Mihaitza al lui Felis...un bb al comunitatii DC(3)
Raspunsuri - Pagina 9
Marina spune:
paxela, poate ne spui si noua nr de italia sa o putam suna (banuiesc ca acea cartela vodafone are nr de italia). Daca sunam pe nr ala ea nu ar plati nimic banuiesc.
Sanatate multa Mihaita!
CameliaS spune:
Am vorbit acum 10 min cu Felicia. A primit pachetul de la voi si postarile de pe DC. Era foarte bucuroasa. A spus ca ma suna peste cateva minute ( eram afara ) ca sa-mi spuna ce sa va scriu.
Camelia
FELIS spune:
Va multumesc di suflet pentru randurile voastre pe care le-am citit inclusiv pana pe 10 octombrie ora 14.
Enya ma bucur ca ai aparut, m-am gandit la tine, si mi-au dat lacrimile la randurile tale. Cu siguranta voi face asa cum mi-ai zis.
Leta multumesc si tie.
In legatura cu Mihai, dupa cum stiti, plecarea la Bologna e stabilita pentru joi.Daca ieri era doar o probabilitate cu fiecare clipa care trece e din ce in ce mai sigur. Am primit laptele si postarile, multumesc tuturor.
Mihai e bine, rade toata ziua, se joaca cu papusa lui si e foarte cuminte. In fiecare zi cel putin 2-3 persoane spun despre el ca e frumos si curajos. Astazi i-au adus asistentele inca 2 jucarii. Toata lumea a ajuns sa ne placa, mai ales pe Mihaita.
Multumesc si la fetele care v-au tinut la curent cu noutatile.
Ne rugam sa nu apara nimic imprevizibil ca joi sa putem pleca la Bologna. Din momentul in care am plecat la Bologna totul mai dureaza 3 saptamani daca totul decurge bine.
Va pup pe toti.
Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57849" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Karina spune:
Sanatate multa si curaj ! Sigur totul va fi bine
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine
Karina + Bogdanel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !
CameliaS spune:
Am vorbit cu Felicia in seara asta si mi-a spus ca maine dimineata la ora 6 pleaca la Modena. Cand am noutati va anunt.
Camelia
roxanaz spune:
ce bucurie sa citim vestile bune despre Mihaita! Doamne ajuta sa fie din ce in ce mai bune!
Roxana si Patrick (29.07.2004)
paxela spune:
felicia si mihai au ajuns la modena ( locul stabilit pentru operatie) de acum in maxim 6 zile va fi operat
va fi operat de acelasi doctor care l-ar fi operat si daca ar fi ajuns la bologna
revin cu vesti
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
anda141 spune:
Super vestile!!! Multa sanatate , sa vii sanatos acasa, Mihaita!!!
Ajutati-l pe Mihaita
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
CameliaS spune:
Dupa cum v-a spus si Paxela astazi dimineata au ajuns la Modena.
Astazi toata ziua i-au facut toate analizele iar vestea cea mare ( am aflat-o acum 2 minute) maine il opereaza !!! Nu este 100% dar aproape sigur, mi-a spus Felicia ca a vorbit cu o asistenta din schimbul 2 care i-a spus ca maine vin cei de la Bologna si il opereaza.
Rugati-va pentru ei!
Camelia