Mamici de noiembrie - decembrie 2005(45)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Hai ca azi a venit tati mai repede acasa si am profitat sa-i arat si lui linkurile Andei (cateva din ele).S-a comportat surprinzator de bine (in sensul ca nu a avut nevoie de otet), dar a ramas fara grai...a fost super impresionat si nu prea reuseam sa scot cuvinte de la el. Avea acea privire despre care stiu ca ii ascunde emotiile. Deci a trecut "testul".

Ripley, tu cam prin ce zona ai biroul? Da-mi un reper (strazile nu le prea cunosc dupa denumire).

Mandy, 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Cristina pai nu va spusei ca pe aici nu se practica epilarea, etc.?astea stau asa, nerase, precum ursii! ( as fi spus precum oile, dar pina si ele sint rase..).

Iti trimit un pm.

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

ina, ti-am pus o intrebare pe pagina anterioara. ma gandesc ca "s-a dat pagina" si poate n-ai apucat s-o vezi si nu te mai intorci.

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

[quote]Originally posted by anda77
-
ina, ce pufoasa e...la 4,300 ho-ho. ce inaltime si greutate are - cu aproximatie bineinteles - prietena ta? mi-a intrat in cap ca femeile inalte fac copii grasuti si vreau sa fac un sondaj. eu nu-s inalta, sunt medie.

- acum foarte serios: mamicile de nr. 2 care ati facut epiziotomie la nr. 1, cum arata taietura aia dupa ce se vindeca? se mai vede cicatrice? daca da, cat de tare? se "simte" vreo diferenta? poate sunt cam indecente intrebarile, dar eu chiar as vrea sa stiu...please -

- Anda, colega mea este in concediu acum, nu am cum sa o intreb, din pacate.Mi-a trimis poza sapt. trecuta, inainte de a pleca, fiindca stia ca ma intereseaza mult (mai ales cind am auzit ca-i fetitza!).

- si pe mine ma intereseaza!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

nu prea avem mamici de nr. 2 care sa intre des... poate a facut lavi02 epiziotomie si ne spune ea maine...cristina vad ca nu zice nimic

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Sunt bulversta, dar incerc sa-mi revin!
Anda, sadic, dar eficient! Vorba aceea, sa stim ce ne asteapta! Recunosc ca nu prea am avut probleme sa ma uit la alea naturale, dar la cezariene, NO WAY! Tot ce e legat de operatie, cutit, etc, mor...Am deschis una si am abandonat....
Ina, mersi de compliment. Nu stiu ce ti se pare tie ca arat asa de bine in pozele de la restaurant. Cred ca m-ai confundat cu salata! Ai grija cu poftele, ca pina acuma alea de vopsele-chimicale au fost inofensive. Muta-ti gindul inapoi la ele si lasa papa!

Epiziotomia lui Lavi)@ - imi permit sa raspund eu in locul ei, ca am intrebat-o si eu acelasi lucru. A zis ca a simtit ca o usturime, ca nu doare comparativ cu restul si ca s-a vindecat perfect, deci nu mai are nici o urma de loc sau durere sau jena. Ce bine!

In seara asta e pe Discovery un documentar- Body spectacular, foarte interesant, cu sarcina + nastere, de la ora 23. Cam tirziu, dar merita vazut. Stiu ca dupa pozele date de Anda nu mai are nici un farmec, dar totusi...Eu de aia am intrat acuma, sa va anunt. Si uite concurenta neloiala cum a aparut...pe la spate...

Poze cu mine
Varsta Sarah http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051106/dt/8/k/2ca8/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Uitati mai jos fetelor ce am gasit:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57770

E trist

Mandy, 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

is pe-aici, da' a venit tati acasa si m-a dat la o parte

nu a vrut sa se uite la poze...

eu repet, n-am simtit absolut nimic la nastere. stiu cand m-a taiat ca am auzit un "tzac", atat. dupa... arata ca orice operatie... ca ma uitam cu oglinda.
acum... ce sa zic, se vede ca e acolo... o sa-l rog pe dr sa-mi faca de data asta un aranjament frumos, asa, ca pt toata viata

ps>> io n-am ajuns la sectiunea cu cezariene. ca nu ma lasa tati!!!cica am vazut destule bazaconii in seara asta!!

Cristina 29+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Pentru fetele cu “placenta jos inserata posterioara marginala” (placenta aproape de col):
Am facut un echo la 23 sapt. in urma caruia mi s-a pus acest diagnostic. Dr. care m-a vazut atunci (spcialitatea obstretica-ginecologie) mi-a spus ca s-ar putea sa sangerez si ca nu se poate face nimic; adica pot sa stau linistita in pat si sa ma trezesc cu sangerari sau pot face efort si sa nu se intample nimic. Merg azi (28 sapt.) la dr. mea si cand citeste rezultatul de la echo sare ca arsa si imi zice “concediu medical!!!! Si tratament!!!!” Sincera sa fiu eu tind sa o cred pe dr. care mi-a facut echo, nu de alta dar dr. mea mi-a mai prescris un tratament la 19 sapt. cu 2 injectii de Ca/zi (cand Calcemia mi-a iesit 8.4 iar minima stiu ca e 8.1 iar toti dr. dau Ca din luna a 7-a, si atunci forme usoare ca acela efervescent…). Tratamentul care mi l-a dat:
- Utrogestan 1/zi
- Gravibinon 1 injectie/sapt.
Va rog si pe voi, cele de-o suferinta cu mine (si nu numai, poate aveti ceva cunostinte in plus) sa imi spuneti cum au procedat dr. vostri. Inca nu poate fi vorba de placenta praevia (eu stiu ca dupa 28 de sapt. se poate da acest diagnostic) si din cate m-am informat de pe net nu mi s-a parut a fi o chestiune atat de grava. Bine, daca dr. vrea neaparat sa-mi dea concediu medical nu-i nici o pb. Doar nu-s nebuna sa pun viata micutei mele in pericol... Ceea ce ma nelinisteste este reactia dr. Oare e chiar atat de grav?

Cristina 28 sapt fix

Cristina Negara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

cristina, oricum poti intra si in prenatal ... daca e acasa, nu e cine stie ce...

Gravibinon... pt ce?? te-a lamurit?? ce efect ar trebui sa aiba?!
ps>> cat mai costa fiola!?

mandyksch, nu te necaji... stii cum e, fiecare isi alege cu cine sta de vorba. nu m-am dus niciodata la mama sa ma plang ca X nu se joaca cu mine. ma jucam f. frumos cu ceilalti copii. atat timp cat raman publice sectiunile de interes, nu-i nici o problema.

ps: am vazut si sectiunea cu cezariene... no no no, io vreau sa nasc normal!!! nu se poate sa-mi faca asa ceva...

Cristina 29+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Poze cu Andrei
www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro" target="_blank">Gasca noastra

Mergi la inceput