Impreuna, Timisoara! (23)
Raspunsuri - Pagina 5
Irina_Claudia spune:
Saluti,
Uitati ce am primit: o adresa cu carti on-line cool.
http://84.244.131.254/MailScanner
user : digibook
password : cartionline
Lectura placuta
Alina nu se vad pozele vezi ca dupa /ph/ tre' sa fie ID-ul tau.
Ana bucura-te cat mai esti in concediu ca apoi o sa ai mari dureri de cap.
Diana las' ca trece asa de repede ca nici nu-ti mai aduci aminte de toate mizeriile din maternitate, plus de spaga obligatorie incepand de la portar. Clipele cu bebe sunt de neuitat.Acu' am vazut niste pozici cu un bebe nou nout, a nascut sotia unui coleg tot la Bega, cu Hrubaru si a fost Ok nastere ca la carte.Deci cheer up!
Giuliatm bien ca nu-i mare febra lu' Ale ..n-are ea ceva rosu-n gat sau vreo infectie urinara?
Miro eu la chestii din-astea n-am deloc rabdare decat daca e si Ioana sa facem impreuna ...asa sustin financiar pusculita.
Pupici la toate
POZE
Irina + ingerasul Ioana
(3 ani si 10 luni)
andanii spune:
- am inceput lucrul e nasol, dupa sase saptamani de stat acasa e groaznic aici
- inca nu m/am apucat de nici o lucrare, deocamdata incerc sa ma acomodez cu faptul ca am inceput dinou ..... of of ce bine era acasa.
- Doris nu ne intalnim azi, daca mergi la Lenau vorbesti cu Andrei, daca nu mergi poate vii miercuri si atunci sigur ne vom intalni.
- Irina eu din pacate nu pot pune aici lista cu titlurile deoarece sunt f f multe dar te poti gandi tu cam ce doresti sau imi spui ce ai deja si ne putem intalni pe aici pe undeva prin centru , eu pe Paris lucrez, oricum e mai aproape de tine decat Lidia unde locuiesc.
va pup pe toate
andanii
Mirona spune:
fetelor ... pe mine m-ati pierdut pe parcurs ... de cand a pus Simina acele link-uri ... is tot calare si caut si trag la imprimanta .. acu cat e sefu plecat ...
imi pare rau ca unele nu sunteti la fel de curioase ca mine ... nici nu e nevoie ... fetelor e de ajuns sa faca doua trei ... si restul sa fie acolo sa ne sustina, sa ne dea sfaturi ... nu e vorba aici si de a ne intalni????
Ce-i cu voi?
Mobilizarea.
Miro
psxman spune:
Buna Fetelor.. !!
Doris: pe mine nu m-ai trecut pe lista... sa inteleg ca nu voi fii prezent ?
PSX|Man
mitzuka spune:
Miro...deci ai gasit chestii faine pe acolo? Cred ca fetele nu stiu exact despre ce e vorba...la urmatoarea intalnire le explici mai clar si le arati cam ce ai vrea...sa vezi atunci cate se vor oferii..
Diana..Daniela de fapt Dana e colega mea care a nascut in februarie...Suntem 3 secretare la lucru si toate trei in concediu de maternitate...
Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru
mitzuka spune:
Giulia...ai verificat-o pe Ale de dintisori...ca eruptia dentara e insotita de febra relativ mica...si multe maraieli...
Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru
giuliatm spune:
simina .... s-a uitat tanti doctor ... nici vorba de dintisori, mai este mult !!!
miro sunt alaturi, evident
pupici
Ana68 spune:
Diana...si bebeicii din burtici dorm,dar cand au ei chef si sunt obositit de prea multe tumbe...
Guliatm,ma bucur ca micuta e ok...
Irina,ma bucur ,cum sa nu????Fac eu din tantar armasar,insa nu e chiar cum imi inchipui,caci munca la servici e lejera si...Atata ca nu voi mai putea intra pe DC ca pana acum...
Miro,eu am incercat sa vad din linkurile care le-a pus Simina,insa nu le pot vedea caci pop-up-ul e activ la noi,trebuie sa-l dezactiveze Marius intai....Eu am vazut ce ai aratat in cartea aia si mi se pare tare fain....Am scris mai sus ca te sustin 100%,numa sa aveti rabdare cu mine,ca eu nu am rabdare la migalit.Maine ma apuc sa caut chestiutele de care spuneai prin casa sa le pun deoparte pentru treaba asta.
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Doris-Alina spune:
Buna seara, Timisoara!
Fetelor, s-a luat curentul la noi, si s-a oprit serverul, Radu e la lucru, nu raspundea la telefon, asa ca m-am rugat de un vecin priceput, sa ma salveze, ca mi-am ros toate unghiile, ca nu pot intra pe forum.
Bey, deja la pagina 4?
Am zis eu bine, ca ajungem la cap 50 pana la Sarbatori...
Miro, eu sunt foarte incantata de ideea ta, dar indemanare la asa ceva nu prea am, dar, invat...sa-mi prinda bine cand va merge Ines la gradi.
Sunt prin zona, haideti sa povestim...
Deci, cine vrea, ne putem intalni la Miro, in 1 octombrie.
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Doris-Alina spune:
Tati, asta e intalnire numai pentru femei, asa ca tu mai astepti, pana vom face una si cu sotii, ok?
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI