Mamici de ianuarie-februarie 2006 (39)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Maria acum ai dreptate mie imi este totuna daca este fata sau baiat . Important este sa fie sanatos. Cu dunga sau fara .
Fetelor voi va treziti de dimineata iar seara toate la tv bag de seama sau toate pe noua telenovela romaneasca?
Anka tu spui luna a 7 a dupa ce faci 27 de saptamani nu?
Irina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Interesanta chestie cu dunga. Eu nu o am si fetita va fii. Cat despre sani si mameloane , nici nu vreau sa vorbesc. Eu sunt extrem de uimita ca sa nu mai zic de sot. Ziceti ca isi mai revin dupa nastere ? Ca eu le am exagerate de-a dreptul acum. Nici inainte nu duceam lipsa da acuma
Fetele din Bucuresti, ziceti ca ploaie la voi ? aici la noi iar se incalzeste vremea , maine se poate merge la plaja ca ajunge la 30 de grade. Si azi a fost o caldura !!!
Maraki, cum e vremea la voi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Hei pai daca mie nu imi dau inapoi le.Pai vreti sa ma doara spatele toata viata?
Fetelor eu vreau muraturi . Ce ma enerveaza ca e al doilea an de cand vreau da anul asta trebuie sa fac ceva. Imi vine sa ma bat.
Irina 26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ana aici este frig, trebuie sa te imbraci cu pardesiu neaparat.Astazi a fost soare dar frig afara, in general plouaBucura-te cat mai ai timp frumos
Fetele si mie imi spune lumea ca mi-au crescut balcoanele multO sa vedeti ca mai cresc destul mai ales atunci cand alaptam
Irina am reusit sa prind antena 3 si antena 1 si stau numai la tv acum Muraturi nu pot sa mananc in schimb imi fac zilnic salata verde si imi place sa beau zeama aia de otet, sare si putin uleiChiar ca imi fac acum o salata ca mi-am adus aminte

22+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank si bb spune:

irinadum, am intrat azi in saptamana 28, socotind din prima zi a UM.
pe un site de specilitate asa e trecut: azi incepe ultimul trimestru de sarcina.

albumul meu: http://pg.photos.yahoo.com/ph/channnah/my_photos
varsta bb: http://tickers.baby-gaga.com/p/car358pb_.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Irina nu am uitat dar deocamdata nu am cu cine sa discut. Cristi a fost pedepsit azi la lucru (exact asa i s-a spus) si a ajuns abia pe la 9.30 acasa si doarme saracu ca e frant(sa nu mai zic ca aseara s-a culcat la 2 ca a avut program artistic cu nevasta). Iar eu habar n-am ce sa- fac la fisierul ala....dar raman ferma pe pozitii, nu va las la greu!

Ioana si 26+
Pozicile mele
Samburelul

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Ank sanatate si sarcina usoara pana la 39-40 sapt.Din cate tin minte esti prima pe lista noastra Mai este Ioana si Irina
Anda tu citesti Stephen King dar eu care ma uit la filme super horror ce sa mai zic
Ioana am fost si eu plecata in Ro timp de o luna fara Giorgos, cand am venit nu ne-am simtit stingheriti in schimb mi-au trebuit 2 luni ca sa il aduc din nou pe drumul bunL-am gasit influentat de socrosenie si am simtit respingere din partea lorAdevarul este ca eu le-am transmis prin Giorgos cand eram in Ro ca nu mai vreau sa aud de ei si sa fiu lasata in pace Oare asteptam sa ma intampine cu flori?

22+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna fetelor!
Am si eu o intrebare (sunt tare curioasa).
Cu cafeaua am vazut, consumati (sau este fara cofeina), dar cu tigarile cum stati?
Eu beau fara cofeina, dar si pe asta nu prea vreau sa o consum. De fumat nu am fumat niciodata.
Fetelor ce inseamna la voi constipata? Eu oricum ies o zi da o zi ba, nu cred ca trebuie sa ma ingrijorez inca.
Am si eu acele puncte ca niste "alunite" (dar numai pe sanul drept), am inteles ca dupa nastere dispar, oare o fi adevarat (pana nu vad nu cred).

ursoaica 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clejutza spune:

Am tot insistat la Criti sa-mi spuna ce gaseste schmbat la mine si dupa multe rugaminti mi-a zis " Ti-a crescut mult parul, este mai drept, si parca esti un picut, da' numai un picut ma rotunjoara, dar rotunjoara la fata, da' numai un picut!"....Saracu' baiat n-a avut curaj sa spuna ca a lasat acasa o nevasta normala si a gasit o balena....

Mergi la inceput

Ursulica eu am fumat ( mai putin e drept ) pana in sapt. 5 dupa care m-am lasat de tot pt ca nu le mai suportam deloc .Nici mirosul nu il suport De cafea m-am lasat ca nu mai imi prieste, stiu ca e bine o cafea pe zi maxim doua. Am o prietena care trebuie sa nasca in 2 sapt. si fumeaza de nu se poate Punctele alea iesite in relief trebuie sa fie pe ambii sani, trebuie sa apara si la celalalt...

22+

Monica

Mergi la inceput