Mamici de noiembrie - decembrie 2005(47)
Raspunsuri - Pagina 6
crissy77 spune:
Mai este vreo mamica de noiembrie-decembrie care sa ia Utrogestan si Gravibinon? Ca eu am citit in prospect ca sunt indicate doar in primul trimestru de sarcina iar eu sunt in trim III...
Cristina Negara
felicia74 spune:
bine ca ai deschis tania-z subiectul "cracanarii".
ma inscriu si eu in club ca simt presiunea tot timpul cat stau in picioare.
felicia + Ilinca Teodora
bosticuta spune:
Da Cristina si eu iau in continuare 3 Utrogestan/zi si
o injectie cu Gravibinon/sapt.
Daca asa mi-a recomandat medicul, ce sa fac merg pe mina sa ca am
mare incredere in ea.
31+
bosticuta spune:
Fetelor
Cind am fost la medicul de familie in sapt 30 mi-a zis ca vom face
un vaccin in viitorul apropiat.
Aveti idee despre ce este vorba ca parca nu am incredere 100% in ce-mi
spune?
Astept raspunsul vostru.
31+
paula2003 spune:
Si noi am fost la targ si a fost superb, cam maraita Alexa dar a fost o ocazie de a vedea si sotul cum e cu ea acasa....
avem si poze 24.09.2005
Paula
cu Paul 24+
siAlexandra 
paula2003 spune:
Intreaba ce vaccin si nu fa nimic pana nu mai consulti si alti dr. E mai bine.
Paula
cu Paul 24+
siAlexandra 
cristinamh spune:
bosticuta, am o vaga banuiala ca e prostia aia de vaccin antitetanos. ia aminte de la altii mai patiti, sa nu te execute fara sa mai ai timp de proteste. pt orice interventie pe care o refuzi, dai declaratie ca nu esti de acord cu ea. asa ca sa nu vina cu abureli cum ca e obligatoriu!!!
Cristina
30+ si
Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra
joy04 spune:
NEATZA.
BOSTICUTA si eu iau utrogestan 3/zi .
Fetelor !!!!!!!!! sunt disperata !!!!!!!! Sunt asa de plouata, nu-mi sunt boii acasa, am o stare de kk.
Nu pot sa dorm noaptea, peste zi sunt super nervoasa si-mi vine sa plang din orice. Saptamana asta trebuia sa ma duc la dr homeopat si din cauza ca un coleg este in concediu a picat pe mine sa-i tin locul, asa ca am stat 9-10 ore la birou...
Dar sunt cu moralul la pamant.Ma gandesc cum o sa ma descurc cu bb-ul, daca o sa fiu o mama buna, daca o sa invat ce trebuie sa-i fac (nu radeti)...De fiecare data cand ma trezesc gandul imi este la proiectul asta de lege, ca eu nuvoi intra nici pe legea actuala nici pe asta "noua". Si-mi aduc aminte cand am fost la casa de pensii sa-mi platesc din mana cotizatia si mi-au spus ca nu are rost pt 2 saptamani sa dau niste bani....Si eu ca proasta m-am lasat convinsa;
oricum avusesem 2 sarcini pierdute (la 2-3 saptamani) si se pare din cauze hormonale ginecologul imi daduse 4 luni de anticonceptionale si mi-am zis ca LASA. Dar uite ca bb-ul meu a vrut sa vina mai repede, fara sa-l programez eu.
SI asa planf ca proasta....
cum o sa ma descurc doar cu venitul sotului... care nici nu vrea sa auda sa ma intorc la servici dupa 4-5 luni si sa-l duc pe BOCA la cresa.
Si durerile astea de burta nu-mi dau pace, contractiile parca sunt intense, junghiurile alea care le simt pana in vagin , pana spre iesire, cineva zicea ca nu tin membranele si sa nu nasc mai devreme....Doctora de familie mi-a zis sa nu ma mai duc la servici ca ma baga in medical si apoi in prenatal.
Iar mie mi-e frica cred de statul acasa, ca-mi fac tot felul de griji..ca plang ca proasta
hai ca m-am intins aici....
Sa aveti o zi maibuna decat a
mea si va pupicesc
joy
+ bocanila
29+
tania-z spune:
JOY
hormonii sunt pe noi si, e adevarat, ne dau niste stari de ...Si eu am perioade in care trec rapid de la starea obisnuita la crize de nervi sau de plans, mai ales cum stau singura acasa atatea ore pe zi. Si eu care credeam ca nu ma voi adapta vreodata la "a sta" pur si simplu (am avut tot timpul 2 slujbe + firma proprie) - uite ca s-a putut si deja am un "program" al meu, acasa, pe care l-am facut in asa fel incat sa-mi fie si mie si lui bb cat mai bine. De aceea sunt de parere sa o asculti pe dr. ta si sa iti iei concediu medical. Gandeste-te ca e esential sa ajungi macar pana in saptamana 32 (si nu mai ai asa de mult) ca bb sa poate supravietui fara prb. Iar durerile pe care le ai sunt cu siguranta accentuate de stres (de care acasa te poti feri mai bine, iti spun din experienta).
Te pup si ai grija de tine!!!
Tania
& www.snugglepie.com/cb/39925.png" target="_blank">Punctuletz 28+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz
felicia74 spune:
joy daca plangi, mai mult il nefericesti pe bebe.
sa stii ca si eu nu cred ca o sa stau excelent cu banii, vreau musai sa stau 2 ani pentru ca nu am cu cine s-o las, mai am si o rata la masina de 100 euro, dar cand ma uit la nasi-mea care sta cu chirie, are ajutor 6 mil si tot a reusit sa-si ia o masina dacia la mana a doua, imi zic ca trebuie sa ma descurc si eu. Curaj!
iar acum alta intrebare, ca v-ati invatat cu mine, nu-i asa?
am
ieri in revista Superbebe ca atunci cand vii de la spital trebuie musai sa te astepte pediatrul s-o examineze pe bebelina.
cand sa ma inscriu la un pediatru? cu o luna inainte, nu?
dar la medicul de familie?
felicia + Ilinca Teodora