Bebelusi de nov-dec 2004 (79)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ALbumul se numeste PAUL 10 LUNISHOARE!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Onitza, gata, le-am vazut, este superb fi-tu. Dar oare unde am fost noi, cand s-au nascut astia mici. Este leit tacsu, dar tatii sunt cei mai frumosi ca doar de-aia ne-am indragostit de ei.

Este un baietzel gingas (daca-i pui cercei poate trece si fetita, sa nu te superi) si are niste ochi mari care vor frange inimile fetelor.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Otiliav

Onitza, gata, le-am vazut, este superb fi-tu. Dar oare unde am fost noi, cand s-au nascut astia mici. Este leit tacsu, dar tatii sunt cei mai frumosi ca doar de-aia ne-am indragostit de ei.

Este un baietzel gingas (daca-i pui cercei poate trece si fetita, sa nu te superi) si are niste ochi mari care vor frange inimile fetelor.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Risc sa mor de foame, dar iti raspund!!!! MULTUMIM FRUMOS DE APRECIERI!!!!! DAP, asa e, ne-am indragostit de c ei mai frumosi barbati!!!!! Pupam si noi pe ANutza!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Onitza am vazut pozele.
E un scump Paulica si zici ca are mai mult de 1 an. Si vad ca si lui ii plac curelele ..dar in guritza.ca sa nu mai zic ca va invidiem podoaba capilara.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Onitzooo, a meritat sa il asteptam atata pe Paulica! E frumos foc si s-a facut asa de mare! Parca nu mai seamana numai cu taticul lui (sic!)ca atunci cand era bebe mic!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ele

Onitza am vazut pozele.
E un scump Paulica si zici ca are mai mult de 1 an. Si vad ca si lui ii plac curelele ..dar in guritza.ca sa nu mai zic ca va invidiem podoaba capilara.

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

ELE, FELICITARI PUIUTEI TALE CA MERGE SINGURICA!!!! E O MARE REALIZARE LA VARSTA LOR!!!! EU ASA VAD LUCRURILE!!!!
PAUL PREFERA SA BAGE IN GURITA TOT CE NU ARE VOIE!!!!!!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fulguletz spune:

Onitzo, ma delectai cu pozele voastre...moama ce pleata are Paulica fara frica ...mey, si seamana si cu tine, as zice la culoarea pielii si forma fetzei, ca in alte amanunte nu ma bag...
frumusel foc n-am ce zice!la mai multi!

ionela -roxana, tot vrusei sa-ti zic: bine ca ai scapat de nenorocita aia de masea...sa fie primita(maseaua)!

si daca tot va plangeti de batranetzi si una alta, ma inscriu si io: sunt in plina criza de sinuzita..simt ca mor de cap...
si bineinteles ca nici un antibiotic n-are efect ...
stiti remedii contra sinuzitei?

Ele, mama mea are de cand o stiu eu conjunctivita...Si nici eu nici sora-mea nu am avut niciodata ...Habar nu am daca asta e o boala care se ia, dar uite ca nu am luat-o, deci nu-ti face griji pentru prichindutza..

si pushlamelu' David (1 dec. 04)

"Cand tot ce ai e un ciocan, totul in jur iti pare cui"

Mergi la inceput

ROSERB, FULGUUUU , MULTAM!!!!!
FULGU, la mai multi te las pe tine!!!!!
ROSERB, eu din cate vazui in pozele tale, si lui MIHNEA i-a crescut pleata!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

quote:
Originally posted by fulguletz

Ele, mama mea are de cand o stiu eu conjunctivita...Si nici eu nici sora-mea nu am avut niciodata ...Habar nu am daca asta e o boala care se ia, dar uite ca nu am luat-o, deci nu-ti face griji pentru prichindutza..

Fulguletzule, depinde de tipul de conjunctivita, daca e ceva viral se poate lua, chiar foarte repede!
Chair ca ne-am rablagit toate rau de tot

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Mi-e rauuuuuuuuu!!! Scrisesem mesajul, dar nu intleg ce s-a intamplat ca nu l-a luat!!!
ROSERB, MULTAM MULT!!!!!
FULGULE, MULTAM SI TIE!!!! LA MAI MULTI TIE, DACA TE TINE!!!!!!!

II FAC POZE LUI PAUL INTR-O DISPERARE!! DE CE OARE?????

pozele noastre

Mergi la inceput