Bebelusi de iulie-august 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Azi Medeea a avut o zi tare grea, si maica-sa la fel. Sincer nu stiu de unde mai am putere sa butonez, da nu ma pot culca pana nu se termina Scooby.
Totul a acumlminat seara cu niste urlete ca din gura de sarpe cand am pus-o la san la 20.30, si i-am facut cu foenul si a adormit instantaneu nemancata.
Apoi s-a trezit peste 15 minute, si-a luat portia si a adormit.
Si eu credeam ca e rasfatata saracuta...

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

multumim de raspuns.
o noapte buna tuturor!

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

Adriana, Ioana, Delia
LA MULTI ANI pentru copilasi!!! Sa creasca mari, frumosi si sanatosi!!

Mai, fetele, pai Eva papa cite 15-20 min la fiecare san (mai intii trage repede, apoi trage mai incet si cu mai multa forta, apoi cind vad ca inghite mai rar o mut la sanul celalalt) ... apoi, uneori, mai papa si un bibe de 60ml ... Hmmmmm ...
Cind am pompat sa vad cit lapte este in sani, am scos cam 110-120ml de la ambii sani, la 3-4 ore, deci Eva papa cam atit de la sani sau ceva mai putin, plus completarea atunci cind ii trebuie. Seara, la 11-12 si dimineata la 6:30-7 pompez, pt ca ea doarme atunci, iar sanii mei explodeaza. Dimineata pompez cite 180ml.
Asta inseamna ca papa foarte mult? Mie dr ei mi-a spus sa ii dau sa pape atit cit vrea ea, ca m-as opri si eu dupa ce papa de la san, dar ea tot isi balangane capusorul si o incerc si cu bibe. Cind se satura, impinge bibe afara cu limbuta; asta face de fiecare data cind se satura, asa ca nu mi-e teama ca ar minca mai mult decit are ea nevoie.
Oricum, la marimea ei ... Abia astept sa mergem miine la pediatra sa o cintareasca si sa o masoare.

Adriana, ma bucur ca nu v-a afectat uraganul; m-am uitat numai la CNN zilele alea si ma tot gindeam la voi, daca ati avut timp sa evacuati, sa nu fi ramas in trafic ... E bine ca n-a fost asa mare, cind a lovit Texasul si ca voi, in Houston, ati fost in stinga furtunii. Noi, aici in Florida, de multe ori am fost in dreapta uraganului, si ne-a "batut" mai puternic. Offff, Doamne, sper sa treaca si astea 8 sapt care mai sint pina la sfirsitul sezonului uraganelor ...

Dede, abia citisem ca ai lasat-o pe Medeea sa adoarma plingind, ca am luat si eu actuinea asta azi. Dimineata Eva s-a trezit la 8am, a papat, am fost afara; a dormit intre 9-9:30am iar, apoi iar m-am jucat cu ea, iar a papat si cind a venit timpul de somn, o adormeam, cind o puneam in patut se trezea si urla ... si tot asa de fiecare data; iar eu o luam in brate mereu, ca, deh, nu puteam sa las kupilu sa racneasca; si de fiecare data racnea si mai tare, de se auzea si in strada ... avea ochii rosii de somn, era uda de transpiratie de atita racnit, dar ea nu vroia sa doarma (era mincata, schimbata etc).
Si eu nu mai puteam de oboseala ... Asta se intimpla pe la 1:30pm.
Asa ca m-am intins si eu in pat la mine, am deschis monitorul sa o vad si am lasat-o sa racneasca. In 10 min max s-a linistit fetita, cind a vazut ca nu o mai iau in brate . A adormit cumintica si linistita ...
De vreo citeva zile nu a mai plins, cred ca avea prea multa energie in ea si trebuia sa se descarce, plus ca ii ies dintisorii (dar pt asta deja ii dadusem niste Tylenol)

Monai, Codruta, Irina sa va traiasca micutele crestine! Foarte frumoase pozele de la botez. Si imbracamintea voastra!!! Sinteti foarte elegante; mult mai elegante decit ce se poarta pe aici (in Florida).

Mamini, Eva nu a avut vaccin in umar si nu stiu cum e cu coptul (oare de ce nu i-au facut in umar?).
Adriana, Aidan are vaccin in umar?

Peca, am citit ce ai scris despre Niko si am plins, mai ales ca mi-am amintit si de Eva in nursery ...
Asta am spus si eu atunci, ca o sa am grija de ea, nu o sa o cert niciodata si o sa o alint mereu ... hehe ... asta pina s-a facut fata o smechera si a inceput sa cam profite, dar noi tot o lasam asa, ca este inca in limite acceptabile si e micuta inca.
Cind o sa inceapa Niko cu racnete si maraituri de nu stii ce sa-i mai faci ... probabil ca o sa uiti pe jumatate ce i-ai spus atunci

Oana C si Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput

Eu am mai mult lapte de cind am inceput sa beau ceai de Fenicul si Anason ... dar asta a coincis si cu perioada de cind Eva a inceput sa aiba un program cit de cit si sa fie mai cumintica, deci nu ma mai stresez asa de mult.
Ca inainte am avut si eu mai putin laptic ... poate si de-asta Eva s-a obisnuit sa suga bibe dupa ce suge la san (nu de fiecare data, doar atunci cind pare ca inca ii mai este foame) ... ca ii dadeam putin bibe dupa ce sugea la san si papa acolo, cit de cit, uneori nu papa deloc; asa face si acum, nu tot timpul ii mai trebuie bibe, dar eu il am mereu pregatit (cu formula sau lapte pompat seara sau dimineata) si ii dau, daca arata semne ca nu s-a saturat.
Noaptea, la 5-5:30 cind se trezeste, ii dau numai bibe, ca la cit de somnorila sint, nu ma mai fatzai cu san, bibe si alte alea; atunci papa cam 150-180ml.

Mergi la inceput

Ce Glow de kk mi-am bagat ... Si nici macar nu avem optiunea Preview, inainte de a face o asa prostie ... Acu' trebuie sa lucrez iar la puncte sa il schimb ...

Mergi la inceput

Am citit povestea despre copilasi, na ca nu mai stiu cine a postat-o. Super emotionanta.
Peca, superb Niko, am citit povestea operatiei, si am lans si eu, in meseria mea am de a aface cu multe situatii de genul asta, si te inteleg foarte bine. Bine ca a trecut cu bine. Sa cresteti mari si sanatosi.
Oana, ma bucur ca la tine a mers chestai cu adormitul plangand, ca la mine nu amers. A dormit doar 10 minute, ca dovada ca ceva totusi o supara pe saracuta. Dupa aceea am tinut-o toata dupa amiaza in brate si seara a adormit cu Foenul, si s-a trezit peste putin timp sa manance.
Cred ca eu am gresit ieri ca i-am dat prea des sa manance.
AZi noapte a trebuit sa o trezesc la 3 ca imi puscau sanii, si n-avea rost sa ma mulg ca si-asa se trezea cel tarziu peste o ora.
Sa vedem ce zi o sa avem azi... Mai ales ca mergem si la vaccin
Irinaam vizionat pozele de la botez si se vede ca esti tare fericita. Sa-ti traiasca micuta crestina.

Mergi la inceput

Am citit povestea despre copilasi, na ca nu mai stiu cine a postat-o. Super emotionanta.
Peca, superb Niko, am citit povestea operatiei, si am lans si eu, in meseria mea am de a aface cu multe situatii de genul asta, si te inteleg foarte bine. Bine ca a trecut cu bine. Sa cresteti mari si sanatosi.
Oana, ma bucur ca la tine a mers chestai cu adormitul plangand, ca la mine nu amers. A dormit doar 10 minute, ca dovada ca ceva totusi o supara pe saracuta. Dupa aceea am tinut-o toata dupa amiaza in brate si seara a adormit cu Foenul, si s-a trezit peste putin timp sa manance.
Cred ca eu am gresit ieri ca i-am dat prea des sa manance.
AZi noapte a trebuit sa o trezesc la 3 ca imi puscau sanii, si n-avea rost sa ma mulg ca si-asa se trezea cel tarziu peste o ora.
Sa vedem ce zi o sa avem azi... Mai ales ca mergem si la vaccin
Irinaam vizionat pozele de la botez si se vede ca esti tare fericita. Sa-ti traiasca micuta crestina.

Mergi la inceput

Oops, ca am trimis de doua ori acelasi mesaj.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Neata!

Eu sunt cam chioara de somn. De-abia la 1.30 am adormit aseara. Nu stiu ce are bebele meu. Ieri, de la 17 pana la 1.30 n-a dormit. A tot mancat din ora in ora. Intre mese s-a foit si a plans si s-a mai uitat pe pereti. Ieri a fost f. agitat. N-a dormit mai deloc. Doar cate o ora, dupa aia se scula. Acum doarme de la 8.

In plus sunt fffffff. nervoasa si nu mai suport nici o intrebare sau sfat de la maica-mea. .
Se plange la toata lumea ca nepotul ei nu doarme bine si nu mananca bine. Daca atunci cand dr. a zis sa-i dau supliment era total impotriva pentru ca "o sa-ti refuze sanul si laptele de mama e cel mai bun", acum imi spune " schimba-i draga laptele, da-i Humana si gata. Nu vezi ca nu e bun laptele tau? Nu se satura cu el". Cand stiu ca se apropie ora cand vine de la servici deja ma fac ca un arici. Incepe cu intrebarile: "cat a dormit, cat a mancat". Deja nu mai suport.

Dr. ne-a dat Bebelac. Este chiar asa de prost? Oricum in 12 zile de-abia a mancat 300 ml de la biberon.
Vreau sa incerc sa combin picaturile astea de colici. Cum ati combinat Debridatul cu Bonnisan-ul? As vrea sa incerc si cu Debridat desi nu sunt foarte convinsa ca ar avea vreun efect la bebele meu. Ma refer la momentul cand mananca. Mananca f. lacom la inceput si inghite cu noduri. Dupa aia incepe sa se enerveze si plange. Asta se intampla la toate mesele. Chiar si la alea la care ii dau Bonnisan.

Ufffff. Hai ca m-am intins.

Pupici
acusor si bebe Teo
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

CONTINUAREA:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58435" target="_blank"> Bebelusi de iulie-august 2005 (7)

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput