Bebelusi de nov-dec 2004 (79)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

VA MULTUMESC MULT FETELOR DE APRECIERI!!!!!!!!!!

Am scris mesajul asta de 3 ori si nu mi l-a luat!!! acum sper sa apara!!

pozele noastre

Mergi la inceput

TZEAPAAAAAAAAAAA!!! LE LUASE!!!!!!!!!!!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Cookie suport de baie se gaseste si la noi, eu l-am luat din Carrefour, sunt mai multe modele in fc de bani..normal.

Dutzi muntoman il faci pe Iustin, e foarte frumos ca puteti face drumetiile alea.El e mami tot, iar tu cumva ai dat jos ceva de pe tine ???

Aime sunteti niste dormiciosideliciosi.

Otilia mie-mi place nr 1.sau toate ???

Try ha-ha poate n-ai mai calatorit de mult cu ratb-ul….pe jos ok, dar nu pe ploaia asta.

Noi suntem raciti, e ragusit si tuseste, e tragi-comic cum incearca el sa spuna ceva si nu iese, daramite sa rada..dar e foarte vesel.

La cluj super va povstesc intr-un moment, acum e calare pe mine

8 luni jumatate

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

OTIIIIIIII, AJUTOOOOR!!!!!!!!! S-AU PUS BAIETII PE VORBIT!!!!!
NU AM LOC DE EI!!!!!!!!! AM GLUMIT, CHIAR MA BUCUR

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Onitza, daca ajunci in Ireland o sa ma simt vinovata!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Onitza, pupam baietel frumos, cu ochisorii aia minunati si cu niste plete...daca-l tunzi, poate ne dai si noua de cate-o mesa, stiu si io...lu Iustin, lu Vladut.

Miki, ce bine ma simt, am mai dat, cum nu (4 kg), da mai am de scapat de inca 10...cale lunga.
Alexutzu, cum fu la Cluj?

Sanatate puiutilor bolnaviori...sa va faceti repede, repede bine.

Va pupam pe toti,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by ioana_du

Buna fetelor !
Mamaluidavid, ce bine ca ai revenit !!! Imi era teama ca ramanem nepetite, si asa nu sint sigura ca me mai iubiti ! Noi va iubim si va pupam etern!
Felis, offff, asta mai lipsea ! Doamne, nu mai am rabdare sa aud ca plecati in Italia! Banuiesc ca inca nu ai vesti, ca ... ne-ai fi spus.
Mi-ar placea si mie sa vin la Babyexpo, dar asta ar inseamna sa papam o masa in oras, si ........ Nu mancam noi nici acasa, ce sa mai sper ca ar manca in oras !

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

Admirati-ne

Ioana, nu fii bleaga, nu tine cont de cum va manca bebe. Doar pentru ca mananca mai dificil, asta nu trebuie sa te opreasca de la a iesi afara. Ce-o sa faci? o sa stai cu bebe in casa pana cand s-o hotara sa manance bine? Pai poate sa faca asta pe la varsta de 15 ani. Ia mai gandeste-te, ai atata rabdare? Pai daca te chinui sa-i dai mancare, ce importanta are daca te chinui acasa sau afara? Ce-o sa faci acum? N-o sa iesi cu el decat intre mese?
Gandeste-te altfel: o gura de aer proaspat+copii multi in jur+alte mamici in ajutor = sanse mari ca bebe sa manance mai bine .

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Felis, puiule, gata? Pleci pe 28?
Am duble emotii caci pe 27 vine maica-mea aici (prima data in 3 ani jumate) si nu stie o boaba engl. sau franceza si mi-e teama de cum se va descurca prin aeroport si la vama pana cand ne vom intalni noi cu ea.

Sa fie intr-un ceas bun, mult noroc, sanatate, clipe fericite, operatie usoara si superreusita, recuperare rapida si fara probleme. Macar sa se implineasca toate astea, ca nu mai conteaza prin ce emotii treci tu, atat timp cat vor fi cu folos. Vorba aia, d-aia suntem mame, sa ne framantam (nimic mai adevarat).
Iti trimitem toate gandurile noastre de bine, toata energia noastra pozitiva, tot curajul nostru.
Zi-ne in cateva cuvinte cam cum vor decurge lucrurile in Italia. Banuiesc ca primele cateva zile Mihaita va face niste teste si apoi va intra in operatie.
Sa stii ca in ziua operatiei ne vom gandi cu toatele la Mihaita, ne vom ruga pentru el si ne vom concentra catre voi. Asa ca n-o sa fii singura acolo. Daca o sa ciulesti mai bine urechea o sa ne auzi

Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_du spune:

Try, iubita, pai sa stii ca ies cu ea numai intre mese! De foarte putine ori i-am dat sa pape afara, numai fructele, si asta in perioada in care manca. Acum evit sa o fac pt. ca pasa asta nasoala cu nemancatul s-a dovedit a fi si la noi , ca si la Raluca si Maria (deh, nu degeaba sintem eu si Raluca suflete gemene ), de le dinti si de la un rosu in gat. Dar ideea ta ca poate in colectivitate ar manca mai bine ... nu e rea deloc !

Ioana si Bianca pui (22. dec. 2004)

Admirati-ne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Onitza, Paulica are niste ochi superbi. Sa-ti traiasca.

Poze cu mandrutele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput