Cum va mai alinta sotii?
Raspunsuri - Pagina 5

marinar spune:
Mie cel mai des imi spune Zana
Cand are chef de glume : Marinica
Cand are chef de....: Pasaricoasa
Si eu ii spun Zanu sau Cioco (pt ca e creol)
marina
pozici

Jocelyn spune:
sa spun sa nu spun...
ok, ma alinta in urmatoarele feluri :
licurici
coditza de arici
bitza faramitza
micshuletz
mica nasturica
tzumpi rumpi
rica iepurica
ochisor somnoricios
capshunel
si multe pe care le inventeaza pe loc plus derivate ale prenumelui meu... e f alintacios si eu nu ma plang deloc
It is not enough to be good. You must be good for something. You must contribute good to the world. The world must be a better place for your presence. And the good that is in you must be spread to others. In this world so filled with problems, so constantly threatened by dark and evil challenges, you can and must rise above mediocrity, above indifference. You can become involved and speak with a strong voice for that which is right.

Happiness_4_us spune:
La mine a inceput cu honney bunny si a continuat cu sufletel, jumatate de inimioara, dragalasa mea iar acum sunt iubi!
Nana Motoc

clau2toma spune:
El ma alinta Sufletel ,iar eu ii zic lui pe nume diminutivizat adica de la Emil ,Milica .

dyadya spune:
Noi suntem amandoi Bubu. Cu tot felul de derivate: Bubutza, Bubulina, si altele inventate pe mom. Dar Bubu e numele nostru.
Diverse pentru nunta

andreea_trend spune:
Noi nu ne diferentiem... amandoi suntem "mami meu".
Si cateodata mai uit ca nu toata lumea stie ca el e "mami meu"... si mai zic am fost cu mami colo... a facut mami aia.... dar toata lumea zice ca vorbesc defapt de mama mea.
HAI STEAUA!!!!
Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer

malla spune:
Mie imi zice in toate felurile, toate diminutivele posibile,... toate mi se par dragute si ne amuzam mult pe seama lor... si eu lui la fel...
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana

nikole spune:
Mie-mi spune sobolanchita...ca am un pic dintii incalecati(de asta nu zambesc in poze...da vine el si vremea cand, voi avea un zambet mai stralucitor decat soarele ,si dinti aliniatzi..)...si eu il alint guzganel, caci si el ii are exact ca mine(ne-am gasit!!!).
numi ca guzgnelul meu, nu e dispus sa investeasca in zambetul lui, asa ca va ramane un guzganel...in schimb eu, mi-am promis ca imi fac dantura anul ce vine, oricat m-ar costa, asa ca tre sa caute alt nume de alint...
http://photos.yahoo.com/frezia_2004