Ce e de vina? Masina sau detergentul?
Raspunsuri - Pagina 2
vanda2005 spune:
Nu am masina de spalat care si usuca,dar am auzit ca dureaza f. mult programul si ca trebuie sa bagi mai putine rufe cand le si usuci. Consuma si f. multa energie el.
osna spune:
in blocul in care stau de 3 luni avem masina de spalat cu uscator.nu l-am folosit niciodata iti spun drept.hainele se usuca intr-o zi maxim 2 ca sunt bine stoarse.iarna il tin in camera langa calorifer si daca spal dimi pina seara le pot pune in dulap.
vara le usuc numai pe terasa.
personal nu-i vad rostul,si consuma si curent in plus.
http://community.webshots.com/user/svetlana_79
craciunitza spune:
Banuiam ca varianta cu uscare costa mai mult dar ce te faci cand nu ai unde sa usuci rufele? Am desfiintat balconul si rufele atarnate in baie sau bucatarie nu sunt imagini care ma satisfac. Ce alta solutie am?
Nu certati copiii cand viseaza!
clyo spune:
Lia, sper sa nu te superi ca fac si io o intrebare aci, un pic off topic.
cum e detergentul lichid?
chiar se merita se platesc asa multi bani?
mi se pare cam mare diferenta de pret intre cel lichid si cel normal.
Dorsilia spune:
io am folosit Perwoll lichid e si scump, e si bun, insa nu cred ca merita sa cumpar asa ceva daca am masina de spalat care ar TREBUI sa "INGHITA" SI DETERGENT NORMAL. Eu cu Perwoll mai spal de mana cate ceva mai sensibil, de matase sau de lana, o esarfa, o camasuta mai fina, nu asa engros la masina.
O sa mai cumpar si Ariel si daca se mai infunda eu personal le-o trimit pachet masina si sa-mi dea alta !!!
peca spune:
buna
e mi-am cumparat in iarna un uscator de haine, si va spun ca isi face toti banii, a fost o oferta impreuna cu masina de spalat, de la Quelle (marca privileg), ambele la 799,99€, si cum imi trebuia neaparat masina am luat si uscatorul
dar: nu poti usca de odata toate hainele care le-ai spalat, si ii trebuie mult in functie de programul ales (a mea usuca minim 1 ora): a mea are : uscare de dulap (le scot si le pun direct in dulap), uscare f. f. tare, mijlocie....in fine cred ca sunt cam 5 6 programe, zvantare, .
ceea ce imi place este ca inmoaie hainele, de ex. blugii scosi de acolo nu mai arata sifonati si sunt si mai finuti,
din sosete se iau scamele, majoritatea hainelor care le usuc acolo nu le mai calc...nici macar fetele de masa...caci nu mai au nevoie
eu personal sunt multumita de ea
f. buna mi-e acum la bb caci hainutele astea plusate fac o scama de nedescris...si la uscator se iau
apa rezultat la uscare este numai buna de udat florile, caci este fara calcar :)
dar ca un sfat: sa nu luati impreuna cu masina de spalat adica 2 in 1, caci ce faceti daca se strica una din ele? se strica masina trebuie sa schimbi si uscatorul sau invers.....si chiar daca sunt 2 in 1, mie mi s-a spus de la magazin, caci initial crezusem ca masina spala, stoarce si apoi incepep uscatorul, ca nu e asa....trebuie setat inca o data sa usuce
si ce imi mai place la ea, la uscare pun servetele parfumate de la lenor, si hainele se imbina de un miros placut si persista mult; servetele care altfel le pot folosi doar asa in dulap si nu isi pastreaza mult mirosul,
peca si Niko
_
http://community.webshots.com/user/peclitza
http://pg.photos.yahoo.com/ph/peclitzo/my_photos
Clover spune:
Clyo, eu folosesc detergent lichid la haine(bluze, pantaloni) pentru ca am convingerea ca cel
praf le scamoseaza si le strica in timp. In schimb la porsoape si lenjerii folosesc praf. Din greseala am pus intr-o zi o bluza printre abituri(habar n-am cum a nimerit ca era si neagra) si nu mi-a placut deloc cum arata, pur si simplu se vede ca s-a deteriorat. Ce n-am reusit in 30 de purtari si spalari am reusit in una singura. O fi fost si programul de vina ce-i drept, dar nu cred ca e numai asta problema ca eu spal toate rufele la aceeasi temperatura. Eu am folosit Persil si Ariel gel, Persil mi-a parut mai bun. E avantajos si ca il dozezi si il pui in masina cu tot cu paharul de plastic, iar la sfarsit il scoti din masina curat. Asa nu trebuie sa mai cureti urme de detergent din cutia masinii.
Lona spune:
Am aceeasi problema cu detergentul, la acelasi tip de masina. Nu mi se intampla intotdeauna, si nu tine de detergent (am folosit aproape toate tipurile pe care le-am gasit, ma plictisesc de acelasi miros). Explicatia instalatorului pentru folosirea incompleta a detergentului:masina nu se umple cu destula presiune, si atunci apa nu are putere sa "spele" toata cantitatea de dero.
Sincer, nu ma deranjeaza foarte tare chestia asta, pentru ca oricum desfac si spal sertarasele saptamanal, pentru ca altfel capata un miros rau de mucegai.
dana d spune:
Nu cred ca e vina masinii. Poate puneti prea mult detergent. Mai patesc si eu asta dar la mine nu-i problema ca am masina de spalat cu incarcare frontala si pot umbla la sertaras si in timpul mersului. asa ca atunci cand ia apa, deschid sertarul si imping cu ceva detergentul pietrificat (de obicei ramas de le o spalare anterioara, nu se pietrifica asa repede), deci il imping cu ceva in calea jetului de apa.
Ar mai fi o posibilitate (si aici ar fi vina masinii) sa nu pice bine jetul de apa, direct pe detergent.
www.babiesonline.com/babies/i/ilincuta" target="_blank">poze cu Ilinca
pozele noastre
super mami spune:
Am verificat si cuva are un joc...dar doar partea metalica. Carcasa in care e bagata cuva e ok. Bine ca mi-ati dat ideea sa verific, acum o sa chem pe cineva....distractie maxima.
Alexandra si Isabelita Isabel