Mamici de noiembrie - decembrie 2005(46)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

merge si la mine netul, in sfarsit.
ma ingrijoreaza rau ploile astea; am impresia ca o sa se sparga barajul asta din crangasi, si o sa ne inunde lacul morii; de fapt nu este asa de fantezista posibilitatea; deja in capatul giulestiului e apa de 1 metru, in cotroceni la fel ... cred ca maine dupa baby expo ma duc sa-mi fac provizii de mancare;
noki, vrea dan neaparat sa mearga, asa ca n-am incotro si il astept, ca termina la 3.30 programul la serviciu; dar sa ne faci si noua un rezumat la chestia cu alaptatul , ca sunt sigura ca e foarte misto;
cristina si lavi, zau nu stiu cum puteti sa glumiti cu chestia asta ... eu sunt mai panicoasa cand e vorba de partile mele intime, si cred ca as lesina sa ma vad in oglinda dupa o nastere naturala ... ma, zau ca nu vreau sa intru in polemici, dar nu pot sa ma abtin sa nu zic : si transpiratia e naturala, de ce naiba ne mai spalam ? si tot asa ... de ce taiem parul de pe acolo, ca o avea el vreun scop in afara de a ne garnisi imaginile alea horror din timpul nasterii, etc ... stii ca te iubesc lavi02, dar asta a fost pt tine, ca prea erai inversunata impotriva cezarianei ... dar asa esti, tu, militanta convinsa, de aia te iubim ...
la urocultura mi-a iesit enterococcus faecalis; se trateaza cu ampicilina, 1 la 6 ore, timp de 10 zile ... vai de capul meu; o sa aflu nitel cum o sa ma trezesc sa-l alaptez pe luca.
si pe mine ma emotioneaza gandul ca o sa incepem cu bebeii; dar noi mai avem o gramada ...
am fost la spital sa-mi citeasca analizele, si am intrebat de ce lipseste doctorita mea; am banui bine, naste acum, luna asta; insa toti ziceau ca se intoarce in maxim o luna; sper sa fie asa; daca nu , nu e problema, ca m-a lasat la seful de sectie, si mai ales facand cezariana, chiar nu imi fac probleme de ceva neasteptat.
sper sa se opreasca ploaia, ca deja ii sunasem pe ai mei sa-i intreb ce se poate intampla daca se rupe digul asta nemernic de langa noi, si parca nu me framanta destul - tata cica " ma, blocul nu se darama, da ne kkm pe ele de masini ...casco nu despagubeste asa ceva ..."
asa ca sper ca la noapte sa nu visez ca nasc sinistrata la etajul 9...

intr-o pasa tare nasoala,

dienuta graviduta si bebelushul luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Bic sau eventual, daca nu ai succes cu pozele,te-ai putea duce la un magazin unde vand marca asta si le poti cere un prospect cu instructiuni; si eu tot de-aceea tin caruciorul in camera,nu l-am dus jos, fiindca nu am avut timp sa ma dumiresc sa vad cum se inchide, deschide, cum se ataseaza toate accesoriile alea pe-acolo...intentionez sa experimentez asta cat de curind ( cu papusile!)

Mariana probabilca este liniste fiindca este rindul "schimbului II" si cum nu sintem prea multe...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

bu-hu-hu
eu nu ma simt prea bine azi. de dimineata am fost sa-mi fac ceva analize si, pt. ca era si glicemia printre ele, n-am mancat nik pana la 1 si mi se facuse o foameeee- cava de groaza, si niste arsuri...
si mai e si vremea asta...
in plus, ma mai ingrijoreaza ceva. am ditamai pulsul - si cand stau in pat, relaxata, nu am mai putin de 90. ma gandesc ca e normal sa fie mai ridicat, dar chiar asa... voi aveti vo idee cat e normal?
in schimb tensiunea e inexistenta - bine, vo 9 cu 4,5, in cel mai fericit caz 11 cu 6, da' doar seara sau dupa efort. si culmea e ca la doctor aveam 13,5 cu 7,5, ca d-aia m-a pus sa mi-o masor constant. bine, atunci imi mai facusem si o gramada de nervi, ca isi schimbase tramvaiu' traseul, si, in loc sa ma lase in fata cabinetului, a trebuit sa merg 3 statii pe jos, si in fuga, ca intarziam, si plina de spume, si prin soare... si printre blocuri, ca am zis ca-i mai scurt, da' nu mai mersesem niciodata p-acolo - noroc ca stau bine cu orientarea...
lavi02, pai si mie mi-a zis doctoru' sa vin peste o luna, da' ce, crezi ca io chiar ascult ce zice? el zice o luna, io-i zic lu' tanti sa ma programeze peste 3 saptamani si... gata. a... vezi ca s-a scumpit consultatia . pai dak zici ca vii de la 6:30, ne vedem pe-acolo. eu ma duc de la 7, asa ca oricum ne intersectam. vii si cu pitika?
salutari la burtici
c & bbandrei 32+

Mergi la inceput

hai dienutza, nu-ti mai face ginduri negre, ca totul va fi bine
Mai bine gindeste-te ca se apropie cu pasi repezi momentul cind il vei cunoaste pe bebe Luca, il vei imbraca cu hainutele facute de tine... chiar,ce-i mai lucrezi acum?

Mergi la inceput

Corap, trei statii pe jos! si facute la pas rapid! wow! eu una, imi dadeam duhul...nu-i de mirare ca tensiunea ta a luat-o razna..

Fetelor, eu de vreo trei saptamani simt ca o flegma ( scuze, nu stiu sa-o descriu altfel!) in gat; am fost la dr. mi-a luat exudat si mi-a spus sa astept rezultatul...intre timp mi s-a infundat si nasul rau de tot, de nu mai pot respira..cred ca toate astea sint de la sarcina, dar intrebarea mea este: am voie sa folosesc creionul nazal, ca eu toata ziulica il tin la nas ( vedeti, de la chimicale am trecut la ceva mai superior! )si desi contine doar camfor si menthol ma intreb daca astea ii fac rau bebelinei?
O sa merg acasa sa-mi fierb o oala de apa cu musetel sa fac o baie de aburi, poate mi se va mai desfunda putin nasul ..si ca sa fac haz de necaz, mi-am spus "na, te-a pedepsit cineva, asta ca sa nu mai inhalezi toate bazaconiile ca o narcotica!"

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Semnez si eu condica pe ziua de azi... Sper sa pot posta mai des de-acum incolo. Nu-mi vine sa cred ca la unele dintre voi se apropie cu pasi repezi momentul intalnirii cu bebele! Eu abia ce am intrat in trimestrul al 3-lea. Si ca tot vorbiti de nasteri, va spun ca si mie mi-e tare groaza de cezariana si sper sa nu trebuiasca sa ma taie, prefer sa nasc normal. De fapt, mi-e cam groaza mie de nastere in general, dar ma consolez cu gandul ca trupul femeii a fost conceput pt. asa ceva si deci e un lucru normal.
Am inceput si noi cautarile de carucioare si carseats. Inca nu sunt decisa asupra unui carucior, dar carseat am gasit marca Britax si am citit ca sunt cele mai sigure. Acum trebuie doar sa gasesc un carucior compatibil cu carseat-ul ales.
Eu am fost ieri la doctor si se pare ca am "crescut" foarte mult de la ultima programare de acum 6 saptamani. Am pus pe mine 15 pounds, s-a mirat foarte mult asistenta pentru ca nu i s-a parut sa fiu asa de mare, dar a zis ca probabil bebelina a crescut foarte mult si de-asta e "explozia" asta asa mare in greutate. Trebuie sa fiu si eu mai atenta insa cu mancarea, mi se pare ca prea m-am lasat in voia sortii si "inghit" tot ce-mi iasa in cale.

Meems 27s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Fetelor, as vrea sa postez si eu niste poze cu burtica, nu am recente dar macar alea care le am as vrea sa le pun... dar habar n-am cum s-o fac. Ma ajutati si pe mine?

Meems 27s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Intru un pic si pe la schimbul 2, ca deh trebuie nu?
Anda si eu banuiam ca nu te lasa cu ochelarii pe nas, numai ca vezi tu cand ai o vedere atat de praosta e chiar naspa fara ochelari...pana la piept vad ca sa-l vad pe bb, partea mai proasta e ca daca voi face epidurala in timpul operatiei voi sta cu ochii in tavan...nu ca o sa vad mare lucru dar e destul de enervant sa nu poti distinge clar lucrurile.
Cora, cred ca nu trebuie sa te stresezi pt. puls eu de ex. am constatnt peste 80 (la repaos), uite acum de curiozitate l-a luat si am 88. Si pe mine m-a speriat la inceputul sarcinii medicul de familie ca am pulsul prea mare, dar medicul ginecolog mi-a spus ca in general pulsul femeilor e mai ridicat si chiar mi-am testat cateva colege de serviciu si toate aveau 80-90.
Ina , sa stii ca e frumos caruciorul, si culoarea imi place adevarul e ca mie imi plac culorile astea mai practice, si ai dreptate merge si la fetite si la baietei. A, sa stii ca si eu am senzatia aceea in gat ca si tine, in plus am senzatia in acelasi timp ca mi se infunda nasul si urechile....toate sunt legate
Dienuta, chair ma uitam in seara asta la stiri si nu imi venea sa cred ca si in Bucuresti se poate inunda in halul asta.Cred ca este groaznic, ii multumesc lui Dumnezeu ca cel putin zona noastra a Clujului anul acesta a scapat destul de ieftin dpdv al inundatiilor ca de obicei si Somesul face figuri urate. Sa speram ca totusi se vor opri odata si ploile astea.

Mandy, 33+

Mergi la inceput

Mandy da, ai si tu? deci nu sint singura cu chestii ciudate? grija mea este vis-a-vis de bebelina, nu vreau sa o afecteze in vreun fel chestia asta..
Pe tine te anesteziaza partial sau general la cezariana?
Da, treaba cu lipsa ochelarilor este destul de neplacuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Ina, eu as vrea sa fac epidurala ceea ce inseamna ca voi fi treaza la operatie (si chiar daca nu voi distinge mare lucru pe acolo prin sala de operatie poate ca totusi nu ma voi plictisi). Oricum ramane sa stabilim cu medicul meu gine si cu anestezistul ce fel de anestezie voi avea. As vrea totusi epidurala sa-l vad pe bb mai repede

Mnady, 33+

Mergi la inceput