pe langa "moko" care nici nu mai stiu de unde vine, ratzushca, "bushca, mai are si apelative ca banalul "iubita mea", "minunata mea, "copil tampit" si alte alea...
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze
eram "puiu", "bubu".
acum sunt doar "mami".
va uram numai bine tuturor!
Sarbatori fericite!
mamitza lui Papitza
cand este in toane bune sau vrea ceva zice:printesa,sufletul meu,esti cea mai minunata sotie,grasunica mea-chiar daca nu sunt grasa
,iar cand il enervez sau este nervos
si eu nu-l las in pace striga BIANCA DISPARI.
floroiu bianca
mie mi-a spus marietutzaiar acum sunt titz-titz, iar el este chit-chit. nu stiu de unde vin ca el le-a inventat....
Mie imi zice motek(in ebraica motek seli inseamna dragu meu) si eu o striga fhey(iam zis ca in romaneste e ceva duios)
El este bubulina mea sau bubi, bubu, bubulica, bubulinace, tzutzi, joshica( de la numele lui, Jos, care se citeste Ios)
Iar eu sunt cele de sus plus grighi, sweety...
Asa, noi suntem "ondeugertje" (smecherila/hotomana) si "kaboutertje senior" (adica "pitica senioara" de cand s-a nascut Alma careia ii zicem "ons kaboutertje"/"pitica noastra" cand vorbim despre ea), respectiv "hongerig konijntje" ("iepurasul infometat"
-asta e el si nu ma intrebati ce conotatii multiple are alintul asta
).
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei