Mamici de ianuarie-februarie 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 10
utocatalina spune:
Kirikiri super
...in luna a7-a cred ca vei repeta analiza!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
22+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
dana_ene spune:
Kikiriki, lasa ca nu se face foarte mult deranj la montarea termopanelor. Iti spun din experienta.
Oricum, merita din plin.
Noi aseara am dat drumul la centrala. Cu un copil mic si o gravida in casa, Cosmin n-a vrut sa riste.
Bee, tare frumoasa burtica ta
.
Daniela
(19+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
toanca spune:
dana_ene si eu am dat drumu la centrala aseara pentru ca imi era cam frigut....
La ce vreme super naspa e afara.......centrala isi face din plin simtita prezenta, chiar daca atunci cand o veni factura

Toanca si bebe Matei Alexandru 23+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
utocatalina spune:
Daniela am incercat sa deschid si ieri siteul cu mamici si nu pot...de ce?
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
22+
toanca spune:
Kirikiri eu am de repetat analiza cand o sa aiba bebe in burtica 7 luni si jumatate; adica in octombrie....
Toanca si bebe Matei Alexandru 23+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
T_Ioana spune:
Buna fetele, vad ca ti scris nu gluma! Pe mine ma mananca in
. Deja sunt obsedata de cuptorul asta. Dupa ce l-am dat de vreo 3 ori cu Tirumf, azi dimineata mi-a adus o prietena un spray Mr. Musculo special pt cuptor. Si am dat din belsug (face spuma alba ca spuma de ras) dar am facut o putoare in bucatarie de nu poti sa stai. Mi-am pus un batic pe nas dar tot nu pot sa curat de miros....nu stiu ce mi-a casunat pe nenorocitul asta de cuptor!
Eu vreau sa fac un credit la banca, lucreaza careva in domeniu, poate imi da niste sfaturi (cum e mai avantajos-in lei sau valuta, dobanda fixa /variabila, etc.)
In privinta cadoului am gasit o lenjerie de pat alba cu inimioare rosii foarte draguta dar era de 1 pers., mai incerc azi sa vad ce mai gasesc, oricum va multumesc pntru idei, mi-a placut aia cu albumul foarte mult!
Bee eu am crezut ca intaritul burtii inseamna ca ai contractii, daca m ainsel inseamna ca si mie mi se intareste burtica. Azi dimineata era ca un bolovan si era si stramba....si bebe dadea din picioruse dar tare slabut...cred ca si pe el il sperie cand se inareste burta. Am intrebat ieri o vecina care e asistenta medicala despre durerile mele de oase si a spus ca sunt normale, iar cand ma doare foarte rau, este posibil sa fie un nerv presat!
Fug in oras....pupici!

Ioana
si
26+
Pozicile mele
Samburelul
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
mirela10 spune:
burtici,va pupacesc!!!
Dana mercic ca ai trecut numele bebelului meu.cat despre munca e o intreaga poveste.nu m-as mai duce acum,dar pt inoirea actelor de rezidenta imi trebuiesc minim 6luni muncite si cotizate pe an.asa ca e cam complicat pt ca eu am cam tras chiulul anul acesta si apoi cu nasterea si bebele sigur nu o sa muncesc.asa ca incerc sa ingras si eu porcul in ajun desi nu ma ia nimeni gravi....
v-as scrie mai des daca as avea net acasa ,dar acum am fugit si eu pe la un internet public ca nu mai rezistam fara sa stiu de voi.
va pupacesc si nu stiu cand mai intru...
mirelutza
22+
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.
utocatalina spune:
Ioana contractiile nu sunt periculoase pentru bebe, numai pentru noi ca ne micsoreaza colul!
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
22+
dana_ene spune:
Catalina, nu merge serverul 3x, care ne gazduieste site-ul.
Probabil tot din cauza ploilor
.
Daniela
(19+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Bee spune:
Ioana, eu ziceam ceva de statul in picioare si burtica tare! Sa nu fim si noi intelese gresit ca vorbim prostii! Spuneai ceva de stat in picioare, ca nu te mai doare spatele, dar ai burtica tare! Iar eu constatam ca desi nu am avut contractii, daca stau in picioare am burta tare, probabil de la muschii intinsi. Daca te-ai trezit cu burtica tare si stramba asta inseamna contractie. Dar cred ca te apropii foarte repede de trimestrul III cand contractiile nedureroase sunt frecvente si normale chiar!
Aaaa si mi-am adus aminte de vergeturi, ca te plangeai!Eu sunt resemnata cu ele pe sani! Acum cateva zile sotzul meu voia sa-mi cantareasca doar sanii!
. Ca eu sunt disperata!Nici inainte nu aveam de ce sa ma plang (avam cu ce sa ma laud),dar acum sunt disperata! In rest n-au aparut! Acum 2-3 sapt imi simteam si pielea pe burta foarte intinsa, dar intre timp "s-a mai lasat", dar pare foarte subtire.
Hai ca fug, ca azi am program la socrella!
Bee 25+
si Fetitza