Mamici de ianuarie-februarie 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 15
dana_ene spune:
Giova, iti trimit pe mail lista cu ultimile modificari, ca sa deschizi tu un nou capitol.
Daniela
(19+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Giova spune:
Dana sper ca deschizi tu si cap. urmator, ca eu ma bat cu pozele, sa le termin de pus odata. si pe urma sa mai citesc ce ati scris.
Maine la 12 mergem la eco, sa vedem cum mai stam.
Marco a miscat tot timpul in vacanta, mai ales cand stateam cu burtica la soare. facea adevarate tumbe prin burtica mea, spre incantarea lui Clau.
I-am cumparat hainute de smecher (ginsi si 2 bluzite pt. 3 luni). In bucuresti am gasit patuturi mortale, dar cum nu am mers cu masina....
poze
gio
si bb Marco 24 fix
dana_ene spune:
ok.
Anunt cand termin.
Daniela
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
dana_ene spune:
Am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58054" target="_blank">capitolul 40
!
Sa continuam.
Daniela
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
alina80 spune:
BUNA FETELOR!
GIOVA, bine ai venit! Sa vedem poze multe!
ANDA, chiar ca e baban bebelusul tau! Sa-ti traiasca si sa fie sanatos!
Fetelor, eu tot mai sunt speriata in urma loviturii pe care mi-am aplicat-o. Sunt foarte suparata pe mine ca nu sunt mai atenta.
Vroiam sa va zic ca ieri cat am asteptat pe hol la spital am vazut multi bebelini cate ieseau din spital, majoritatea in bleu, deci baietei, si mamica unuia dintre ei facuse cezariana. Mergea atat de greu si se tinea de burtica de jos, adica de operatie cred, si totusi asta cred ca era faza in care se simtea bine, ca doar pleca acasa! M-am cam speriat.
Am mai stat de vorba cu o graviduta care trebuia sa nasca saptamana viitoare si era cam speriata saraca. Mi-a zis ca a fost si ea linistita pana acum de curand, deci sigur or sa ma apuce si pe mine fricile atunci cand se apropie.
24+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos