Copilasi de iulie-august 2004 (112)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Multumesc mult, am sa caut ... noi sintem bagati acum in dulap, facem ordine intre haine, ca s-au adunat o gramada pe care nu le mai poarta Gizmo, ca au ramas mici ... io le aranjez sa le pun in saci, el le arunca pe jos ... si tot asa !

Alice si Andrei Florin (12.08.2004)
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_s spune:

Nicole, da-mi si mie oferta pe mail sa ma uit si as veni si eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata pe la pranz!

La multi ani Andreea! Numai bucurii si impliniri!

Cand ati zis ca e party!? Daca ne luam barca poate ajungem si noi...:)

N-am apucat sa va citesc. Eu sunt la servici acum, am zis sa se obisnuiasca Botosica faca mine (desi eu i-am dat sa manace si tot eu am adormit-o...sa se obisnuiasca in somn...hahaha)
Mandra are tablite magnetice pe care mazgaleste....linge creionul, scrie pe tablate si pe urma le taraste dupa ea prin toata casa...:)

Hai ca ma duc sa recuperez.
O zi excelenta sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze si pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

da, cunoastem ...noi anul trecut am avut santier si am demontat dulapul din camera noastra, cand l-am montat nu i-am mai pus usile, nu stiu de ce si asa a ramas, ei bine imaginati-va ca moata aduce din cand in cand cate ceva din dulap, cel mai frumos este cand avem musafiri ...apare cu sosete, bluze, boxeri !
acum are si ea treaba, si-a pus intr-o pungulita mica o minge, si-a pus punga pe manuta cum tin eu geanta si vorbeste la telefon, gesticuleaza, se cearta cu cineva ...rad de una singura, ca ea e serioasa!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

pup frumoaselor!
la mine e o zi de nebuneala, ne curge apa in birou, am trebaa de lesin si astia vor sa imi scoata geamul de tot!!!!!!!!
Andreea, LA MULTI ANI!!! sa fii sanatoasa si fericita si ai numai bucurii de la baietzii tai!!
Simona R, bine ca v-a trecut raceala!
Monique, maalox suspensie - de dat la funduletz.
pupi si poate reusesc sa revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Neatza, fete harnice!
Andreea, la multzi ani fericitzi!
Io iar am migrene, iar Juli e gramada pe mine, nici nu poci scrie...Azi a facut primii pashi singurica, io fiind pe post de tzinta, shi ea fugea sa se-arunce la mine-n bratze, bine, mai nimerea shi pe burta, calcula greshit distantza
Kro, multzumim de aprecieri
Uf, mai aveam ceva de scris, da nu mai poci, ca vrea Juli la nani.

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia turbo
pozne
degetzeii

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Nicole, eu i-am trimis PM Simonei pentru oferta, dar daca tu tot ai deja oferta ei, poate mi-o trimiti si mie, daca ai timp ... alice1732003@yahoo.com. Multam fain !

Gizmo pina la un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Monica, venim cu barca dupa voi! cum e la serviciu, mai bine decat acasa?

fetele v-am trimis mail cu oferta, nu stiu daca adresele mai sint bune, am trimis la Andreea (adresa de la serviciu), Monica (la yahoo), Monica (la yahoo), Andreea (Andries)(la yahoo) daca nu le primiti sa-mi dati alte adrese!

Nicole & Andreea Alexandra (26.07.2004)
Poze cu mamici, burtici, pitici, Andreea 1-4 luni
Andreea de la 4 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40285" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Iren, bine ai venit si pupici multi !

Gizmo pina la un an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

aaa, da!
Iren, welcome back!!!! am vazut poznele, mi-a placut atacu ursuletilor si gaina pe gramada!!!! mai tuseste Julia? tu baga ceva de capatzana aia. pup!

Mergi la inceput