Irina la arabi se spune shaorma, pe turci sa-i intrebi de kebab....unde vezi ca scrie donner-kebab acolo este
23fix
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Monika stiu unde e doner -kebab ca e plin peste tot aici( de fapt cred ca in toata Europa) insa nu stiu dc fac shaorma.Dar las ca le fac o vizita cat mai curand posibil.
Irina 26+
Fetelor eu imi fac acasa shaorma, cu lipiile o duc mai prost ca nu am gasit nicaieri, decat in Cluj, dar este un fast-food arabesc aici si in ultima instanta ma duc acolo sa-i rog sa-mi aduca si mie cate un pachet de la Bucuresti!
Dana, Giova,nu ar trebui deschis un nou capitol?
Ioana
si
26+
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
Fetelor, eu oricum sunt de parere ca prezenta parintilor alaturi de copil e vitala in primii ani de viata. Asa ca ... si fara indemnizatie, eu tot as ramane acasa cu bebe. Nu il las pe mana nimanui, poa sa fie si Papa de la Roma :) Si am fi mancat numai scovergi, si tot am fi stat impreuna. Bebe trebuie sa fie cu mamica sau taticul, nu cu bona sau bunici. Asa ca nici cu un stimulent de 30 de mil nu m-as fi dus inapoi la servici :)
Ralu, felicitari pentru bebic sanatos ;) Doctor nu mi-am ales altul. E tot cel cu care vroiam sa nasc inca dinainte sa raman insarcinata. Doar ca ajung foarte greu la el. O sa povestesc mai multe despre asta maine sau poimaine :)
Pupici, Deea 21
Rali, tu ai facut ecografia aia smechera cu 1 mil de la GineMedica? Ca mi-a facut si mie sotul programare, dar eu nu stiu ce e :) E 3D? La ce sa ma astept? Stii ?
Deea, 21