Bebelusi de martie - aprilie 2005 (28)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluk spune:

Oana ai o super fetita....e zambareata foc...pupi de la Nicola...

Postasem ieri o adresa gresit www.coccodrillo.pl pe unde am fost eu la cumparaturi.....

Azi facem si noi poze noi si punem...

Mamacia sa iti traiascaAlex...la multi ani!

ralu si nicola mica(26.03.2005)
www.rraluca.photosite.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

Doamne,sunteti asa dulci,voi si comorile voastre,am ras cu pofta si m-am umflat mai mult ca un balon cu heliuMultumim din suflet oanamc(intr-adevar,ati fost primele),andira,rrox,adrianafedorca si ninocikapsi va trimitem pupici memorabili domnisoarelor si strangeri de maini baieteilor(sper sa nu-mi faca vreo surpriza letala si sa doreasca invers)
oanamc,adriana si rrox,multumesc de info despre Braun,ma uitam ca mata in calendar la modelele lor,incercand sa-mi amintesc de care spuneati voi.Acum ma duc inarmata
oanamc,referitor la garderoba,nici nu aveam mai putine pretentii pentru printesa Leti,doar noi pe al nostru,care e baietel,il schimbam de minim 3 ori pe zi.Dar cu spalatul m-ai depasit:eu i le spal imediat ce le-am luat,apoi functie de cum le murdareste(ceea ce inseamna destul de des,dar nu chiar dupa fiecare purtat,si tot imi zice mama ca sunt obsedata.
Cu tinuta si eu as opta pentru rochie,dar m-ar interesa intai locatia.Si eu cred ca grena sau verde smarald ti-ar sta mortal.andira a observat foarte bine:picioare faine,talie frumoasa,prestanta,desi tu ai alta parere,acum trecem la o faza de "frumusete matura,implinita".Corsetul,bine facut,te ajuta mult.Mai discutam,acum mergem iar la restaurant.Mi-e ciuda ca nu mai putem practica terasele,iar legea antifumat se aplica in Romania din parti.A,oanamc,mie mi s-a parut haioasa expresia sotului tau
rrox,felicitari pentru succesul biberonalsi sper din toata inima sa nu fi racit,draga de ea,ar fi prea mult.Dar ea e o curajoasa...
LA MULTI ANI,sTEFAN COSTIN AL ELLINIEI!
ninocikap,chiar nu stiu ce sa-ti spun,cum le descriai mi se pareau a fi de la transpiratie,dar mai bine sa-si dea cu parerea un pediatru,nu intru in curtea lor...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

mamacita e bun si cel de care zice roxana, dar ala doar paseaza, cel de care zic eu paseaza si mixeaza, toaca sau cum mai vreti voi, ce rost are sa muncesti in plus cand poti sa pui ingredientele in vasul de plastic si sa apesi pe buton, pt cateva sute de mii in plus, diferenta nu e mare dar merita
mie imi pare rau ca nu-l am pe cel cu toate accesoriile , sa pot sfarama gheata sa fac niste racoritoare vara cand sunt 50 grade la umbra, in fine, succes la cumparaturi
cat despre marimi la salopete bluzite etc, eu de mult ii cumpar lui cezar pt 1 an, in primul rand si eu le spal inainte de prima folosire, deci mai intra si la apa, si in al 2 lea rand chiar daca sunt un pic largute , copilul creste f repede si ajung la sapa de lemn
si inca ceva vroiam de mult dar tot uit...sa te felicit pt alaptatul exclusiv pana la 6 luni, te admir pt rabdare , mult succes in continuare, chiar cu ce o sa incepi diversificarea?

v-am pupat ma duc sa-i fac piureul de zarzavat

de maine ii bag si carnita , piept de pui , 1 lingurita

apropo fetelor cum v-a iesit branzica? le-a placut piticilor?

Adriana si Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Raluk frumoase hainutele de la cocodrillo. Pe aici n-am vazut insa.

Adriana si mixeaza, nu doar paseaza, toate blenderele mixeaza Eu n-am simtit nevoia unui tocator, d-aia nu mi-am luat, nu din cauza cateorva sute de mii Iar pentru batut am un mixer clasic, d-aia nu-mi trebuia nici telul. Se pot insa cumpara separat toate accesoriile astea si se monteaza impreuna foarte bine.

Ligia mi-am adus aminte de dovleacul cu mar fiert. Daca e dovleac d-ala ca de placinta (adica nu dovlecel) coace-l. S-ar putea sa-i placa mai mult. Si marul la fel. Fierte chiar n-au un gust bun. Si da-i separat, sa vezi care ii place si care nu.

Am vazut o raza de soare pe geam!!!

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

http://community.webshots.com/user/rrox3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Mamacita - la fix ai intrebat de mixer, si eu vroiam sa-mi iau unul, si nu stiam de care.
Maine ma duc si eu la shopping, iti spun ce-am achizitionat.

Adriana - branzica a fost un "semi-esec total". Adica i-am amestecat-o cu para, a lipait vreo 5 lingurite dupa care m-a refuzat. A inceput joaca si vorbitul cu mancarea in gura, plus suflatul cu mancare in toate partile. In schimb, a halit piersica pe care ieri a respins-o plina de hotarare.

Fetelor, voi dati cereale bebelusilor doar la masa de seara? Ca eu i-am mai dat si la masa de pranz, cand n-a vrut fructe, ca am zis sa fie mai consistenta.
Si tot nu m-a lamurit nimeni daca pot pune cereale (din cele cu lapte) in laptic (adica sa nu le fac cu apa). Pls, cineva?...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Rrox - si la mine, si la mine!

Cred ca imbarc copilul val-vartej si trag o plimbare!

Mergi la inceput

rrox3 eu am incercat sa-i explic mameicita ce face fiecare mixer , de aia am pus si link-urile respective, fiecare cumpara ce vrea in functie de nevoi, dar mi se pare pieredere de vreme sa alergi dupa aia dupa accesorii, in fine noi sa fim sanatosi...

am vazut si eu o raza de soare...URAAAAA...il imbrac pe cezar si fug afara

Mergi la inceput

andira mie dr pedoatru mi-a spus ca daca cumpar cereale cu lapte atunci le fac cu apa daca cumpar fara le fac cu lapte , eu i-am cumparat pt inceput de la nestle cu orez, dar ii dau de la 6 luni , am vazut ca sunt pt 6 luni cand am ajuns acasa, deocamdata mai am de bagat carnita si oul in supica , sa vad ce zice dr de ficat si abia dupa aia trec la cereale, si o sa-i dau la masa de la ora 18 , iar de la 7 luni in iaurt
fug afara
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

pana la urma m-am dus la urgente cu puiul ca ii aparea pe tot corpul, si pe maini si pe piept, si mi-a fost frica sa nu fie o alergie.

acolo l-a consultat, i-am spus si de viroza noastra, de acum o saptamana si ceva si mi-a zis ca e un exantem viral, si m-a trimis maine dimineata infecto-contagioase, ca azi nu aveau pediatru de garda.

sincer eu nu mai stiu ce sa mai fac, sau cum sa fac sa fie bine. unde gresesc oare....

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ninocikap/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

adriana,multumesc si pentru felicitari si pentru explicatiile in legatura cu mixerul,eu am inteles exact despre ce e vorba.In legatura cu rabdarea la alaptare,cred ca mai multa rabdare si pregatiri implica masa diversificata.Odata ce i-a scazut numarul meselor la 5-6(cand erau 10-11 era mai greu intr-adevar),nici tu sterilizare,nici tu incalzire,nici griji ca n-are tot ce-i trebuie...Deschizi lactobarul si gata,clientul se serveste si are sigur tot ce este necesar.
ninocikap,imi pare tare rau,exact cum ti-am spus,mai bine sa te vada un pediatru...Tu nu ai gresit cu nimic,nu-ti face procese de constiinta,se intampla.De virusi nu prea ne putem feri,sunt extrem de contagiosi,chiar in conditii de imunitate foarte buna.Si uneori mai apar si complicatii,dar din cate stiu eu exantemul asta trece repede.Mai mult decat regulile elementare de igiena(evitarea aglomeratiei,a"suflatului in gura"care e foarte la moda la romani etc.)n-ai ce face.Sanatate!!!
andira,hai ca m-ai facut sa rad imaginandu-mi scena de luptaSi Alexut vorbeste,dupa ce se cam satura,cu tzitzi in gura,e de-a dreptul caraghios.Inainte radea cand se apropia de finish,acum vorbeste,dar nu da drumul,ce-i al lui e pus deoparteEu voi incepe cu cerealele cat mai devreme,eventual la prima masa,la ora 8am,ptr.a avea suficient timp sa consume caloriile castigate,ca si asa nu mai apartinem nici unui graficStiu ca de obicei se incepe cu masa deora 10,dar care?Ca Alex manaca la 8,apoi 12,15,19,22(ore aproximative).Nu se incepe cu masa principala(care la el e la 12),si prima si ultima masa ar trebui lasate ultimele.Si atunci eu cand sa incep,la 15?Deocamdata asta e dilema mea.de inceput,voi incepe cu orez cu fierNestle,sa vedem ce-o iesi.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png

Mergi la inceput