In sfarsit va dau si eu veste cea mare despre bebelusul meu...cel mare!!!
In dat ade 09.08.2005 (ziua de nastere a sotului meu) s-a nascut minunea noastra creata. Este baietel, il cheama Alexandru-Nicolae si a avut 4,500, 63cm (!!!), scor Apgar 9 si cu toate aste nu ne-am chinuit foarte tare. A fost o nastere normala destul de rapida si fara complicatii deosebite. Ii multumim lui D-zeu pentru baschetbalistul nostru bondocel si voua ca ne-ati asteptat aici pe site.
Ramona si Alesc
ramona
Alex devine de la un moment dat foarte agitat la san. In prim afaza am crezut ca nu il tin bine atunci cand mananca. Ne-am gasit o pozitie cat de cat buna si a mers o perioada. Ieri si azi pana la ora 10:00 a facut crize de-a dreptul. Se incoarda si se foieste tare de tot la san. I-am dat lapte praf pe care l-a mancat si apoi a adormit. Sa incep sa-mi scot laptele din san cu pompa? Dupa aceea va renunta la san, mai mult ca sigur. Nimeni nu te pregateste pentru ceea ce va urma. Treaba asta cu alaptatul este destul de complicata. Chiar nu stiu ce solutie sa adopt. Niciodata nu a mancat de la san pana sa il goleasca, ceea ce ma face sa cred ca nu are nevoie de completare cu lapte praf insa cand il vad atata de agitat ma cuprinde disperarea. Nu mananca deloc linistit, parca fuge asa gafaie si respira de greu. Fiind un copil asa de mare ar trebui sa aiba forta destula sa manance mai bine decat cei micuti care abia plang. E clar ca ieri si azi a plans de foame. Nu-i place laptele? E ceva in neregula cu el?