Nunta in Iasi (7)
Raspunsuri - Pagina 2
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Darria
Nushulica: nu stiu ce face brusca inca, mai tarziu o sa-i aflu toate miscarile, mai ceva decat cu SRI-ul
Fetelor, am o rugaminte la voi: stiti unde se poate face un tort special(stiu doar in Mol la kids), cu o forma deosebita(personaje din desene animate, masinute, etc.......numai clasica forma nu), din martipan sau altceva pt. un bebelus de un anisor? Este bebelul unei mamici de pe forum. Daca stiti daca sunt bune la gust e si mai bine, adica sa nu fie doar forma.
Orice informatie e bine venita.
idei nunta
darria cele mai faine si mai ciudate ca forma torturi se fac la cofetaria unde imi fac si eu tortul de mireasa adik la pati's pe cuza voda chia aproape de statia de tramvai piata unirii...e chiar la linia de tramvai si iti sare in ochi ca are mmult roz in geam ...nu ai cum sa nu o vezi ...se fac din martipan soricei vaporasi alba ca zapada si cei 7 pitici sau orice altceva kg este 390.000lei.
nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0
Darria spune:
Multumesc frumos Nushulica nici nu stii cat o sa se bucure mamica de ajutor.
idei nunta
ralnied1 spune:
Darria, in prima faza mi-a venit sa rad cand te-am auzit intreband de tort... Credeam ca deja ii faci tort bebe-ului tau!!! Apoi am citit pana la capat si m-am lamurit...
Nushulica: curaj, mai ai un pic si vezi Grecia! Gandeste-te la asta si sa vezi ce repede trece totul!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Darria spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Darria, in prima faza mi-a venit sa rad cand te-am auzit intreband de tort... Credeam ca deja ii faci tort bebe-ului tau!!! Apoi am citit pana la capat si m-am lamurit...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Este 100% adevarat ca sunt zuza dar nici chiar asa
idei nunta
Darria spune:
Nushilica, mamica pe care ai ajutat-o cu informatia despre torturi deosebite iti multumste ft. ft. ft. mult si iti doreste CASA DE PIATRA!.
noi
idei nunta
enderbaby spune:
Darria, mersi de interes pentru sanatatea mea ! Nici nu stiu cum sa zic daca e grav sau nu dar eu sufar de mor ca tre sa-mi scoata maseaua de minte . De vreo 4 zile ma doare juma de cap cumplit si mi s-o umflat putin falca si traiesc cu antibiotice si ketonal .... dar din asta sper ca nu se moare .
Nushulica, cand o sa te vad la biserica o sa te trag de urechi ca esti prea stresata...., in loc sa fii fericita tu nu mai poti de frica ! Sa stii ca daca te gandesti la chestii negative prea mult se zice ca le atragi asupra ta...asa ca gandeste cat mai pozitiv !
Fetelor, sabiliti ora ca eu o sa fiu acolo !(cu sau fara o masea de minte )
Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/album?.dir=/cfe8&.src=ph
Darria spune:
Lizuca: nu se moare din asta dar nici placut nu e, stiu din propie experienta dar nu cu maseaua de minte ca nu am deloc - adica minte nu am, nici macar pe cea a copiilor(stii ca se spune ca "ai dat in mintea copiilor")
La scos nu e greu, chiar daca e maseaua de minte, o sa te doara doar injectia restul doar vei simti ca se lucreaza - ai incredere. Dar e dureros acum...ce pot sa-ti spun...decat sa scapi mai repede de asta.
noi
idei nunta
kemsy spune:
Darria, felicitari pentru al tau. Sa fiti sanatosi, si el un ....dolofanel.
Nushulica, te inteleg ca ai emotii foarte mari, eu deja ma emotionez cand ma gandesc la nunta mea de peste un an, dar vor trece. Ca sa te bucuri de ziua ACEEA trebuie sa le uiti. Si distractie maxima in luna de miere.
V-am pupat pe toate!
nushulica spune:
'neatza fetele!!!ce mai faceti???ieri am avut parte de o surpriza frumoasa din partea colegilor de serviciu o minipetrecere sau cam asa ceva am primit niste cadouri frumoase si calduroase(o pilota care e tare buna la vremea asta)si mai multe chestii...a fost frumos mai ales ca nici nu ma asteptam
vremea e ca naibaastia au aratat pe azi ceva soare la iasi si 20grade dar acu cerul e negrupoate isi revine vremea
de azi nu ma mai duc la serviciu si ma apuc de pregatirile serioaseca pana acum a fost joaca de copii avand in vedere si ce emotii stres si oboseala am acumulat in zilele astea
bineinteles ca soacra si cumnata imi fac zile negre cu diverse chestii care vor ele sa se intample dupa bunul lor plac dar nu va fi asa ca doar e nunta noastra si mai sus de orice e vorba exclusiv de banii nostri nu am luat nik de la nimeni...asa ca sa-si mai puna ele pofta in cui
in rest ce sa va mai zic....vreau sa va multumesc la toate pentru sfaturi si pentru intelegere si pentru ca m-ati suportat pe aici chiar daca nu am fost foarte placuta tot timpul ...scuze
poate nu mai reusesc sa intru pana dupa nunta asa ca va repet ca va astept la biserica barboi la ora 17.00...daca ma emotionez sa nu va suparati pe mine
v-am pe toate si va mai multumesc inca o data pentru tot
nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0
Darria spune:
Nushulica: sa ai o nunta asa cum iti doresti, fara mici nemultumiri din partea invitatilor asa cum nici eu nu am avut si sa fii o miresica care radiaza de fericire langa mirele sau.
Sa fiti o familie fericita, Dumnezeu sa va binecuvanteze cu copilasi sanatosi atuci cand veti dori si nimic, niciodata in viata sa nu va umbreasca aceasta fericire.
Sunt sigura ca vei fi o adevarata
Distractie placuta!
CASA DE PIATRA!
Poate ca nu vei mai putea intra pe Dc(desi eu cred ca vei mai intra, dependentza nu te lasa oricat de ocupata ai fi )... iti spun ca ne vom intalni la biserica, nu scapi tu asa usor de noi
noi
idei nunta