Mihaitza al lui Felis...un bb al comunitatii DC(3)
Raspunsuri - Pagina 10

aurelia1278 spune:
Doamne ajuta!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59171" target="_blank">Alex, un baietel diabetic de 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59341" target="_blank"> Bazar pentru Alex

ENYA spune:
quote:
Originally posted by CameliaS
Dupa cum v-a spus si Paxela astazi dimineata au ajuns la Modena.
Astazi toata ziua i-au facut toate analizele iar vestea cea mare ( am aflat-o acum 2 minute) maine il opereaza !!! Nu este 100% dar aproape sigur, mi-a spus Felicia ca a vorbit cu o asistenta din schimbul 2 care i-a spus ca maine vin cei de la Bologna si il opereaza.
Rugati-va pentru ei!
Camelia
Mult curaj, Felis !

Si nu uita, legatura dintre tine si Mihaitza este foarte puternica. Va avea nevoie maine de toata forta gandurilor tale pozitive.
Amalia si Vladi (5 ani si 3 luni)

Sabina spune:
wow, ce de vesti!
Felis, curaj! Ne rugam pt voi!
Sabina si

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

flori76 spune:
Doamne ajuta!Mult curaj,Felis!
"Fericirea suprema a vietii este convingerea ca suntem iubiti"-Victor Hugo

danyce spune:
Sa dea Domnul ca Mihaita sa treaca cu bine de operatie!Curaj, Felis!
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004Alma, sufletel mic si iubit
noi
si mai noi
cele mai noi
nou-noute
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

crini spune:
Am vorbit si eu cu Felicia si mi-a spus asa cum v-a anuntat deja Camelia, ca maine il vor opera pe Mihaita. Era obosita de drum si toata agitatia cu analizele, dar multumita ca operatia s-a fixat asa repede.
Mi-a spus ca dupa aceea raman cam 6 zile la Modena, apoi se intorc la Firenzuola unde mairaman cam 1 sapt.
Mami de fetita (1999)si baietel (16 oct 2004)

CameliaS spune:
Vesti proaspete: maine de la 8 la 11 Mihaita va fi in operatie!
Felicia m-a rugat sa va spun sa nu o sunati maine fiindca va fi intr-o zona a spitalului unde nu are voie sa vorbeasca la telefon. In schimb puteti sa-i trimiteti sms-uri pentru ca le poate citi si va poate raspunde .
Inca o veste buna este aceea ca o lasa sa-l vada imediat ce se trezeste si deja duminica il aduc in salon cu ea.
Rugati-va pentru ei maine!
O seara buna.
Camelia

paxela spune:
maine la ora 9 (ora romaniei) Mihaita va fi operat, operatia dureaza 3 ore
sa ne rugam pt ei
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze

ardeiash spune:
Sfanta Paraschiva ii va ajuta cu siguranta maine. o sa ma duc si eu la biserica pentru ei!
multa sanatate
s-auzim numai de bine!

Karina spune:
Ne rugam ca totul sa fie bine ! Sanatate multa.
Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Karina

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !