Bebelusi de iulie-august 2005 (6)
Raspunsuri - Pagina 9
mamini spune:
noi o tinem intr-o miriiala azi, nu as putea spune de ce...speram sa fie trecatoare.
fetelor care au avut botezul bebeilor ieri si azi: sa va fie de bine si numai sanatate!
M
AC spune:
Petrecere frumoasa de botez!
Multam mult fetelor ! Atat m-am chinuit sa gasesc niste timp sa pun pozele ca nu-mi incapeam in pene:):) Asta-i adevarul
Avem cei mai grozavi pui m-am uitat asa pe fuguta dupa fetite inatai dehhh acus am baietel mic. Emma, Sara, Ingrid mey si concurenta masculina e grozava::):) Ce ma fac:):)?
Anda esti tu o dulce cu pui grozav. Cheia succesului la zambicit e unul din noi face mutrite si celalt poze:):) Altfel el zambeste da pana scot camera pana, pana am pierdut momentul Am invatat cate ceva cu galusca.. a si aparatul face poze pe fuga.. cu expunere rapida adica ca se misca nazdravanii astia tot timpul
andree-ea am ras de isprava cu pisul... Mey stii cate jeturi am luat eu:):) Cel mai tragic a fost in avion... A facut pisu de pe masuta aceea de schimbat pana pe oglinda... Da-i si curata ca mi se facuse o jena:):)
Al meu adoarme la san in general, apoi il pun in patut... Mi-a adormit si-n patut de cateva ori in rest maraie de zor..maraie si daca-i neglijat...il iau cu swing-ul dupa mine pe peste tot si daca ma vede s-aude e multumit..cu mami e si mai nazuros..uffff
Peca multa sanatate... si sa fie tot cuminte puiul... si sa-i treaca crizutele... Saracul l-o fi trecand ceva kklici... si n-o reusi sa adoarma la loc...
Andreea si galusca si brotacelul
mamini spune:
eu am cam obosit de plinsul asta...mi se rupe sufletul...
sper sa treaca repede perioada asta, ca tare e grea...
pupicei la bebei
M
AC spune:
Mamini curaj mey... ca acus iti zambeste puiul si uiti de toate:):)
Andreea si galusca si brotacelul
Oana C spune:
Fetele, hop si noi dupa ceva timp
AC, foaaaaaarte frumosi copilasii!!!!! Sa creasca mari si sanatosi!
Lory, Anda, Andreea, Albinutzza, Ioana, Peca super baietei!!!! Ce n-as da sa fim si noi prin tara acum ... La atitia baietei frumusei
Monai, Katink, Mamini, Anis, Irina hehehe concurenta acerba pt baieteii din tara si Europa. Fetite frumoase, baietei frumosi
Si eu o iau pe Eva cam peste tot dupa mine; dar mai sint si zile cind doar daca imi aude vocea se opreste din marait. In rest, cind vrea sa o iau in brate, imi face galagie, ceva de genul "mbaaaaa" si pune botic, ca si cum mi-ar spune "daca nu ma iei in brate, incep sa pling" . Eu si cu sotul ne distram de minune cu asta; cum vede ca intindem miinile sa o luam in brate, se opreste; daca ajunge la marait, face cite o pauza, se uita la noi daca avem vreo intentie, iar daca nu, incepe iar .
Oricum, sint foaaaaaaaaaarte multumita de ea pt ca este foarte cuminte si se descurca si singurica de cele mai multe ori; vorbeste cu ventilatorul din tavan, cu fereastra, cu mobilul de la patut, isi trage jucarelele linga cap, apoi le impinge inapoi ... Cind vrea sa suga ceva, isi intoarce capusorul in dreapta si trage cu minuta dreapta paturica si si-o baga in gurita (nu de tot, ca uneori ii scapa si iar trece la treaba ).
Seara, la 9pm ii facem baita, papa si adoarme in patut singurica, in fiecare zi; pina la 4:45-5:30am. Dupa aceea doarme mai putin, pt ca stie ca tati pleaca la servici si se trezeste si ea (uneori nu se trezeste si doarme pina la 8am). Dimineata are ora de dormit intre 9:30/10am -12; apoi papa, se "joaca", "vorbeste", ride si iar adoarme pe la 2:45pm. In general si-a facut un program; mai sint si zile cind nu se incadreaza in program, dar e ok.
In ultimlele zile a inceput sa pape mai mult; probabil ca este puseul de crestere de la 3 luni . Sper sa nu mai creasca asa de mult, ca deja ne rupe miinile . Miercuri mergem la controlul de 3 luni si o va cintari si masura. Oricum, am trecut la Huggies Step 3 de vreo citeva zile, iar body-urile cu picioruse de 3-6 luni ii vin fix pe ea; daca mai creste 1 cm nu se mai poate intinde de tot in ele . Seamana fata cu tati, ca el e asa lung.
Toate bune cu Eva, numai ca mie a inceput sa imi cada parul ffff mult; si la dus, si la pieptanat, si daca nu il pieptan ... . Noroc ca am o claie de par, l-am avut tot timpul des, ca altfel as fi ramas cheala ... sper sa nu imi cada asa de mult ca sa ramin ... Si inca mai iau vitaminele prenatale; nu stiu de la ce este; o sa sun dr mea sa o intreb; poate de la lipsa de Ca, cine stie ... Daca stiti, spuneti-mi si mie, poate pina ajung la dr sa incerc sa remediez putin.
Adrianaaaaaaaaaa, ce-mi mai face ginerele?
Poze noi. Scuze pt data eronata de pe ele. Camera o selecteaza automat uneori, iar eu mai uit sa o deselectez.
Cam atit.
Va pupam.
Oana C si Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos
mamini spune:
Oana, e maricica Eva! ma distreaza fetele noastre ce seamana ele cu taticii lor: a ta, a mea, a Irinei, a Monei...numai Emma seamana cu mamica, Daria( desi Irda zice ca tot cu tati tati), Ingrid( desi si Anis zice ca ar semana cu taticul ei).
a fost o noapte bunicica, dupa o zi de miriiala. multumesc lui Dumnezeu ca ne-am mai odihnit si noi un pic. numar zilele pina vina mama, abia astept sa vina sa o vada pe asta mica, sa ma mai ajute si sa mai stau si eu cu ea...
M
Katink spune:
Buna dimineata!
AC, Oana, multumim pentru aprecieri
Mamini, si de Emma spun multi ca seamana cu tati si la ochi cu mami, dar asa in detaliu - gene, sprancene, degetele... sunt de la tati... poate din cauza ochilor spuneti ca seamana cu mine
Eu cand mai este Emma agitata o infas cu un scutecel sau pur si simplu bag manutele sub paturica si paturica sub ea... ca sa le tina sa nu mai poate sa dea din ele... Ca de multe ori cand doarme tresare si se trezeste, asa fiind sub paturica le misca ea incetisor dar nu se trezeste...
Peca, bun revenit la mamici! Sanatate multa lui Niko si nopti cat mai linistite!
Pupici,
Katink si Emma Andreea, 5 august 2005
Fotografii cu noi
anis spune:
'neata mamici..
Nu am mai intrat in ultimele zile pt ca am fost fffff ingrijorata.Ingrid, acum 3 zile adormea la 11 seara si se trezea la 5-6...de papat papa toata ziua f putin.Ieri ,m-am muls sa vad cat mananca si a ras 160ml la o singura masa..ma sa fie...Aseara a adormit la 1, ora ei preferat si s-a trezi la ora 8 dimineata.
Mama mia, sunt f ingrijorata cu pauza asta intre mese.De la 8 dimineata, a mancat pana la si 20 si doarme de atunci acum e ora 11.40...
Prin urmare am sunat-o pe dr, si mi-a zis ca e normal, sa o las sa doarma cat vrea, ca in perioada asta isi schimba comportamentul programul etc..
Fetele care ati trecut peste 8 sapt...asa a fost si la voi???
Nu stiu ..sa mai cer o parere la un alt dr...sau e chiar asa,isi schimba programul??
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
acusor spune:
hello mamici
Azi am facut si noi o luna si avem 4.000 si 54,5 cm. Si-a revenit bebele meu cu mancarea. Daca in 3 saptamani a luat de-abia 350 de grame, de joi pana azi a luat 250 de grame. Cred ca si Bonnisan-ul a contat. Scrie pe prospect ca iti creste pofta de mancare.
Anis, eu cred ca te stresezi prea tare. Si bebele meu doarme noaptea mult. De ex, a adormit la 11.30 azi-noapte si s-a sculat la 6. In rest, ziua doarme maxim 3 ore intr-o "repriza".
Pupici
acusor si bebe Teo
Poze
corbioana spune:
Salutare tuturor si soare mult ca vad ca la noi este si ma pregatesc acusica sa trag o raita cu Andrei la plimbare prin oras!
Acusor la multe luni inainte lui Teo sa creasca mare si sanatos si sa va aduca numai bucurii!!!
Fug sa pun si eu o masina de rufe va pup!
Ioana si bebe Andrei 27 iunie
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos