Mamici de septembrie-octombrie 2005 (83)
Raspunsuri - Pagina 3
ege spune:
gabi sa-ti traiasca tudor!!!!sa va aduca numai bucurii
fetelor si gabi avea dpn ul aproape de al meu.ea a ales cezariana???
ioana drum bun!!
vai fetelor dar ce e in bucuresti!!!!!chiar ca nu mai e micul paris ci mica venetie
eu ma indop in continuare cu ceaiuri dar nu stiu de ce de aseara am o stare de greata!!!!!!!!
cristina multumim pt.poivestea ta.m-a impresionat.si eu ma gandeam sa imi iau tel.mobil.nu stiu daca la cezariana te lasa cu mobilul
va pup
ege
dani_flor spune:
Felicitari Gabi pentru
Tudor, sa fie sanatos si norocos, iar mamica lui sa se refaca rapid, sa poata avea grija de puiutz si sa-l faca mare!
Of fetelor, cind vad cu cita vreme inainte de termen va duceti sa nasteti, tare va invidiez. Mai ramine cineva sa nasca si in Octombrie?
Daniela 36+
anya spune:
Medicul "de familie" al copilului poate sa fie acelasi cu al vostru sau nu. Poate fi pediatru sau nu. Cel mai bine e sa fie pediatru si sa lucreze la o "circa" din apropiera locuintei voastre, astfel incat sa ajungeti repede la vaccinuri sau alte consulturi. Un membru al familiei va trebui sa se duca pana la cabinet sa anunte medicul si cam a doua zi acesta trebuie sa vina acasa la BB impreuna cu asistenta de puericultura. In prima luna de viata BB trebuie vizitat saptamanal de medic/asistenta si cantarit, ascultat...De asemenea medicul trebuie sa va dea reteta gratuita de medicamente (3 medicamente/luna - cereti cele mai scumpe din cele recomandate ex:Vigantol; Panadol; antibiotic daca va fi cazul). De asemenea cereti reteta de lapte praf, chiar daca alaptati. Nu se stie cand aveti nevoie de el ca supliment sau peste cateva luni cand va trebui sa faceti branza de vaci - sa nu dati banii pe el. E gratis si daca nu-l folositi de loc, mai bine il dati altor fete care il vor sau de pomana la vre-o amarata - doar nu il lasam statului !!!
Incepand cu varsta de 2 luni vor incepe vaccinurile obligatorii care vor fi facute acasa sau la cabinet dupa un consult al copilului. Daca e racit sau altele... amanati vaccinul cu 1 saptamana ca e mai bine... Teoretic toate aceste consulturi, retete, deplasari ..sunt gratuite dar ca la romani... probabil veti cotiza ceva - evident din proprie initiativa si pt ca va dau banii afara din casa.
Cam asta ar fi experienta mea cu medicul "de familie" al copilului.
Jadi, nu ai facut clatitele? Alea cu dulceata de visine? Ca mi-ai facut pofta si i-am comandat si eu soacrei, dar le voi degusta abia maine....
pupici,
jadi spune:
Anya, clatitele sint gata, circa 40 bucati basca mirosul de fum in toata casa... ca vorba aia musafiri musafiri dar poate sa faca si ei niste clatite mai ales la femeile bortzoase... am mincat 4 dar sincer nu prea mai pot mai ales ca erau si calde si mi-a fost frica sa nu mi se faca rau...
Jadi
37+
iaca_poze
xandra28 spune:
buna gravidutze shi mamikutze!
sunt o mamica de nov-dec shi vreau sa va anuntz ca anca75 a nascut pe 15 septembrie o fetitza de 3.700 kile, nashtere normala, iar acum sunt shi ea shi fetitza acasa.
xandra
pozici cu mine
ticker bebe
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051129/dt/8/k/e01e/preg.png
karmenutza spune:
Gabi, sa-ti traiasca bebe Tudor! Sa fie sanatos si voios si mancacios!
Anca 75, felicitari pentru fetita! Sa-ti traiasca!
Ioana75 spune:
Felicitari Anca75! Sa va traiasca fetita si sa va bucurati de ea!
!
Fetele, v-am pupat, incerc sa intru miine dimineata sa va zic ca am aterizat cu bine. Vreau sa urez nastere usoara si bebei sanatosi celor care urmeaza sa nasca pina imi pun eu net klumea, ca nu stiu daca o sa ma tina nervii sa intru cu dial-upu (oricum o sa incerc
).
Ioana &
Miruna
moki spune:
Felicitari mamicilor si nou nascutilor!!

Imi mai vine si mie inima la loc,ma bucur alaturi de voi si-mi fac curaj pntru inca o saptamana cat mai am de asteptat!!
M-am saturat de vremea astaaaaaaaaa!!!!
Oare in maternitate ploua, ca tot spuneau ceva pe la tv cu o lista de spitale "afectate" iar CFR2 era pe listaaa..

Mary,cred ca ne ducem cu barca si tot acolo nastem...![]()
Cred ca in legatura cu greutatea copilului ,nu cred ca e "batuta in cuie" asa cum arata echografiile,la mine la morfologica scria clar +/-470gr,deci relativa..asa ca mai asteapta putin si vezi pe bune..
Anya,super informatiile tale!!
Oana,si eu cred ca o sa adorm la fel cu bebe in brate..noaptea cand merg la baie mi-e atat de somn si ma bag inapoi in pat asa de fericita,incat ma rog sa nu se intample noaptea,ca nu stiu cum o sa fac fata..
Fetelor care sunteti pe ultima suta,voi cum va mai simtiti? Ca eu nu prea am asa simptome decat ca mi s-au cam umflat picioarele in ultima vreme..In rest,se mai intareste burtica,dar nu mai stresam bebe cu No spa,si cam atat..
Jadi,mi-ai dat o idee super cu clatitele alea pe o vreme ca asta!!Acuma fug la bucatarie!!Mmmmmmmmmmm..
,
Moki,39+
ege spune:
anca sa-ti traiasca fetita si sa va aduca numai bucurii!!!!!
si aici a inceput sa ploua!!!!a venit toamna!!!!![]()

ege