Ce e de vina? Masina sau detergentul?

Ce e de vina? Masina sau detergentul? | Autor: Dorsilia

Link direct la acest mesaj

Avem de putina vreme o masina de spalat cu incarcare superioara Whirpool si am observat ca uneori imi face fite, in sensul ca ramane detergent in compartimentul destinat detergentului, asa facut gogoloase, trebuie sa scot chestia aia si s-o spal la jet puternic de apa ca sa iasa detergentul. Nu stiu, e de vina masina sau detergentul (am folosit Rex automat cu efect baking soda)...nu face la fel intotdeauna, uneori nu ramane detergent acolo, alteori da. Am verificat si detergentul nu e umed.
Sa folosesc alt detergent oare sau sa returnez masina la magazin???

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

Si la mine se inampla exact aceeasi chestie,dar mai ales cand se face frig afara ptr. ca apa e prea rece.Detergentul avand soda, in contact cu apa rece, se pietrifica .Eu dupa ce bag rufele detergentul il pun in masina , nu in sertaras.Si asa nu am mai avut probleme.
Ptr. ca uitam sa verific sertarasul ptr. detergent si se pietrifica asa tare ca ...era un chin pana il curatam.

"Multumirea este comoara cea mai de pret a omului"
Proverb indian

Copilutzu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Nu cred ca-i detergentul, poate pui prea mult sau poate nu respecti compartimentul pt programul ales.
Eu am o masina Otsein, tot cu incarcare superioara. Are mai multe compartimente pt detergent....depinde de programul ales. Sincer asta cred ca e.
Da' acum ca tot vorbim de masini de spalat...cer si eu o parere. De cateva saptamani face o galagie infernala la stors. Da' nu mai putem vorbi in casa, nu mai auzi nimic....zici ca trece trenul prin casa noastra.
Masina are vreo....4 ani. Spala bine, stoarce bine....ce o fi oare ?
Multumesc si eu pt sugestii.
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

La mine se intampla acelasi lucru, eu procedez asa:
- detergentul pentru prespalare il pun direct in cuva, peste rufe (folosesc Rex automat)
- detergentul pentru spalarea principala il pun in compartiment: folosesc Persil Gel (este lichid).

Ingrid si Cristi (2,5 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

S-ar putea sa pui prea mult detergent si ea cand baga apa sa nu poata sa il ia pe tot sau s-ar putea ca detergentul sa se faca cocoloase ...Parerea mea e sa mai citesti instructiunile la capitolul dozare si/sau sa incerci de curiozitate si cu alt detergent ..daca tot asa face cere un sfat si la compania producatoare si daca persista...asta e trebuie sa se intoarca in magazin !!!

Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, Benny (02.03.05) si Sebi (16.01.98)
Poze de pitici voinici

Mergi la inceput

Mami Alexandra,
verifica daca masina de spalat sta dreapta.Daca nu,se mai regleaza din picioruse.(Stiu asta de la sotul meu care este instalator ).
Te mai intreb..., pe langa zgomotul pe care il face nu cumva se si misca???(la stoarcere??)

Proverb indian

Copilutzu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Nu se misca si sta bine.....chiar acum am hatanat-o si nu se clinteste nici un cm....e super fixa. Face doar zgomot....rau si tare.
Daca poate sotul tau sa-mi dea o idee....ar fi super bine. M-am tot chinuit sa chem pe cineva dar e complicat...ba sunt afara cu Isabel ba papa, ba doarme, ba.....stiti cum e.
Multumesc tare mult.
Alexandra

Mergi la inceput

Alexandra
trebuie sa fi atenta ,ca atunci cand stoarce sa vezi daca se misca.Acum poti sa o hatani ca nu prea se misca ptr. ca in general au placa de marmura ptr. stabilitate.Daca un piciorus e mai scurt (cu un mm) ea nu mai are stabilitate.
Acum sotul meu e la muncutza....cand vine acasa il intreb cum sa verifici daca masina sta dreapta, si iti raspund.

Proverb indian

Copilutzu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xelanoimis spune:

Problema cu detergentul o patesc si eu. Am un Gorenje cu incarcare superioara. Nu se intampla mereu, si nu depinde de detergent, ca l-am tot schimbat. Nicioadata nu am pus pana la limita maxima admisa.
Si mai am o nemultumire legata de ea. Uneori mai raman urme de detergent pe haine. Asa ca m-am obisnuit sa folosesc un program de spalare si apoi dau iar un program de clatire, desi din manualul tehnic reiese ca spalarea are si clatirea inclusa. Dar se pare ca nu e suficienta :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Eu am o Indesit cu incarcare superioara si patesc la fel si cu detergentul si cu balsamul, mai ales cu Coccolino, se face ca o pasta groasa si astupa orificul de curgere, este super enervant. Din motive de amenajare ne-am hotarat sa cumparam alta masina de spalat si vrem una care si usuca. Am fi vrut una care si calca dar inca nu s-a inventat :(
Aveti masini de spalat rufe care si usuca? Cum sunt, merita?

Nu certati copiii cand viseaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

quote:
Originally posted by super mami

Da' acum ca tot vorbim de masini de spalat...cer si eu o parere. De cateva saptamani face o galagie infernala la stors. Da' nu mai putem vorbi in casa, nu mai auzi nimic....zici ca trece trenul prin casa noastra.
Masina are vreo....4 ani. Spala bine, stoarce bine....ce o fi oare ?
Multumesc si eu pt sugestii.
Alexandra

alexandra ca un tractor la stors a facut si masina mea de spalat whirpool putin de la un an dupa ce am cumparat-o.a fost de vina cuva in care pui hainele care s-a desprins de pe rulmentul pe care era sudata.
masina mea spala si storcea pina cand nu a mai mers deloc intr-o seara.

cuva ta misca atunci cand este goala.adica ma refer daca are joc?eu nu am mai avut ce face.masina m-a costat 250€ si reparatia 200€ asa ca am scos-o in strada si noroc ca aici unde m-am mutat am masina la subsoulul blocului si o pot folosi.

http://community.webshots.com/user/svetlana_79

Mergi la inceput