Bebelusi de mai-iunie 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florentina G spune:

Salutare!
Aparem si noi dupa ceva timp in care nu prea am mai avut timp sa stam pe net...

Intre timp a venit si tati acasa, am fost plecati la Brasov la socri pentru o saptamana iar acum suntem cu casa in renovare si nu ne mai vine sa stam pe acasa pana nu sunt toate asezate...

Vineri am mers cu Maya la Medicover, am mers la Dr. Oroz, era singura dr. la care am putut face programare mai repede. Dr. foarte draguta, ne-a masurat si cantarit, avem 6.650 si 67cm la patru luni. Ne-a sfatuit sa incepem diversificarea la sase luni cu conditia sa o cantarim in fiecare saptamana sa vedem daca ia in greutate. Vad ca lapte am din belsug si Maya pare sa se sature mai ales ca noaptea nu se trezeste niciodata sa manance. Am vazut ca voi ati inceput diversificarea deja - sunt curioasa daca mai procedeaza cineva ca mine.
Am facut si vaccinul - Maya nu a avut nici o reactie, nu mi-a facut febra, nu a fost agitata i-am dat preventiv 5 ml de Tylenol si i-am pus doua comprese cu gheata pe piciorus.

Ieri am fost si noi la Baby Expo, nu am stat decat putin pentru ca am fost cu o prietena care asteapta sa nasca de pe o zi pe alta iar Maya ne-a facut aceeasi figura ca si Gabitei, a stat mot in brate la tati iar eu am plimbat caruciorul gol printre marea de oameni.

Bineinteles ca am cumparat si noi ghetute din piele intoarsa, cele de 220.000 lei, mie nu mi s-au parut foarte scumpe, poate pentru ca ce am gasit pana acum sa-mi placa sareau de 500.000lei. Fran, nici o grija, si eu am patit aceeasi figura, dimineata ma chinuiam sa ii indes ghetutele in picior si nu stiam de ce nu intra!

Sa speram ca se va indrepta vremea si vom putea iesi si noi la plimbare cu bebeii!

Multi pupici de la noi pentru mamici si bebeici!

Tina si Maya
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Andreea.a nu sunt poze de la botez!
Lucas, scuze, nu mi-am mai adus aminte ca si tu ai inceput diversificarea devreme! Nu pot sa deschid fisierul cu carticica. Te rog frumos sa mi-l mai trimiti inca o data. Multumesc.
Multumesc Loreen!

Laura si bebe Cristina ( 20.06.2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Laura, la munte a fost frumos intr-un final, ca nu a mai plouat si a iesit si soarele si se incalzise... Taman vreme buna de urcat undeva pe munte, in zona aia, ca in alte parti ploua... Oricum a fost bine, mai putin faza cu catelul si statul in masina ca se stricase contactul si asteptarea celor de la Dacia Asistenta... Dar vorba mea: ca-i ziceam lui Sebi (sotul meu) "Vreau un concediu de neuitat" Si el zice: Pai uite ai avut concediu de neuitat!

Mai fetelor Alex de aseara a inceput sa tuseasca, asa ca si cum s-ar ineca... S-au mai tuseste cand se screme... Si ma ingrijoreaza... Oricum ma duc la pediatra marti ca avem programare si o sa vorbesc cu ea. Mi-e sa nu fi racit! Om vedea!
Gabitza, pentru listuta, Alex la 4 luni are 6.500 si 62 cm... O fi bine, nu o fi nu stiu exact!

Mami de Alex mâncăcios

Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Da, stiu.. Iertati-ma, v-am indus in eroare! Nu-mi mergea netul bine si nu s-au atasat pozele atunci, insa acum sunt acolo! Deci, daca vreti sa-l vedeti pe grasanul meu, sunt poze in albul. Am verificat!

Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Laura- pune de album ca poate ne lamurim
Fetele, am vazut ca ciupiceii aia de la firma din Sibiu se pot comanda si la c h i cbebe.ro (taiati voi spatiile), sunt 250, dar fara blanita.
Loreen- unde ziceai ca ai mai comandat si a fost OK? - ca a aparut cu reclama.
Eu ii stiu doar pe aia de la bbtau si au fost chiar OK.
Mey suculetul de morcov+mar taie pofta de mancare? Ca 2-3 ore dupa el nu mai vrea nimic Bea cam 50ml ( ca atat i-am dat, da' ar mai vrea, trage de tetina cu disperare...) Ieri a halit 790 de lapte si lapte cu orez- da' i-am dat sucul pe la sapte seara cand isi cam facuse plinul, azi l-a halit la 11- si pauza pana la 15 (de la 9)...daca trecem de 600 e bine...culmea ca azi i-am dat si Fe si vitamine.
Mari, Inesuca- cat Infant le dati- 1ml mi se pare mult...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Andreea.a intr-adevar grasan Andrei ...frumusel foc...sa-ti traiasca inca o data micul crestin si pupici pe degetele sa treaca bubitele mai repede...

De cand m-am bagat pe antibiotic vad ca ma simt mai bine,cat de cat...Am tras si un pui de somn cu Delia si poate si de aici vine binele...oricum azi Delia a fost bebelusul ideal...adica m-a lasat sa fac mancare pentru sor-sa,a dormit la pranz iar acum spre seara am fost la plimbarica cu caruciorul si a stat fara sa comenteze...ba a mai tras si un pui de somn...

Gabitzam sa-si Andrei obicei de-acum din a dormi toata noaptea ca de,acum este baiat mare...Eu stiu ce inseamna asta de vreo 2 luni bune,iar cand mai are Delia scapari si se trezeste tare rau este a doua zi...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
cum se joaca Delia
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

inesuca,tie am reusit sa-ti transmit e-mail-ul insa tie Fran imi da eroare ,ceva legat de adresa cumva intre prenume si nume nu exista spatiu !?, mai spune-mi o data adresa ta, te rog.

Fran , eu astazi am patit-o la fel cu Timeea,ba mai rau,i-am dat pe la 12,30 sucul(morcov, mar,piersica)125ml si nu a mai vrut pana la ora 17,30 nici un strop de lapte, abia atunci am reusit cu chiu cu vai sa-i dau 90 ml lapte dupa care dadea sa adoarma dar m-am dus repede si i-am pregatit pulpa de piersica cu babana si orez si a halit-o pe toata, se pare ca prefera fructele si sunt cam dezamagita ca pana la ora asta adica 20, cand scriu a baut doar 240 ml lapte,mai am doar 2 mese adica pe la 21, sper sa bea lapte si pe la miezul noptii , deci ziua de azi este ratata in privinta laptelui.Chiar oare de la fructe?

corni si bebe(Timeea)11 May 2005
poze Botez Timeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

ok,fran,am reusit si ti-am trimis e-mail-ul.Eu nu vedeam liniuta dintre nume si prenume, imi aparea adresa boldata si nu se mai vedea liniuta.

corni si bebe(Timeea)11 May 2005
poze Botez Timeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Fran la reclama am mai comandat si m-am trezit cu curierul acasa de la Bucuresti...

Ca mi-am adus aminte iarasi,CrisDun sa sti ca nu esti singura cu Z,o punem de un club anti,ca nici eu nu o pot suferi pe aia da'nici marfurile lor,cel putin ce ajunge aici e vai mama lor...niste body proaste de nu poti imbraca copii cu ele...Nu o pot suferi nici pe Corina Danila,da' o accept ca-i plac lui Delia cantecele de leagan ale ei...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
cum se joaca Delia
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inesuca spune:

Fran- mie doctorita mi-a zis sa-i dau 20 picaturi, care cica ar fi echivalentul a 1 ml. Azi de dimi i-am dat prima data, 20 picaturi, care mi-aratau 0,75 ml. Deci, pana la urma ii dau 1 ml si gata. De ce ti se pare mult? Deci nu erai tu.. Uff, ce bine! Aveam remuscari ca "daca erai tu" si n-am vorbit?
In alta ordine de idei, astazi am fost cu pitica de dimineatza pana seara la prietena noastra Teo, care azi a implinit 1 anisor. Rebecca a fost super cuminte, a stat in caruciorul ei fara sa zica pas, de la 12 pana la 18:30. A cerut numai mancare si atat, in rest a stat cumintica si se uita la noi sa vada ce facem, ce mancam.. La sfarsit tatl sarbatoritei ne-a intrebat la ce ora mergem s-o luam pe Rebecca de la bunici:))) Omu' si uitase ca am venit cu ea pentru ca nu si-a facut deloc simtita prezenta. Daca vreti sa vedeti poze de la eveniment, le-am pus in link-ul de mai jos
Pupici si o seara cat mai buuuna!

Ines si Rebecca (7 iunie 2005)

http://spaces.msn.com/members/inesuca

Mergi la inceput