Mamici de martie-aprilie 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 2
Laura Ioana spune:
Felicitari pentru steluta, Tweety! Mie mi-ar placea sa nasc mai la inceputul lui martie (nusht de ce), dar sa ajungem noi pana acolo! Ce nume ai ales daca e baietel?
Oooofff mie nu mi-e pofta cand citesc despre mancare (rar ma apuca) ci mai degraba imi vine rau! Ma chinui sa mananc pt bebe!
Laura
14+
Puiutul meu
darkeyes spune:
neata fetelor
sau nu o mai fi asa neata...
Laura Ioana asa eram si eu...acu slava Domnului am inceput sa-mi revin...adica incep sa manac de foame si chiar pofta, nu de nevoie.
Probabil ca de-aia am pus numa un kil pe mine...si nici ala intreg![]()
da am tot timpu sa recuperez
fetelor, ati vazut ce urate sunt hainutele pt noi??? ce au oamenii aia cu noi de ne fac haine asa urate?!
in sfarsit am reusit sa-mi cumpar niste pantaloni...ca nu se mai putea...eu stau f mult pe scaun la birou si incepusera sa ma jeneze toti pantalonii....ca deh, numa pantaloni stramti m-a pus dracu sa-mi iau pana acu! si nici mai grasa decat acu n-am fost niciodata ![]()
asa ca, nu mai aveam cu ce sa ma imbrac...si a venit si frigul. drept e ca sunt foooarte comozi! da parca is de la circ!
ma rog, asta e. care e gaseste ceva frumos prin buc. sa dea anunt si la fata pls!
17
Pispirica spune:
nshiro ca tot stai in japonia de mult vroiam sa-ti zic ceva. O colega de-a mea a fost acum cativa ani in Japonia si i-a cumparat unei alte colege care pe vremea aia era insarcina un fel de talisman sau nu stiu cum ii zice de la un templu budhist despre care zicea ca daca il porti cu tine cat esti insarcinata te ajuta sa nasti usor.
Tu ai auzit de asa ceva?
Colega mea l-a purtat cu ea pana a nascut si trebuie sa recunosc ca intr-adevar a nascut foarte usor. la 7.30 seara a plecat de la servici s-a dus acasa si-a luat bagajelul si la 10.15 m-a sunat cand inca era pe masa de travaliu ca gata nascuse. A nascut intra-adevar foarte usor. Acum ca o fi fost chiar talismanul sau nu nu mai stiu, dar sincer eu as incerca sa port asa ceva. Poate macar psihic si tot cred ca ajuta. Si tare mi-e ciuda ca nu-l mai gaseste si o tot bat la cap sa-l caute dar din pacate nu mai da de el.
Ce zici ai incerca?
Pupicei
Anamaria 12+
si bamboocel cel voinicel
Laura Ioana spune:
Da si eu vreau sa protestez ca sunt prea urate hainutele pentru
. Si nu am de gand sa port. Ma revolt! Mai bine imi iau haine obisnuite si cu cateva numere mai mari! Sunt dragute bluzele care s-au purtat in vara asta (cred ca sunt la moda si toamna, numai cu maneca lunga), cele largute de sub sani.
Laura
14+
Puiutul meu
darkeyes spune:
asa am zis si eu initial..ca-mi iau pantaloni mai mari...da n-am ce sa fac cu ei ca imi cad de pe mine
ca sa ma cuprinda si sa-mi fie comozi la burta, nu se tin pe solduri.....asa ca ma trezesc cu ei pe jos. mai am nitel si am burta cat soldurile....asa ca iaca ghinion de nesansa ca sa zic asa..
vrand nevrand am ajuns la pantaloni speciali....de clovn![]()
bluzele intr-adevar nu-s problema...da tre sa ne fie comod la burtica inainte de toate
macar am descoperit cum sunt facuti pantalonii astia speciali si o sa incerc sa adaptez si niste blugi![]()
17
Serj spune:
salve fetelor!!!!!
cred ca am reusit sa racesc, iar in casa noastra ne-am procopsit toti cu tuse.
iar in ultimele 3 seri, raspunde la apel si durerea de cap
tcelen multumesc, chiar eram ingrijorata pt. acel rezultat, stiu ca daca se gasesc proteine in urina la sfarsit de sarcina scoate copilul afara imediat, dar la inceput? dce se poate face?
tweetygeo ai dreptate cu meniurile, fac pofta si eu aici nu prea am la indemana nimic. de castraveti murati nici vorba, trebuie sa ma multumesc cu cei in otet, de ex. marar, mi-a aduc o prietena din germania ca aici nu este (sau cel putin cu gustul mararului nostru)
laura ioana Anastasia este nume frumos, eu trebuie sa recunosc ca am mai multe nume de fetita la care m-am gandit, printre care si Nastasia (aici asa se spune) imi place si Gaia (=terra), Thea, sau Sonia, Giorgia, sunt multe nume frumoase de fetita! nici noi nu vrem doua nume, si va fi tare greu sa decidem
daca este baiat.... atunci si la noi se incurca treaba, ca ce imi place mie nu-i place sotului meu. cand eram insarcinata cu piciul meu, alesesem doar nume de fetita - Alessia, acum cand ma gandesc la baiat imi vine doar Tudor.
dananita ai dreptate, suntem multe care vrem fetite, cat despre ce simt ca va fi.... incerc sa nu simt ca alftel ma gandesc la baiat.
eu de cateva zile in special seara am ameteli si trebuie sa stau in pat ca nu sunt in stare sa stau in picioare. voua vi s-a intamplat?
pupici la burtici
apropo' de burtici, la mine este deja mare, sotul ma intreaba daca suntem siguri ca este doar unul
cristina
BB mic a lu’ Serj
Poze cu puiul meu
[blue]Poze din vacanta[blue]
Catrinel_17 spune:
Ruby e un nume foarte frumos. Cel putin mie imi suna foarte bine. Io am dificultati. Daca e fetita, Mara sau Emma. Daca e baiat.. aici e aici. Greu cu numele de baieti. Trebe sa se poate pronunta bine si de nemti, sa se potriveasca si cu numele de familie… Uoffff!!!
Pispi, hai ziiiii, ce nume de baiat ai ales?
Darkeyes, asa-i cu hainele pt noi!! Mie mi-a oferit soacra-mea sa-mi trimita un sarafan si o rochie tricotata (care nu-i de gravide, dar se intinde). O sa-mi iau si pantaloni din aia “de la circ”
ca eu de fapt mai mult in pantaloni umblu, nu stiu de ce a dat damblaua in mine (si in al meu sotz) ca preferam acuma rochiile.
Laura Ioana, si io am zis la fel, dar la pantaloni ma deranjeaza partea aia pe unde se trece cureaua, nu pot sa suport asa ceva peste burtik.
Si eu stau in fiecare zi cam 9 ore pe scaun la computer, ce ma fac cind nu ma mai lasa burta sa ma apropii de birou? Imi pun un laptop pi burta!!! ![]()
Pupici pe micile burtici
C+ bb mik
atlantiana spune:
Ziua buna tuturor!
Cateva date despre mine (ca sa nu mai existe atatea semne de intrebare in dreptul meu, in listuta
):
DN: 29 03 1980
UM: 17 iunie
DN bebe: 24 martie 2006 (asa mi s-a spus la prima ecografie, de la 7
saptamani).
TweetyGeo, ma bucur mult ca vom naste aproximativ in aceeasi zi. Pacat ca nu esti din Constanta, poate ne-am fi intalnit!
Are dreptate Laura, s-ar putea sa-ti fi scazut glicemia, fiindca nu mancasesi. Scaderea glicemiei se manifesta si cu tremuraturi.Sotul meu facea inainte crize din astea fiindca manca prea rar.Dar uite ca nu mi-a dat prin cap sa ma gandesc la glicemie cand ai povestit de tremuraturi! Ma cam lasa memoria...
Danannita, sper ca nu te-am suparat cu ceea ce am spus. Sunt doar nelamurita. Nu am intentionat in nici un caz sa fiu ironica, sau ceva de genul asta. MIe pana acum nu mi-a spus nimeni nimic de 3D - 4D - nici ginecologul, nici dr. familie. Si am avut probleme la inceputul sarcinii...Astept cu nerabdare sa ne povesteasca mai multe despre acest gen de ecografie cineva care deja a facut-o.
Daca nu ti-e prea greu, te-as ruga eu sa scrii prospectul. Acolo nu se precizeaza de cand trebuie sa il iei? Medicul meu de familie nu a vrut sa-mi dea nici un fel de vitamine. Si sunt cam descumpanita. Iau doar acid folic, la prescriptia ginecologului.
Laura, daca nu-ti e cu suparare, poate imi povestesti si mie cum evolueaza secretia ta la spalaturi cu ceai. Parca nu imi vine sa tot iau ovule pentru infectie, mai ales ca sunt convinsa ca acum, de cand s-a mai racit vremea, o sa tot fac candidoza...Poate ca la tine, daca secretia nu miroase si nu te manaca/ustura, nu o fi infectie. Nici sa te sperii degeaba nu vreau, dar
Despre irigatii nu mai stiu ce sa cred. Am citit articolul la care a pus trimitere Aida_O, am citit si ce scrie Tcelen.... poate ca spalaturile cu apa fiarta nu or fi daunatoare... sau cele cu ceai...
Tcelen, te rog sa ma acuzi ca nu am inteles gluma. Voi fi mai atenta pe viitor! Promit. ![]()
Laura Ioana spune:
Mie imi place sa port pantaloni cu talie joasa (blugi) si sunt mai usor de folosit, chiar si la o burtica mai mare. Am o pereche care pana acum (si acum, inca) imi cadeau de pe mine si ii prind cu curea sub burta si gata
. Nu vreau pantaloni de clooovn

Laura
14+
Puiutul meu
darkeyes spune:
pantaloni cu talie joasa purtam si eu...pana acu o saptamana...dar acum nu-i mai suport deloc...stau pe scaun prea mult si imi intra betelia in burta si e foarte nasol. mai ales la blugi, ca e materialul mai tare.
Laura Ioana nu vreau sa te dezamagesc, dar cred ca in 2-3 saptamani o sa-ti cam iei adio de la tipul asta de pantaloni. da nu tre sa fii suparata, tre sa te bucuri, creste bebe!
17