Mamici de ianuarie-februarie 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Referitor la epiziotomie......eu cred ca e mai mult decat obligatoriu pentru cele care o sa nastem normal;
Daca nu ne taie medicul de buna voie riscam sa ne rupem si sa ne facem "zdrente" si cred ca nimeni nu vrea lucrul asta, nu?

In ceea ce priveste cadoul pentru cei care se casatoresc, eu am primit si lenjerie de pat si vase si am fost foarte multumita; ba chiar si eu am factu cadou o lenjerie de pat.

Toanca si bebe Matei Alexandru 23+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikiriki spune:

Salutare burtici cu bebici!!
Astazi sunt tare fericita pentru ca am facut 17 saptamani fix
.....si pentru ca nu mai ploua!!!
Vorba lu Bacovia : "daca mai ploua ma sinucid"!!!
Uraaaaaa!!! 17 saptamani cu bebelina mea draga in burtica!!!!Si tot inainte pana al 40 speram!!!
Cata, bravo cu graul ca ai reusit..uneori retetele babesti sunt cele mai eficiente in caz de urgenta!!

Ioana,cred ca un set de pat e un super cadou mai ales ca acum am aparut unele asa de frumoase care te indeamna sa visezi frumos !!! si romantic, depinde...

Mira, oare se poate sa faci 3 cezariene?? Dr ce zice??

Astazi trebuie sa pregatesc casa ca vin baietii cu termopanele pentru dormitoare!!! Aoleuuuuu ce o sa imi faca pe aici!!!!
...dar cine o sa stea la iarna la caldurica....fara sa mai vijiie vantul!!!!

Abia astept ziua de vineri sa inceapa Baby expo!!! Poate imi gasesc si eu ceva haine de graviduta mai groase pe acolo...ca zilele astea nic sa fi vrut nu aveam cu ce sa ma imbrac.... noroc ca pentru Paris am rezolvat cu o pereche de pantaloni de la un costum al mamei !!! Culmea am ajuns sa incap eu in hainele ei !!![: pana acum ii dadeam ei hainele mele si acum...dar lasa ca revenim noi la forma initiala , nu ??!!

Kikiriki 17 fix si Luanna

Kikiriki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Hop si eu de la doctor.N-am patit nimic doar am fost sa-mi iau un medical. La urmatorul bebe nici nu ma gandesc sa ma duc la un doctor care nu consulta si in particular! Doctorul meu nu are nicodata timp de mine, fiindca e sufocat de gravide, iar medicul de familie!Am intrebat azi cand fac si eu o eco si mi-a zis: la 36-37! Dupa ce ca am placenta jos! Control imi face doar daca-i aduc eu aminte, iar de asteptat in spital...........cu orele in picioare! Dar nu-l mai schimb nici gand! SA speram ca totul o sa fie bine, dar eu la 28 de sapt ma duc si la un alt doctor sa-mi faca ecografie si sa-si dea cu parerea! Paula, la doctorul tau o sa ma duc, ca mi-a facut o impresie foarte buna cand am fost la el la 15 saptamani.

Si am si eu poze de la 23 de saptamani! N-am burta asa de mare dar sanii.........! O sa-mi pice in curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

SI asa a plecat mesajul meu incomplet.

Deci: http://photos.yahoo.com/ph/dochia111/my_photos

Bee 25+
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Eu stiu ca se poate face lejer si a treia cezariana ca sa nu va mai spun ca aici se naste si normal dupa cezariana adica nu e musai daca ai facut cezariana sa nu mia poti naste normal. Acum depinde probail sice operatia ai facuta inainte ca daca esti taiata cu satarul te cred si eu ca se schimba datele problemei.
Irina 26+

Mergi la inceput

Bee, dar la dr mergi ?? pai daca esti nemultumita de ce nu il schimbi?? eu am hotarat ca pana pleaca dr mea in ianuarie sa merg in paralel si cu ea si cu dr T. ca sa fiu eu impacata ca am 2 pareri !! Si mai ales ca in dr mea am incredere deplina!!!! Iar din ianuarie ma voi duce numai la el pana nasc!!

Asta e rau cu medicii care nu au la particular ca te cheama la spital si stai acolo ne innebunesti !!!!Dar si uni care au si la cabinet particular te cheama numai acolo musai, ca de mai iese un banut!!!

Of!!!! Medicii astia!!! NU putem sa traim cu ei dar nici fara ei!!!!

Kikiriki 17fix si Luanna

Kikiriki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank si bb spune:

bee, tare frumoase poze ai... m-ai intrecut la tzatzane, jos palaria!
cred ca stiu o persoana fff fericita de schimbare... sotul tau

numai stiri-shoc despre nastere... acum epiziotomia... eu credeam ca e fara urmari la oricine si cea mai indicata... oooof, iti vine sa o iei la ... halal incurajare de nastere...

fetelor, voi cand circulati cu mijloacele de transport in comun tot de mitocani dati? o femeie mi-a oferit locul azi in metrou iar barbatii se uitau la mine cu o fata luuunga... de parca le-am facut ceva. nici macar nu vroiam sa stau pe scaun dar ma socheaza cata nesimtire exista in romania....

si inca o faza urata:
acu doua zile eram in carrefour. l-am lasat pe marius la coada cu caruciorul si eu m-am duc sa mai iau niste dulciuri. ma intorc la coada. dupa marius se asezase o femeie cu un copil de 7-8 ani. nu aveam loc sa trec.
am incercat sa-i fac semn lui marius, dar nu am reusit, si cum nici burta nu-mi permitea sa ma strecor, am intrebat-o pe femeia cu pricina: "imi dati voie va rog sa trec?" ea, se uita la mine, se uita la burta urat si intreaba pe un ton de harta: "de ce?" eu, calma, "pentru ca am rand in fata dumneavoastra". marius se intoarce, imi ia dulciurile din mana si femeia se da putin intr-o parte nemultumita... eu atunci am simtit ca explodez dar m-am abtinut si i-am zis "doamna, nu trebuie sa fiti rautacioasa, nu-mi faceti nici un favor, am rand inainte" iar ea, comenteaza: "bine, fie, lasa discutiile treceti." tot ea fiind suparata...
am mers langa marius care ma intreaba ce s-a intamplat. si i-am spus" nimic, doar ca am vrut sa ajung la tine si cum nu puteam i-am cerut voie iar ea iar ea, cu un ton de proasta, (si am accentuat) m-a intrebat "de ce?" imitandu-i intrebarea rautacioasa. copilul femeii saracul s-a uitat la mine, apoi s-a uitat speriat la ma-sa. nu am auzit nici un comentariu in spate, probabil ca in sfarsit isi daduse seama ca sarise calul.

sa mor, oi fi cu nervii mai intinsi, nu stiu, dar atat timp cat stau la coada ca toti si nu pretind nimic, de ce au oamenii impresia ca daca am burta mare le iau ceva?

albumul meu: http://pg.photos.yahoo.com/ph/channnah/my_photos
varsta bb: http://tickers.baby-gaga.com/p/car358pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Mai fetelor hai sa va zic una...eu mi-am masurat burtik...nu am avut niciodata 90-60-90...in talie aveam cam 70 si ceva, cred ca 74...stiti cit am acum? 95!In weekend o sa fac si eu poze cu burtik la 23 de sapt. si o sa le pun! Bee misto burtik...si a ta este mare, deci nu am eu cea mai mare burtik!Si Bia vad ca danseaza la ora asta...e fericita ca am scapat de ca tare mi-era frica ca sta cu capul pe el!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta22+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Fetelor!!
Tocmai ce am sunat la Giulesti pentru rezultatul la analiza anticorpilor pentru ca am Rh- si mi-a spus ca e bine ca nu am anticorpi deocamdata(anticorpi absenti)!!
Asta e de bine??!!
Mi-a spus sa vorbesc cu dr mea ginecolog si ea o sa imi recomande cand o sa mai repet analiza!!
Ce bine ar fi sa aiba si bebe Rh- ca mine sa scapam de toata problema asta!!!

Kikiriki 17 si Luanna

Kikiriki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Anca eu ce sa mai zic....sapt. trecuta am mers cu autobuzul si nimeni nu mi-a oferit locul...mare favor ar fi fost...in fine..la femei am sau nu am pretentii, dar barbatii mi se par de-a dreptul nesimtiti.

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta22+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput