Mamici de ianuarie-februarie 2006 (39)
Raspunsuri - Pagina 14
dana_ene spune:
YUPIIIIII !!!!!!!!!!
Bine ati revenit, Giova !
Abia astept sa vad pozele.
Daniela
(19+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
utocatalina spune:
Astery bebe nu se misca tot timpul...si eu am avut zile in care nu am simtit-o, dar este foarte normal...deci nu te speria...Bee vad ca ai si tu acolo, la serviciu, tot felul de destepti...uff...dar, vorba lui Marchplayer unde lucrai mai?
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
22+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
utocatalina spune:
Bine ai revenit Giova...si eu astept pozicile!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
22+
utocatalina spune:
Fetelor voi faceti exercitiile de perineu?
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
22+
iuliiuli spune:
Buna sa va fie ziua la burtici!
Bine ai revenit Giova! Asteptam pozele!
Sa va spun ce am aflat de dimineata! Am fost la medicul de familie si am intrebat din ce saptamana pot sa-mi iau concediu prenatal...mi-a raspuns ca daca nu am probleme de la 39 de saptamani!
Eu as fi vrut un pic mai devreme , dar imi zice ca ar putea sa-mi dea de la 32 de saptamani doar cu recomnadare de la medicul ginecolog ca ar fi vorba de sarcina cu risc...altfel nu prea se poate sa iau cele 84 de zile inainte... Tot medicul imi zice ca pot foarte bine sa le iau dupa ce nasc chiar pe toate zilele de concediu, cele 126 zile adica!
Tot acum am aflat ca exista ordonanta de urgenta nr.96/2003 privind protectia maternitatii la locul de munca unde se stipuleaza ca avem dreptul la maxim 16 ore pe luna (2 zile deci) ptr efectuarea de analize , controale, etc, iar angajatorul este obligat sa le acorde, fara a le opri din concediu de odihna ...
Eu mi-am luat o zi de concediu in luna iulie cand am fost la control la Bucuresti si nu mi-a zis nimeni ca am dreptul de fapt la 2 zile pe luna fara sa-mi pap din c.o.
Inca ceva: aveti idee daca se mai poate lua si cand concediul de odihna ramans neefectuat in anul 2005? Eu, de ex, mai am aproape 20 de zile de co pe anul 2005 si nu cred ca le pot lua pe toate pana la capat. Cand o sa le mai pot efectua?
Pupici ca am scris destul
iulia
20+
http://community.webshots.com/user/iuliiuli
asteryaro spune:
Fetele, multam de raspunsuri. Incerc sa ma linistesc... recunosc ca mi-e teama.
Giova, bine ai revenit.
Kiki super-
20s
http://community.webshots.com/user/astery100
utocatalina spune:
Iulia citi medici atitea pareri, eu o sa prin alt medci mai destept...si mie mi-a zis ca trebuie sa-mi iau 63 maxim inainte de DPN si restul dupa, dar in lege, nu vorbeste decit de minimum dupa, cel de 42...per a contrario restul se poate lua inainte...stiu ca unii doctori sunt mai zapaciti, dar sper sa o prind pe cea, care imi va da diferenta de 84 de zile inainte de DPN, deci prenatalul de la 1 noi, iar nu in jur de 17 noi, cind zic alte destepte de doctorite...deja am numele persoanei care se pare ca-ti da cu 84 de zile inainte de DPN prenatalul...sper sa fie asa!
Este adevarat ca poti sa le iei pe toate dupa DPN...cit priveste cele 2 zile libere pentru analize, daca ai anuntat angajatorul ca esti insarcinata, ar trebui sa ti le dea...eu desi am anuntat, nu le cer, ca aici lumea nu este destupata deloc si are impresia ca cer luna de pe cer si atunci ma lipsesc...
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
22+
dana_ene spune:
Iulia, o sa studiez si eu ordonanta asta, mersi pentru informatie.
Concediul de odihna o sa-l poti lua in continuarea concediului de ingrijire copil. Deci dupa terminarea celor 2 ani, poti sa-ti mai iei restul zilelor de concediu de odihna din 2005 neefectuate.
Asa a procedat si o colega de-a mea. Deci iti spun ca asa e cu CERTITUDINE.
Daniela
(19+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
marchplayer spune:
Multumesc mult Dana, acum parca ma inscriu si eu in categorie desi nici cu costumul de sky nu era rau la vremea care este afara
!!
Bine ai revenit Giova. Imi pare rau ca ti-au fost inselate asteptarile dar sper ca te-ai relaxat cel putin.
Cata, sunt necesare exercitiile de perineu daca fac cezariana?!
Nici eu nu stiu cand trebuie sa-mi iau concediu dar eu am hotarat ca o voi face pe 1 decembrie deci cu vreo 70 de zile inainte de DPN! Sper ca este bine ce fac!
Ia uitati ce am auzit dimineata "Omul nu este facut sa munceasca, dovada este faptul ca oboseste"
!!!
daniela 20+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
utocatalina spune:
Marchplayer...nu cred ca daca faci cezariana mai ai de ce sa faci exercitiile de perineu....eu nu stiu cum o sa nasc, asa ca le fac
...apropo de ce ai auzit de dimineata...de aia sunt eu asa de obosita!![]()
Cafeluta graviduta
Biencuta draguta
22+