutele lui Ayan!
BEE, sa porti sanatoasa hainutele aduse de sotul tau! Si eu am inceput sa am iar arsuri, mai ales seara. Si de mancat as manca in continuu.
CATA, si eu as dormi toata ziua, dar cred ca e si de la vreme.
25+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank si bb spune:

nici eu nu sunt patata... mai mult, unii zic ca daca ai fata te schimbi la fata, te botosesti.. eu nu m-am botosit... si am fetitza... deci cred ca depinde de la caz la caz...

fetelor, am niste arsuri si o burta bolovanoasa!!!
nu mai stiu ce sa fac...

albumul meu: http://pg.photos.yahoo.com/ph/channnah/my_photos
varsta bb: http://tickers.baby-gaga.com/p/car358pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Tocmai am fost la Chicco. Am gasit un carucior in oferta la 5 mil. jumate, roti mari, misto, model de 2005 nu pt. 2006, dar nu conteaza, ca-mi place.Crem cu albastru, are husa de picioare.Si ii mai iau un scaun de masina la fel la 3 mil.Eu nu vreau sa-i iau gen patut, de sta intins.
Irina am renuntat la Graco, e scump, si asta de la Chicco se aseamana cu el, din cauza aia ne place.
Am rectificat lista.

In albumul : lucruri pt. Marco, am mai pus niste poze cu ce i-am luat din Grecia si din Arad.Incet-incet incep sa se stranga si la noi.

Bee sa porti sanatoasa hainele!!!
Eu nu am nimic pe fata.La mine numai din fata se vede ca sunt insarcinata.
Lumea zice ca daca ai fetitza te patezi pe fata.ei bine mama si matusa au avut numai fete si nici vorba de asa ceva.
eu cred ca depinde de la om la om si nu de sexul bebeului.

poze
gio si bb Marco 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Salutare buticute,
N-am mai apucat sa intru de sambata de dinainte sa ma duc la Baby Expo. Ma bucur ca va plac pisicutele mele, astept poze si cu ale tale, Ursoaica. Alina, da, am vazut-o mai demult pe Cloe, e o frumoasa si o delicata.
Ralu, povestesc imediat cum a fost la Baby Expo si maine iti zic si ce firme au reprezentante in Brasov (trebuie sa ma uit pe catalog dar catalogul e acasa iar eu sunt la munca acum).
Bombonica, pe parlamentari nu ii intereseaza soarta oamenilor amarati care si-au pierdut casele in inundatii, ce conteaza pentru ei e sa munceasca cat mai putin si sa piarda vremea cat mai mult. Asa e la noi si asa va fi, ma indoiesc ca se va schimba ceva, iar de intrat in UE vom intra poate in 2012 daca avem noroc.
Nicole, bine ai venit, stai cumintica acasa cu bebica si ai sa vezi ca totul va fi bine!
Ioana, merci frumos de raspuns, da, am inteles cum e cu indemnizatia aia, eu ma prind cam greu cand e faza de chestii de astea cu legi, de, studii umaniste!
Sper sa nu voteze ordonanta asta si sa ne dea si noua mai multi bani, in functie de salariul mediu, cum spunea Monica.
Mai am si eu doua saptamani si intru in 27 sapt., ca tine. Ce repede trece timpul, parca mai ieri faceam testul de sarcina si ma minunam!
In ceea ce priveste frigul, mie mi-e frig tot timpul, nu prea mi-e cald decat daca e cald afara, dar am si eu momente cand transpir desi afara nu e foarte cald, de, hormonii saracii! Am inceput sa dorm cu sosete in picioare, ca mi-e frig fara.
Ioana, super bancurile! Marfa de marfa!
Denisa, bine ai revenit, ma bucur ca te-ai distrat!
Ursoaica, in ceea ce priveste epilatul, nici eu nu mai imi vad nimic, dar inca pot sa fac un efort, mai ridic burtica, si sa ma aranjez singura, dar nu stiu pentru cata vreme. Pe urma il pun pe sot. Sa munceasca!
Lacra, ai grija cu colul tau, stai prin casa si nu fa eforturi inutile! Gandeste-te la siguranta lui bebe in primul rand!
Cata, si eu i-am cautat salopeta de iarna lui Mark la Baby Expo dar nu am gasit nimic care sa imi placa.
Bee, sa stii ca si mie imi mai apar pete de astea dar eu imi dau in fiecare seara cu crema de noapte de la Nivea, se cheama Natural Booster si am observat ca de cand am inceput sa ma dau au disparut petele.
Fetele care v-ati luat haine voua si bebeilor, sa le purtati sanatoase si voi si puiutii vostri!
Hai sa va zic de Baby Expo: m-am dus cu sotiorul si am inceput sa colindam. Cautam si noi paturica, scutecele dar nu am gasit nimic sa ne placa, nici salopetica de iarna, carucioare frumoase dar ce ne placea noua era scump. Patut si sifonier am vazut la Barza si vom lua de acolo, sunt super dragute! Patutul e ca cel de la Miniblu, numai ca costa 6.300.000, nu 13.000.000.
I-am luat lui bebe un carusel cu iepurasi si morcovi de plus, o broscuta testoasa cu pui, care canta, vibreaza si il trage pe pui dupa ea, un calut muzical cu inel de bagat in gurita, si un ursulet super de la Lego, din plus, care are in burtica o pernuta care se poate umple cu apa si pune pe burtica cand are colici, sau poate incalzi patutul, pijamaluta etc. E super ursuletul, dar si celelalte jucarii, imi pare rau ca nu pot sa pun poze ca nu am inca nimic digital, din pacate. Mie mi-am luat o pereche de raiati de graviduta de la o firma din Cluj, super frumosi, material bun si imi place cum imi vin, sunt evazati jos. Cam atat am cumparat, la hainute nu ne-am bagat ca era aglomeratie si nebunie. Am primit mostre de diverse cosmetice pentru bebei, o cremuta antivergeturi pentru mamici, un cadou de la Nuk (se dadea la toate gravidutele), adica o suzeta, biberon si o cutiuta cu doua tampoane de san.
Gata, hai ca am scris o groaza. Va pupic si intru mai tarziu.
Anda si bebe Mark 25+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/album?.dir=e131

Mergi la inceput

Pisoi si eu am luat de la Barza haine, patut si carut...cu adevarat, sunt bune si frumoase, inclusiv patutul de lemn la 6.300.000 pe care vrei sa-l iei...buna alegere...felicitari si pentru raiati si pentru jucariile pe care le-ai luat...deci si tu ai fost dezamagita de Babyexpo...si eu ma asteptam la mai mult...ma bucur ca am luat o gramada de la Barza inainte ca sunt faine, de calitate si ieftine!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta23+

Mergi la inceput

Fetelor maine ma duc la T...mai devreme cu o sapt. de cit era programat, dar ma jeneaza pe dreapta jos de dimineata, asa ca trebuie neaparat sa vad ce este! Uffff!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta23+

Mergi la inceput