Mamici de septembrie-octombrie 2005 (83)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neata fetelor!

Am fost cu odorul la control; se pare ca nu am sters-o chiar bine dupa urechi, ca incepe sa faca asa niste cojite, trebuie sa o dau cu spirt. A, si la spital fata are 5.200g, acasa n-are 5.100g, e enervant ca e asa o diferenta intre cintare.

Cristina, frumoasa poveste, zi-le in continuare.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Intrebari de mamici :
1. Cine i-a in evidenta pe bebe medicul de familie sau medicul pediatru ? Adica unde veti merge ptr vaccinuri si controale lunare ?
2. Ieri i-a cazut buricutul Ancai. E uscat si nici nu a plans.
Dar mi se pare prea devreme. Voi ce parere aveti ?
3. La voi a venit dr de familie sa il vada pe bebe ?

Multumesc ptr raspunsuri si cand am timp voi scrie si capitolul 3: Spitalul.

Pana atunci, Jadi, da poti imbraca bebeii cu haine de acasa la Giulesti adica bluzite, la picioare ii infasa.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Bravo Cristina! Ai reusit si bebe2, acuma esti mindra de 2 ori ca esti mamica. Poti sa califici cumva nasterea 2 fatza de nashterea 1, ca durata si dificultate? Si sa intzeleg ca a fost fara peridurala pina la urma!!

Pe mine nu ma trage atza sa fac anestezia, pe fetitza mea tot fara am nascut-o in 9-10 ore cu totul, expulzia vreo ora jumate. Dar mi-e si frica!

Cum va descurcati cu 2 copilasi? Victor ce parerea are de surioara? Victor e numai cu 2 luni jumatate mai mic decit Ioana mea.

Daniela, 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ptr cine naste la Giulesti, un "must to have" ptr bebei:
- servetele umede Sanosan;
- pudra Baneocin sau Santaderm;
- ulei Sanosan;
- Pampersi

Pentru mamici care nasc natural: Carpicon si supozitoare cu Diclofenac.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Sint in graba mare ca am casa plina de oameni in vizita si abia am picat de la gimnastica.

Am primit de la Gabiarama urmatorul mesaj "s-a nascut Tudor 3.400 g, brunet. Eu sint inca ametita, revin cu detalii mai tirziu"
Iar la detalii " 52 cm , brunet, bolfos - Tudor. Sintem bine amindoi. la 8.10 a venit pe lume"

Felicitari Gabi si sa te bucuri de Tudor si sa veniti cit mai repede acasica!

Jadi
37+

Revin mai tirziu sa citesc epopeea Cristinei ca sint super interesata!

iaca_poze

Mergi la inceput

Felicitari Gabi, sa-ti traiasca bolfoshelul!

Cristina, nu stiu sa-ti raspund la intrebari, eu nu am inscris fata nici la medic de familie nici la pediatru; am dus-o la control la medicul neonatolog de la maternitate. De buric, in carte scrie 7-10 zile, la mine a cazut la 12 zile.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

FELICITARI GABI!!! SA FITI SANATOSI SI TUDOR SA FIE CUMINTE SI MANCACIOS! REFACERE RAPIDA SI TE ASTEPTAM DIN NOU PRINTRE NOI!
Ioana, felicitari ! tot grasunica Miruna ta!
Cristina, multumim ca ti-ai facut timp sa ne impartasesti si noua "aventurile nasterii". Vad ca nici la tine n-a fost prea simplu! felicitari inca odata! si asteptam in continuare poze!!!!

Eu am iesit pe ploaie pana la piata, acum trebuie sa ma apuc de mancare si punem si muraturi!
Ma enerveaza sotul asta al meu, ca tare adormit mai e! parca el ar fi gravid! daca ar fi dupa el ar dormi non-stop
mary 39+

Mergi la inceput

Aaaa, ca mi-am amintit: cui ii place ploaia, ca asa va laudati in capitolul trecut, sa vina si la mine in fata blocului sa ia toata ploaia de aici, ca mie nu-mi place.

Ioana & Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

fetelor, aveti idee de vreo formula de calculat greutatea lui bebe stiind doar dimensiunea capului si a femurului???
mary 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Gabi felicitari pt flacau!!! Sanatate multa la amandoi!

cge vezi daca medicul tau de familie ia in evidenta nou nascuti. Al meu nu ia, asa ca am cautat pe cineva care ia. Am gasit o tanti doctorita (medic de familie e, nu stiu exact ce specializare are) care a fost deja odata la noi sa-l vada pe Vladut (masurat, cantarit, ascultat la plamani si inimioara + reteta pt picaturile de rigoare)). A zis ca mai vine odata saptamana asta (inainte sa faca o luna). Oricum e draguta ca am sunat-o de vre 5 ori deja cu diverse intrebari si a fost tare amabila. Si apoi s-a oferit sa vina ea acasa la vaccinul de 2 luni. Sper ca ti-am fost de ajutor... Aaa... buricul a cazut la fix 7 zile, dar daca e uscat nu cred ca e vreo pb...

Mary esti tare, pui muraturi. Eu am si uitat de pus anul asta. Si tare mult imi plac... O sa vin la tine ...

Irina si Vladut
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput