Mamici de martie-aprilie 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 3
Laura Ioana spune:
Atlantiana numai sa-mi fac rost intai de plante. Dar nu e vorba de spalaturi cu irigatorul! Alea sunt complet interzise in sarcina!
Darkeyes ai dreptate: abia astept sa-mi vad burtica mare, dar tot nu vreau pantaloni de clovn

Hai sa radem un pic:
A trecut ceva vreme de cand am aflat ca nevasta-mea are o relatie extraconjugala... asa ca intr-o zi am decis sa merg acasa intr-un
moment neprevazut si, evident - am gasit-o pe nevasta-mea complet
dezbracata in pat... Mi-am iesit din minti si imediat am inceput sa scotocesc prin apartament sa gasesc si personajul in culpa...Degeaba... apoi, mi-am adus aminte ca stam la etajul al 15-lea dintr-un bloc turn si ca avem un mic balcon... asa ca am deschis fereastra si atunci am vazut ca un om statea suspendat in aer, tinandu-se cu mainile de marginea balconului. Am incercat sa-i desprind mainile ca sa cada, dar se tinea bine. Asa ca am
plecat sa caut un topor. Dupa o lovitura puternica pe fiecare mana, a cazut...dar un copac i-a amortizat cazatura.Vazand ca inca mai misca, am tras dupa mine frigiderul din bucatarie si l-am aruncat peste acel individ...Efortul a fost asa de puternic pentru mine ca am murit din cauza unui infarct...si asa am ajuns aici!" "Aaa... da? raspunde Sfantul Petru, captivat. Atunci e bine, esti admis in Paradis!..."
Un al doilea barbat apare la putin timp dupa primul si incepe sa-si povesteasca istoria mortii sale in fata lui Sfantul Petru..."Vezi tu, totul a inceput cand am incercat sa-mi rezugravesc balconul, aflat la etajul al 17-lea dintr-un bloc turn... scaunelul pe care ma urcasem s-a clatinat si eu am cazut peste marginea balconului in gol. Dar am avut posibilitatea sa ma agatz de un balcon aflat doua etaje mai jos...credeam ca sunt salvat, cand proprietarul apartamentului a inceput sa ma traga de maini si apoi sa-mi loveasca degetele cu un topor... cred ca era un nebun tipul ala, furios ca m-am agatzat de balconul lui. Mi-am dat drumul si am cazut... dar pentru ca n-am murit, mi-a aruncat cu un frigider in cap ca sa
ma striveasca... cretinul..." "Da, am mai intalnit discutii despre istoria asta, asa ca poti intra in Paradis..."
Un al treilea barbat ajunge si el si-si incepe povestirea in fata
lui Sfantul Petru...Eu, n-am inteles nimic... nu stiu nimic... cum de-am ajuns aici...doar ce eram ghemuit intr-un frigider..."
Laura
14+
Puiutul meu
dananita spune:
Atlantiana, cum sa ma supar? de ce sa ma supar? Eu ma supar f rar si cu motiv nu asa...imi cer scuze daca nu m-am exprimat corespunzator. De vina sa fie si durerea de la tample care nu-mi da pace de azi dimineata?
Iata si prospectul promis:
"BioMarin Plus, prin formula sa reduce nivelul sangvin al trigliceridelor si al homocisteinei. BMP este o combinatie puternica de vitamine pt o sanatate optima. Readuce tensiunea arteriala la normal; scade riscul de boala cardiovasculara; inlatura disconfortul si durerile din cursul menstruatiei. Formula contine ulei de peste combinat cu vitamina B12 si acid folic." Cam saracut prospectul, dar stiu ca BMP e recomandat si de dr T. pacientelor sale. Mie mi-a recomandat dr meu sa iau 1/zi, dar am uitat din care saptamana.
Question: Unei prietene i-a recomandat doctorita ei sa faca o "dozare de anticorpi igg si igm(rubeola)". Ii este rusine sa intrebe despre ce e vorba si nu stie daca trebuie sa se vaccineze sau daca trebuie sa faca o analiza. Voi ce credeti? Ea sustine ca n-a facut rubeola si crede ca trebuie sa se vaccineze.
pup
Danutza
dutza
Malaika
www.strasbourgcurieux.com/fourrure/fourrure%20de%20luxe.htm" target="_blank">Si ele au dreptul la viata!
Pispirica spune:
Vreo ora am disparut, m-am dus sa pap si ati scris o multime. activitate mare ce sa zic.
Stiti ce am mancat? salata boef si pui shanghai. MMMMM misto combinatia!! si o prajiturica.
Catrinel 17 daca e baietel Vlad Sebastian si daca e fetita Timeea Nicole. La fetita ma mai gandesc, la baietel mai mult ca sigur ca asa va ramane, sau poate in loc de Vlad altceva, dar Sebastian mai mult ca sigur.
Anamaria 12+
si bamboocel voinicel
Catrinel_17 spune:
Sergione, pune un / si la blue, ca sa fie asa: [/blue] si ai scapat!! Imi pare rau ca ai racit!! In pat cu ceai, lamaie si miere!!! Vrei sa iti trimit muraturi? Astea de la turci de aici sunt meseriase, in saramura, nu alte prostii. Ca la mama acasa.
Laura Ioana, mistoooo bancul!!!!!
Nici pantaloni cu talia joasa nu pot purta, cind stau jos ma apasa fix unde e bebe, asa ca trebe sa-i deschei si pe astia… sunt total indecenta!!!!
Danainta, io cred ca trebe sa faca anliza, din cite stiu nu e voie vaccin in sarcina!!
Pispi, mooama ce bun, salata de boeuf!! Da se face asa de greu…Aici nu se gaseste la restaurant. Imi plac numele. Pt baieti imi plac Vlad si Tudor. Dar ma tem ca nemtii vor pronunta Flad, asa ca pica asta… Timeea Nicole e SUPER!
C+ bb mik
Pispirica spune:
Laura Ioana si eu ma intrebam acelsai lucru. Unde sunteti fetelor?
O fi de la ploaia asta care nu mai conteneste? Pe mine drept sa zic ma inebunit de cap. Nu se mai opreste, n-am vazut asa ceva. Si acum dupa masa mi s-a facut un soooooomn de zile mari.
Da ploua peste tot mey fetele?

Anamaria 12+
si bamboocel cel voinicel
Pispirica spune:
Catrinel 17 hai ca nu e chiar asa greu de facut. Le cumperi pe toate cartofi, mazare daca iti place, muraturi zici ca se gasesc la turci si-s bune un borcan de maioneza si le amesteci si mai fierbi un piept de pui si ai rezolvat problema. Adevarul e ca mai greu e sa le tai. Nu uita si un pic de mustar si piper si gata salata.
Te-am provocat?
Pupici
Anamaria 12+
si bamboocel cel voinicel
Laura Ioana spune:
La mine in oras e o vreme superba (mai putin ca e tot frig) cu cer senin de tot.
Hai sa mai scriu un banc, ca ma plictisesc altfel!
Se deschide un nou magazin. La inaugurare, patronul, le atrage atentia
angajatilor: "Va ia mama *** daca aud ca vreun client, unul singur,
pleaca nemultumit din magazinul meu!!"....
....Scena surprinsa dupa cateva zile in magazin:
Intra un domn, aparent grabit.
- Domnisoara, va rog o pereche de manusi !
- De piele sau din material sintetic?
- Nu conteaza domnisoara, din material sintetic.
- Avem mai multe modele, simple, cu fermoar, cu capsa...
- Nu stiu, cu capsa, nu conteaza....
- Uitati, avem mai multe variante de culori, aveti vreo preferinta?
- Nu domnisoara, care-o fi...
- Nu se poate domnule, va rog sa mergeti acasa si sa va intoarceti cu
haina la care vreti sa purtati manusile, pentru a putea gasi ceva care
sa se potriveasca.
Usor nedumerit, acesta se indreapta bombanind spre iesire.
Chiar atunci intra in magazin un domn ducand un WC in brate, pe care-l
tranteste nervos in fata vanzatoarei:
- Alaltaieri v-am adus o mostra de faianta, ieri v-am aratat
,
azi v-am adus si WC-ul. Ce trebuie sa mai fac pentru un sul de hartie
igienica???
Laura
14+
Puiutul meu
atlantiana spune:
quote:
Originally posted by dananita
Question: Unei prietene i-a recomandat doctorita ei sa faca o "dozare de anticorpi igg si igm(rubeola)". Ii este rusine sa intrebe despre ce e vorba si nu stie daca trebuie sa se vaccineze sau daca trebuie sa faca o analiza. Voi ce credeti? Ea sustine ca n-a facut rubeola si crede ca trebuie sa se vaccineze.
Rubeola este o infectie virala care poate determina - daca faci rubeola pentru prima oara in cursul sarcinii - malformatii fetale.
IgG sunt imunoglobuline care arata daca ai avut mai demult infectia - caz in care totul e bine, fiindca nu poti sa faci iar infectie in cursul sarcinii.
IgM sunt imunoglobuline care arata o infectie recenta, probabil in timpul sarcinii si atunci nu e prea bine, fiindca exista riscul sa fie afectat copilul.
Deci:
- daca IgG iese pozitiv si IgM negativ, e bine fiindca mama a facut deja infectia mai demult sau a fost vaccinata impotriva ei
- daca IgG iese negativ si igM negativ, iar e bine: mama nu a facut niciodata rubeola, nici nu a fost vaccinata, dar trebuie sa aiba mare grija sa nu faca infectia in timpul sarcinii
- cand IgG este negativ si IgM pozitiv, inseamna ca mama a facut infectia de curand si poate fi afectat bebeul.
IgG si IgM pentru rubeola, ca si pentru toxoplasmoza, citomegalovirus sau altele se determina din sange - sunt analize, nu vaccinuri.
atlantiana spune:
Daca tot sunteti puse pe glume, iata ce am citit si eu azi pe net:
Intr-o croitorie de dama: "Fustele se ridica zilnic intre orele 10.00 si 14.00".
Afise pe geamurile unor magazine:
Nu servim minori sub 18 ani.
Nu servim in stare de ebrietate.
Avem ciorapi de femei lungi.
Lenjeria de corp nu se schimba.
Croim rochii pentru dame de lux.
Confectionam posete si genti si cu pielea clientului.
Nu trimiteti copii la umplut cu sifoane.
Confectionez paturi pentru copii de fier.
Seful inchisorii se adreseaza catre detinutul de pe scaunul electric:
- Care este ultima dorinta?
- Va rog, tineti-ma de mana. Asa voi fi mai linistit.