Mamici de ianuarie-februarie 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 9
dana_ene spune:
Mersi, fetelor
.
Adevarul este ca si eu stand si uitandu-ma in urma ma gandesc ca am fost tare daca am rezistat atata vreme.
Dar tot timpul aveam impreisa ca nu mai e mult, nu mai e mult, nu mai e mult...
Dar uite ca a fost ceva. ![]()
Ana
. Te trec in listutza imediat.
Ursoaica, ca ce chestie va propune soacra nume? Auzi tupeu !
Frumoase numele la care v-ati gandit
.
Daniela
(19+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
dana_ene spune:
Ank, esti o dragutza
.
Ana, gata, esti pe lista. De acum te asteptam tot mai des la discutii.
Daniela
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
maraki spune:
^ Buna burtici,
Dana frumoasa povestea dar eu am citit-o printre lacrimi
Ai un dar de a povesti.....
Coincidenta e ca eu l-am nascut pe Robert pe 1 sept. si era LUNI![]()
Monica, Irina
la Realitatea tv ma uitam aseara cu CTP
Irina uite ca si la tine poti gasi muraturi, noroc cu gravidutza care sta si ea in Franta
Apropos...bine ai venit printre noi( scuze dar nu am retinut numele )sarcina usoara cu bebel sanatos
![]()
Giova tu esti cu o sapt. mai mare in sarcina decat mine, ai burta mai mare, ma intreci 
Cat priveste hainutele lui bebe, voi stiti ca eu am inceput prima sa cumpar, din cauza asta s-au adunat atatea,avantajul e ca am urmarit si cand erau reduceri la unele( altfel nu imi permiteam sa am atatea intr-un timp relativ scurt )
Catalina mi-a venit o idee pt. body-uri
In Bucuresti nu sant magazine unde duci cd-ul facut de tine cu textul care iti place si sa aplice ei pe haine?Aici am chiar langa bloc un astfel de magazin, sant sigura ca sant si in Bucuresti! Poti pune si poze nu numai texte, le faci pe computer si le tragi pe cd.
Bee daca ai intrat sa vezi hainutele, salopetele plusate alea care sant la fel numai ca difera culorile, pe ele am dat cate 3 euro bucata.
O zi buna burtici cu bebici
p.s. Giova daca am retinut bine, esti la eco acum
Te asteptam cu vesti bune
23 fix 
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
irinadum spune:
Eu vreau sa ansc cu peridurala sau epidurala (oricum e acelasi lucru) pentru ca nu vreau cezariana (operatia e operatie). Insa stau sa ma gandesc ca de ce iti e frica nu scapi.
In ceea ce priveste nasterea eu ma "imbarbatez" singura gandindu-ma ca atatea femei nasc zilnic natural si eu de ce nu as putea. Trebuie sa pot. Ca doar nu nasc trei saptamani.
Acuma zic asa dar vorbim si peste doua luni jumatate.
Irina 26+
utocatalina spune:
Daniela am trecut prin toate starile citind povestea ta...frica(contractii, durere)...fericire( e frumoasa), confuzie(ce ma fac daca doctorul meu are altceva neprevazut de facut care-l impiedica sa vin atunci)...ce sa spun...Bia a inceput sa bata din picioare in timp ce citeam povestea ta, semn ca traieste si ea toata starile prin care treceam eu...eu inca nu stiu cum vreau sa nasc...atita vreau: sa nu doara, nici inainte, nici dupa...se poate????? Mi-e teama ca NU! Asa ca pina atunci incerc sa ma inspir din diferite povesti...bine ca mai avem destul timp sa ne decidem ce si cum...Ursoaico...toate numele sunt super..si obligatoriu nume de sfint...asa am vrut si eu cind am ales Bianca AndreeaAnca m-ai speriat cu povestea lui bebe cu nota 4...Doamne fereste!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
22+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
maraki spune:
Eu vreau sa nasc cu epidurala,stiu ca nu suport durerea, nu ma pot abtine sa nu ZBIER!!!Este prima oara cand aud ca a prins anestezia la bebelus,cred ca alta a fost cauza nu epidurala.
Dana daca stau bine sa ma gandesc, tu ai riscat foarte mult ca ai asteptat atat cand ai nascut-o pe Oana! Trebuia sa faci cezariana si ai riscat sa coboare bebe sa nu mai ai sanse la operatie.
23fix
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
utocatalina spune:
Maraki ai dreptate cu bodyurile..s-ar putea sa fie si astfel de locuri cu imprimeuri...dar eu vroiam numai unui sigur sau 2, cu textul ala pe care l-am zis...si oricum sper sa mai primeasca la fel, ca doar or mai face, nu? Si stii cum e...cind il iei de-a gata, e mai usor!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
22+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
dana_ene spune:
Va pup
pe toate.
Stau si ma gandesc ca au trecut 2 ani si eu imi amintesc atat de bine amanunte cu miile din zilele acelea.
Nu uiti niciodata, nu-i asa Maraki ?
Si ai dreptate.
A fost riscant.
Insa faptul ca am stat 80% din timp numai in pat mi-a permis sa rezist atat de mult. Altminteri, cred ca pe 1 septembrie nasteam urgent.
Asa a fost sa fie.
Acum ma bucur ca nasc in februarie si nu-i nici un pericol ca doctorul sa nu fie "la datorie".
Teoretic... de fapt.
Daniela
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
irinadum spune:
Si pe mine m-a surprins tare poveste cu epidurala pentru ca stiu foarte bine ca anestezicul nu are cum sa ajunga la copil iar aici este folosita pe scara foarta larga si nuam auzit niciodata sa se intample asa ceva. Vorba ta Monika o fi fost de la altceva.
Irina 26+
Laura Ioana spune:
Dana am citit si eu povestea ta, este absolut superba, m-a fascinat! Sigur nu exista nimic pe lumea asta sa poata fi comparat cu fericirea pe care ti-o aduce nasterea puiului tau. Ai de ce sa te simti mandra! Si ai avut mare curaj ca ai rezistata atat pana ai mers la dr! Sotul tau nu te-a certat dupa?
Laura
14+
Puiutul meu