Mamici de ianuarie-februarie 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Anka asa stiam si eu ca dupa ce termini 27 intri in luna a 7a insa eu am mai trisat si am zis ca de spatamana asta am intrat in a 7 a( o minciunica mica).
Ioana ma bucur ca nu ne lasi . Contam pe tine. Saracul Cristi mai poate rezista dupa atata drum? Cred ca e rupt de oboseala. Vezi sa il rasfeti.
Monica asa e noi suntem alea care am trisat si am fugit de la luna decembrie la ianuarie-februarie. Acum sa vedem sa nu o ia altcineva inainte.
Ursoiaca eu mai beau cafea din cand incand cine stie cum imi aduc aminte( si inainte una -doua pe zi la tigara). Iar de tigari cand mai vine cineva fumator la mine ( si vin putini si rari) mai fumez una sau doua . Deci maxim trei cafele si trei tigari pe luna. Si inainte o cafea doua pe zi si un pachet de tigari.
Irina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

buna seara burtici.
De fiecare data cand incerc macar sa va citesc incept cate un capitol nou, si macar sa va citesc incerc daca de scris nu prea am timp. Acum e liniste si pace familionul doarme, numai eu batui pe net.
Ieri am fost si eu la control, mi-am vazut bebelina, doctorul nu mi-a spus ce e, ma asteptam!! nici la Daria nu s-a aventurat prea repede sa-mi spuna cu toate ca la 17 sapt si 2 zile cat aveam ieri se vedea! Ma rog, mai trebuie sa astept 5 sapt. Eu credeam ca am o saptamana mai mult, dar bebele e micut, pe ultima linie in grafic. Am vazut ca s-a mutat si termenul pe 1 mar. Oricum nu conteaza, doctorul m-a anuntat deja in spital pentru 7 feb pentru cezariana. Si Daria a crescut mai tarziu. In rest cica e bine, organele sunt dezvoltate normal. Prea multe el nu spune doar ca totul e in ordine. doar ca mie mi-e frica sa nu se nasca din nou prematur ca Daria. La ea au fost 7 luni si jumatate si nu a avut probleme dar daca vine si mai repede?? Si testul de la triplu test care l-am facut data trecuta a iesit bine altfel cica m-ar fi sunat. Am primit si ciorapi speciali pentru varice. sper sa ma ajute. In rest am pus doar 1 kg in 5 sapt in total vreo 2-3.
eu am avut dunga, nu foste colorata la amandoi si au fost baiat si fata. Nu cred ca are legatura cu sexul copilului.
Vorbeati pe undeva la un capitol trecut despre sutiene pentru gravide. Nu cred ca exista ceva special dar exita pentru alaptat. alea sunt fara sarma cica apasa pe canale, si nu mai vine laptele sau asa ceva. sunt f bune si practice de deschid in parte de sus la bretea, si se gasesc pe la magazinele speciale pentru gravide. Cel putin aici acolo gasesti.
si aici e frig, ieri David cand l-am imbracat in geaca ma intreaba daca vine zapada??? Prea departe nu cred ca e!!! si mai e si ceata asta care a aparut deja. Asta e avantajul ca stam pe malul lacului. Vara balaceala si iarna ceata.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Sambata au nunta niste prieteni dar pentru a avem o alta obligatie nu putem merge. Totusi, eu le-as lua un cadou, nu ceva extra, asa cam de vreun milion. Imi puteti da niste idei? Eu ma gandeam la un set de farfurii arcopal sau o lenjerie frumoasa de pat....ma ajutati?

Ioana si 26+
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetelor eu pana nasc cred ca o sa inebunesc de durere. Daca stau pe scaun sau daca stau in pat nu ma mai pot ridica, am niste dureri infioratoare de oase, si-mi mai si trosnesc de zici ca acum sunt gata sa se rupa. Singura pozitie in care nu ma dor este in picioare, dar daca stau prea mult in picioare mi se contracta burtica cumplit. vad ca oricum o dau tot rau nimeresc. fetele care mai aveti bebei, e adevarat ca durerile astea cumplite o sa le avem pana la nastere?

Ioana si 26+
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Neata fetelor..pina la urma am stat pina la 17:00 ieri...Sheba zi-mi de griu ceva..mi-am facut aseara si am mincat cam 2 linguri cu miere, de dimineata am mincat tot 2 linguri cu miere si iaurt..inca astept efectul...cit ziceai ca trebuie sa maninc pe zi...nu are gust rau, dar nici nu vreau sa am in burta numai griu!

Cafeluta graviduta
Biencuta draguta22+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna dimineata fetele!
Vad ca aseara n-ati avut somn! Pe mine m-a sunat sotul pe la 11 si ceva si dormeam si acum nici ca mai stiu ce am vorbit cu el!
Ioana esti sigura ca ti se contracta burtica daca stai in picioare? Pentru ca eu contractii nu am avut deloc, dar cand merg sau stau in picioare am burtica beton! Cred ca muschii sunt mai solicitati si mai intinsi din cauza pozitiei!Pai ce-o sa facem? Zacem in pat pana la nastere?
Ursoaica, constipata la mine inseamna o zi da a doua ba!Eu in mod normal zilnic, daca nu de 2 ori (avand in vedere ca mananc ceva mai mult si diversificat)!Duminica si luni simteam ca-mi plesneste burta! Acum am rezolvat-o cu rosii!Bune rosiile!CE ma fac daca dispar? Cafea si tzigari? Fumatoare si cafegioaica inraita inainte de sarcina! DUpa ce-am aflat ca sunt insarcinata, am lasat si tigarile si cafeaua, din cauza greturilor, iar acum nici nu mai vreau sa aud de tigari! Cafea, am gustat ultimele 2 zile, ca m-am gandit c-ar fi laxativa!
Mira, ce fain trebuie sa fie pe malul lacului pentru copii! Nu cred ca sunt probleme ca e bebelusul putzin mai micut! EU cred doar ca fiecare se dezvolta in ritmul lui. Sa vezi cand te-o apuca pe tine foamea ce mare de dupa 20 de saptamani ce-o sa puna si bebelul pe el! Eu una sper ca din ce mananc sa fac o bebelusha maricica, desi maricica la mine ar fi si de 3 kg! Dar am o foaaaaame, pe care mai pacalesc cu fructe!

Bee 25+
si Fetitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

'Neatza, burtici !

Maria, iubita, eu la prima sarcina am avut dunga pe burtica si-am facut fetitza . Garantat !

Ba fetelor, chiar daca nu aveti chef acum de citit, e bine sa va faceti ceva "provizii".
Eu astept perioada de prenatal, fiindca abia astept sa citesc o gramada de carti.
Sper ca si dupa nastere sa resusesc, copilul doarme mult in cursul zilei si voi avea ce face (daca ma lasa Oana...).

Ioana, pai si setul de farfurii si lenjeria de pat mie mi se par excelente drept cadou.

Mira, important e ca bebele e sanatos.
Dar nu e mult prea repede 7 februarie ? Mie mi se pare o distanta cam maricica fata de DPN.
Medicul meu, chiar daca fac cezariana, nici nu concepe sa ma opereze inainte de semnele nasterii.
Adica sa vin fie cu membranele rupte, fie cu contractii si abia atunci imi face cezariana. Cu alte cuvinte exact cand vine termenul si bebele vrea sa iasa. Spune ca atunci si numai atunci copilul este perfect pregatit pentru viata extrauterina.

Paula, esti tare frumoasa. AM schimbat poza de pe site (la Mamici). Da un refresh daca nu vezi modificarea de prima data.

Ursoaica, eu beau cafea. Recunosc: .
In primele luni n-am putut sa beau, fiindca imi facea rau... dar acum... savurez cu o placere enorma cafeaua de dimineata la birou, in fata calculatorului.
Nu beau mai mult de una pe zi, e adevarat, dar fara acea unica si minunata cafelutza de dimineata n-as rezista.
Vicioasa, ce sa zic !
In schimb nu sunt fumatoare. Fumez doar pasiv...
Insa acum nu prea mai suport mirosul fumului de tigara.
Stau cat mai departe de fumatori.

Maraki, aseara am iarasi. Tot de la sarmale, ca si data trecuta.
Daca sunt lacoma... ca erau asa de bune ... ...
Si ma gandeam la tine.
Te simti mai bine ?

Mirela, dar de ce te grabesti sa iti iei job ?
Noi ne gandim deja la concediu.

Daniela (19+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

hello fetitele, vreau eu sa dau o nota de optimism zilei asteia dar cand ma uit afara ma apuca toate alea, ploua, este intunecat, bate vantul...si mai si tuna cateodata...deprimant!
Cata sa stii ca nu rezolvi problema cat ai bate din palme, o sa trebuiasca sa mananci cereale in fiecare zi, dar sa stii ca din cunostintele mele de preferat sunt acele cereale pe care nu le fierbi, se gasesc in supermarket la kg si le mananci dimineata cu lapte, iaurt, miere, etc, dar crude.(si graul ala daca ai luat exact din acela pentru coliva este arpacas din cate stiu eu si este prefabricat)

daniela 20fix

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

Da, Bee, e frumos pe malul lacului mai ales ca poti face multe, E Bodensee e f mare, desparte Elvetia de Germania si un colt de Austria. Cu toate ca anul asta a fost atat de frig toata vara doar in doua seri dupa ce a venit sotul meu de la servici am ajuns sa mergem sa facem o baie mica.
si eu ma mai abtin de la mancare incerc sa mananc fructe, la Daria abia am dat kg jos. De fapt nici nu prea am timp sa mananc cum trebuie, la prant pana ii dau la Daria apoi laptele apoi culc-o apoi vine David la rand care mai nou nu mai vrea sa manance singur imi piere si pofta de mancare. Deschd frigiderul si mananc ce gasesc.
Dana, termenul initial e de 20 feb, oricum doctorul nu a comentat nimic ca ar fi mic asa am vazut eu pe grafic. Si in cazul meu se face cezariana mai repede, nu se asteapta in nici un caz aparitia contractiilor, nici nu stiu daca le-as avea. Am nascut 2 copii fara sa am vreo contractie, pentru ca, pot apare complicatii. Sa fie la termen adica dupa 37 saptamani. Adica asa imi explica doctorul din cauza celor 2 cezariene care le am la aparitia contractiilor poate apare ruptura de uter, si probabil, ma gandesc eu si daca copilul e mare??. Oricum mie imi convine si Daria a avut ceva peste 2 kg cand s-a nascut si nu au fost probleme. Cand a inceput sa mance si sa puna pe ea am plecat acasa adica dupa 10 zile!.
Cine stie, daca va fi totusi prea mic poate mai asteapta o saptamana, doctorul meu face doar marti operatiile programate!!
O zi buna!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

neata fetelor.
Observ ca nu aveti somn.....ca scrieti nu gluma.
Aseara cum am ajuns acasa m-am infipt intr-un pahar cu lapte ca nu mai puteam din cauza arsurilor...si bine ca au trecut.
Bine ca macar laptele are efect la mine....
maraki inca o sa ne mai creasca sanii ?
Unde o sa ajung ca deja sunt imensi.....
Ursoaica, eu beau cate o cafea dimineata....cu foarte mult lapte si, spre rusinea mea inca fumez.
Nu mi-a fost deloc rau de la tigari....si, ca atare, nu le-am lasat.
Cata, deci mananci grau???

Toanca si bebe Matei Alexandru 23+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput