Ce gatim azi??? (16)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizy spune:

musaca de cartofi , pulpe de pui la cuptor cu brocoli, fara desert !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osna spune:

pulpe de pui cu usturoi si cartofi la cuptor.salata pe langa si la desert biscuti facuti in casa.

http://community.webshots.com/user/svetlana_79

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

[quote]Originally posted by crista-s

Musaca
si melcishori cu mere

eu m-am razgindit in privinta desertului ... si pentru ca aveam niste brinza ricotta in frigider am facut o prajitura cu brinza dulce,stafide si mere ... si niste scovergi...

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

azi voi face pe grill electric carne de porc, carnati si impreuna voi pune cartofi, ceapa taiata in 4, o capatana de usturoi, paprika taiat felii, sare si cateva condimente pt carne de porc, totul intr-un varf de cutit de unt.

fac si o iahnie de fasole cu carnati si ceapa prajita caci mi-e tareeeeeeeeeeeeeeeeee pofta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

-fasole cu afumatura
-chec marmorat (reteta am luat-o de pe 'culinar')

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

friptura cotlet la cuptor cu garnitura de ciperci albe (champignons) la ceaun : pun ciupercile intregi cu apa, delicat, sara, piper, oregano, busuioc, un paharel de vin si cateva linguri de ulei de masline la fiert si se lasa sa scada ies delicios!!!!1. Si ar merge tare bine un pahar de vin alb, sa vedem daca da sotul

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Mai melcusorule, dar tu esti la cura de ingrasat?Ca insiri acolo bunataturile acelea? (grapje)
Eu sunt deja la a 2-a si ultima zi de papat cruditati (salate), iar pt sot si mademoiselle cea mica am facut o mancare de fasole verde, porumb fiert , carne de pui, sos de rosii si piurée de cartofi la cuptor. Alma se uita fascinata prim geamul cuptorului la vasul cu pricina

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ileana Cosanzeana spune:

Spaghetti cu ciuperci si bacon: Se prajeste baconul in ulei de masline impreuna cu un catel de usturoi mai mare, zdrobit. Cand s-a prajit baconul se adauga ciupercile taiate destul de mici si se lasa pana scad. Separat se fierb pastele in apa cu sare si ulei. Dupa ce au fiert se combina cu ciupercile si baconul, se condimenteaza dupa gust. Se mai adauga eventual un pic de ulei de masline, atat cat pastele sa fie suficient de unse, fara sa ramana ulei pe fundul castronului.Se servesc calde cu parmezan ras deasupra. O minune!!!

http://community.webshots.com/user/elenas21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Ciorba de pui, musaca de cartofi, mere coapte umplute cu nuci, miere si unt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

quote:
Originally posted by danyce

Mai melcusorule, dar tu esti la cura de ingrasat?Ca insiri acolo bunataturile acelea? (grapje)
Eu sunt deja la a 2-a si ultima zi de papat cruditati (salate), iar pt sot si mademoiselle cea mica am facut o mancare de fasole verde, porumb fiert , carne de pui, sos de rosii si piurée de cartofi la cuptor. Alma se uita fascinata prim geamul cuptorului la vasul cu pricina

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Daniela nu mananc mult (gust ) din toate astea.Putin,si miscare.La mine numai asa merge.

Mergi la inceput