Bebelusi de mai-iunie 2005 (16)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Ioana am vazut pozele Anei...o frumoasa tare...are si ochii albastrii...sa va traiasca minunea...
Cu laptele cum am facut...l-am pus in biberon si i l-am dus pediatrei sa il arat,in prima faza...apoi dupa cum arata,de-acasa pana la dr.se smantanise,asa gras era,mi-a dr ca ar fi o nebunie sa renunt si ca stie ea pe cineva la un laborator si ii va face analiza...Apoi restul amanuntelor nu le stiu...Tot ce stiu ca-mi pare tare rau nu am putut sa o alaptez macar trei luni...Da' mergem inainte...
Iar cu boratul le stiu ca taticu',peste tot din orice pozitie si mai ales pe mine ...parca avea o placere deosebita sa ma flescaie la fiecare masa...Si dupa aia radea...si mie imi venea sa urlu...
Mai nou cand o pun sa ragaie o tin in fundulet pe genunchii mei cu gurita indreptata spre o suprafata care poate fi stearsa repede si o bat usor pe spate si vad ca da afara doar aerul...

Crisdun incap doua biberoane ca i-am facut eu proba cu cele de la nuk-first chois care sunt tot asa babane ca si aventul...este micuta si cu interiorul din neopren...fata de celelalte tipuri mi s-a parut tare buna,insa si tare scumpa...da' cred ca pana la urma ma infig si eu ca vine iarna si restul termosurilor de pe piata sunt vax...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
cum se joaca Delia
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Corni- saru' mana daca se poate...am trimis mesaj cu mail-ul. Ines, nu cred ca ne-am intalnit, pe la 13,30 am ajuns si am avut fix aceiasi discutie ca si tine...si nu pricep de ce, ca am mai luat luteina de la ei si nu m-au intrebat de nici un cod...cum ii dai acum,cate 1ml cum scrie in prospect?
Chris- nu era tricou, pe alea de la Z le stiu, cica era o jacheta rosie Da' ce are Esca cu Z? Termoizolantul e ca o borsetuta si incap 2 bibe.
Laura- acu' zau, nu pricep...de Razvan ala era vorba? Eu nu am mai comandat la buburuza, desi am vazut in reclame un degetar de silicon pt. gingii- de la Calpol si ma gandeam sa adun iar de o comanda...cred ca au in prezentari o groaza de produse, dar in realitate...Si la mine au facut la fel, stateam in casa ca fraiera sa-i astept(si era soare !) si nici macar un telefon...la coada mi-au zis ca vin da' jumatate de produse nu le au, asa ca am renuntat la comanda. Am comandat la bbtau si a fost ok.
Gabitza- ghetute din alea cred ca a luat toata lumea Mie mi-au zis sa iau nr. 17(parca) , ca astea sunt pana pe la 7-8luni, si cand am ajuns acasa am incercat sa probez cu ele kupilu'- pauza, erau prea mici. Abia azi am vazut ce chiauna am fost- aveau hartie in varfuri, cum sa intre...
Mey manevra cu tinut bb cu capul in jos o stiam si eu, da' cum vertical? Nu-si rupe gatul? Nefertari parca zicea ca pe picioarele mamei care sta asezata pe scaun, bb cu capul in jos...Nelia, groazanic cred ca a fost, si singura cu copiii...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Am incercat si eu de pe picioarele mele, dar nu a fost acelasi lucru ca atunci cind am tinut-o efectiv cu capul in jos. Nu stiu cum ar fi la bebelusii mai mici, dar a mea e mare deja si isi tine capul bine de tot, am apucat-o de picioare, lipiindu-le de pieptul meu cu o mina si cu cealalalta am batut-o usor pe spate pina cind a scos ce avea in git. S-a inecat cu vitamina D, i-o dau in lingurita cu putin lapte de cind s-a nascut, dar ea avea nasul un pic infundat si dupa ce a inghitit vitamina i-a venit inapoi, a rigiit si atunci s-a inecat. Stiu ca e bine sa te abtii fata de copii si asta fac mereu, dar Agata era in cada, iar eu am stat in dormitorul ei cu Tudora, numai ca Agata a simtit ca ceva nu e in regula si a iesit din cada si ne-a prins exact in momentul in care Tudora nu mai putea chiar deloc sa respire, iar eu am inceput sa pling pentru ca nu stiam ce sa mai fac. Cu salvarea aici e mai greu, nu vine la timp, mai repede vin taxiurile si daca vine si nu mai ai nimic platesti pe linga cei 125$ cit costa (un taxi costa 10 pina la spitalul cel mai apropiat)si o penalizare ca i-ai chemat degeaba. Si nu mi-a trecut prin cap sa chem ceva pentru ca nu puteam sa o las nici o secunda pe Tudora ca sa formez numarul, nu mai spun ca totul a fost progresiv, nici nu ma asteptam sa ajunga la o asemenea gravitate. De fapt, nici nu credeam ca se pot ineca atit de tare. Abia cind a adormit si era un pic mai bine am luat telefonul in mina sa vad ce pot face daca tot nu-si revine definitiv. Of, bine ca a trecut, dar trebuie sa fim foarte atente si informate, ca, repet, eu nu credeam ca se poate ineca atit de rau cu o lingurita de lichid, mai ales ca eu chiar ma credeam experta la datul cu lingurita, de patru ani si ceva tot dau medicamente cu lingurita si hranesc copii (si pe ai prietenilor, nu numai pe ai mei) si nu mi s-a inecat nici unul in halul asta.
Am citit revista presei si am vazut ce e in tara. Of, Doamne, !

Cornelia, deAgata (28.06.2001) si Tudora (30.05.2005)
http://nelia.photosite.com si http://AgatasiTudora.photosite.com

Mergi la inceput

La multi ani pentru Andrei Stefan a lu' Gabitzam, pentru Ema-Elena a lu' Babygirl si pentru Filip Gabriel a lu' Danib,sa cresteti mari prichindeilor, sa fiti mandria parintilor vostrii...

cum se joaca Delia
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

fran Esca e mama' lu' Z, iar Eram e ta-su lu Z!! Magazinele astea sunt ale lor, adica - fabrica se cheama Sonia Mod. Decat sa iau de la astia, prefer sa raman fara! In fine, eu am ceva pitici pe creier...

Chris si Carina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Multumim de urari
Baiatul meu, ca sa-mi faca o bucurie ca a facut 4 luni, a dormit toata noaptea fara sa se trezeasca. Uraaa! Sper sa-l tina chestia asta.
Dar eu tot m-am trezit la orele lui obisnuite, ca sa ma uit la el ce face si sa-l invelesc.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Fran, nu le mai stiu numele de familie colegilor. Mai bine ma las pagubasa cu intrebarile. Ce mai stiu este ca acest Razvan plecase la un moment dat in Belgia. Esti haioasa cu hartiile din ghetele Patriciei!
Nelia, bine ca te-ai linistit! Trebuie sa fim atente toate, mai ales ca de aici incolo incep sa manance si altceva decat lapte.
Gabizam, felicitari pentru prima noapte dormita! Nu de tine, de Andrei! Asa mi se intampla si mie cu sculatul. Si acum ma trezesc noaptea pe la 2, desi Cristina 2 nopti din 7 mananca la 4 si restul pe la 6. Eu ii dau seara lapte praf ca ma chiaunise sculindu-se din 3 in 3 ore si noaptea. Pentru ca nu mai aveam lapte de ajuns seara cateodata se culca plangand si imi era o mila de ea... Cred ca in curand incepeti si voi diversificarea, nu-i asa? Eu si Loreen se pare ca am inceput cel mai devreme, la 3 luni.
Loreen, un sfat, te rog! Dupa ce ajung sa ii dau 50 ml suc de morcov incep cu sucul de mar tot asa, cu cate o ligurita si apoi maresc doza?
A iesit soarele! Sa speram ca se imbunatateste vremea, ca ne-am saturat de ploaie si de stat in casa!
Eu sunt singura care nu am poze. Sa vad ce pot sa fac sa remediez situatia!
Andreea.a, te asteptam cu relatari de la botez!

Laura si bebe Cristina ( 20.06.2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

mama, da ce ati mai scris.
mi-e mi s-a blocat calc. vineri seara si de abea am reusit sa o scot la capat.
La multi ani la Bebei!!!!, pupici Ema!
scuze Gabitzam, am vb. de dim., dar am uitat, ma minunam ca doarme MAtei ziua.
Loreen, geanta de la Avent este noul model de geanta termoizolanta, nu mai fac din alea mari rigide, acum este exact ca o geanta, intra 3 biberoane Avent de 125ml si 2 mari de 330ml.poti sa o pui si intr-o geanta, m-am bucurat tare ca alea erau asa mari, nu intrau in nimic, si e super izolata.probata ieri, 4 ore si era calda apa, nu cum o pusessem dar oricum buna de lapte. pe geanta am dat 750.000lei, daca vrei zi-mi ca pot sa-ti mai iau la pretul asta chiar daca se termina babyexpo. ca m-am imprietenit cu baietii. (la cite milioane am lasat si in aprilie si acum.....).asa ca te gindesti si imi zici, sper sa pot pune si poze cu ea, dar webshot-ul imi blocheaza calc., o sa pun pe altceva.
si noi am luat ghetute de la Sibiu.
Nelia, imi pare rau de ce ti s-a intimplat. si eu ii dau cu lingurita. mie mi s-a intimplat ceva asemanator in prima saptamina cu el acasa. dar eu m-am speriat ingrozitor, nici dupa o juma de ora nu am putut sa-mi desclestez bratele din jurul copilului, ca dupa ce l-am tinut cu capul in jos, dar nu de picioare, l-am luat in brate, a fost ingrozitor, si tremuram, brrrrrrrrrrrr.Frumoss tare albumul cu fetele, mi-ai dat o idee.

acum va las ca iesim la plimbare va mai povestesc diseara.
Laura, eu ii dau lui Matei dimineata de mincare in scaunel, ca are 3 pozitii.
si eu am inceput diversificarea la 3 luni si o saptamina. nu bagati 2 alimente noi in aceasi zi, si se introduce un aliment nou, numai daca copilu' e sanatos.de astea 2 reguli a zis doctorul sa tin seama mereu.

va pupam

Matei 21.05.2005

Mergi la inceput

Neatza...

Ma simt ca naiba...ma doare-n gat ingrozitor,si mai nou am niste junghiuri intercostale care-mi miros a pneumonie interstitiala...Eu tot sper insa sa fie de la bratele lu'Delia ca altfel nu stiu ce fac,adica stiu iau pastile,insa si asa ma sint naspa,o sa fie groaznic,ce fac cu bebe...in situatia asta...

Azi i-am dat lui gaga iaurt Danonino,simplu,ala albastru...A papam bine de tot si se uita mirata ca nu-i mai dau...Am zis ca incerc numai unul,apoi daca nu are nimic bag 2 de portie...Si legume tot nu vrea...sa vad maine la doftor ce rezolv...

Lucas la pretul asta zau ca vreau si eu...si cu taxa de expediere si tot n-ajung la milion...E aia rosie grena si inauntru cu neopren?!Daca poti sa-mi iei pai atunci sa ne intelegem cum poti sa o trimiti,ca sa nu te incurc,ca esti ocupata destul cu bebe sa mai stai si cu colete...

Laura tot asa cu lingurita incerci...adica inainte de sucul deja acceptat dai o lingurita doua,trei din cel nou dupa care ii dai biberonul cu cel deja cunoscut...Eu in schimb dasteapta i le-am dat de la sticlute,iar acolo era amestecat mar cu piersica cu ananas,morcovi,banane,etc...Si a mers...Acuma de cand papa piureuri nu i-am mai dat suc ca mi-l varsa...Cand o mai creste...sa-i dau ca desert dupa mese,in loc de prajituri si alte prostioare dulci...

Si eu lui Delia tot in scaun i-am dat sa pape de la inceput...acuma stie cand vine pozitia in scaun incepe sa ma urmareasca sa vada ce fac si plescaie din gurita...Mi-este mai usor si pot sa-i tin manutele departe de castron,altfel cine stie pe unde zboara mancarea...

Ma duc sa stau putin in pat ca simt ca se invarte camera cu mine...

cum se joaca Delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Buna ziua, mamici! Si bebici!

Am revenit si noi. Acum va citeam din urma, ca sa ma pun la curent. Va multumesc din suflet pentru urari si pentru incurajari! Am fost asa de ocupata ca botezul si invitatii si etc ca am mai uitat de ziua de maine.. Si parca sunt mai optimista! Va multumesc!!!
Botezul a fost foarte frumos! Ceremonia - minunata, mie mi-a placut taaaare mult! Nu apucasem sa mai facem "repetitie" pt botez si din cauza asta am avut emotii duble (daca exista asa ceva- - hi hi hi). Eu nu am mai participat la nici un botez la catolici iar Andrei sustine ca nu-si mai aminteste cum a fost la botezul lui.
Dar pana la urma totul a fost ok, zic eu. Petrecerea am tinut-o la nasi IN casa, pana la urma. Si asta a iesit super ok.
Fi-miu a fost mai cuminte ca niciodata. De fapt de vreo 3 zile e asa, imi vine sa-l mananc! La botez eu am stat cu inima cat un purice si pentru ca a inceput la ora 13, exact cand avea el ora de masa. Si nu a zis nimic, saracutul. Am avut noroc. A mancat la 14.30, fara sa protesteze. Si, culmea, al meu care e isteric de multe ori, nu a plans DELOC DELOC. A incercat sa vb cu parintele Mihai, la un moment dat si a fost super haios. De altfel, si Filip (al lui Androix) a vrut sa ne spuna ceva la un moment dat. Au fost super haiosi bebeii, ce sa mai!
Acum pun si poze de la botez, daca vreti sa-l vedeti pe grasul meu. Ultimele masuratori (3 luni si o saptamana): 7,100 kg si 61 cm. Gras, nenica!

Va pup MULT MULT MULT!! Si va multumesc din suflet!!!! Pentru ca existati.

Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput