Nunta in Iasi (7)
MIRESE IASI 2005
IULIE
FELICITARI Kriss 79!!!
FELICITATI Lorym!!!
FELICITARI Oana 8188!!!
AUGUST
FELICITARI Darria!!!
27.08 Mexxa Cununia Civila
SEPTEMBRIE 1MIRESICA
FELICITARI Nushulica!!!
MIRESE IASI 2006
03.06 Ralnied
09.09 Enderbaby Restaurant Recital
Igireada
Puricoasa
Mexxa
Am postat lista de la inceputul capitolului trecut si nu am gasit nici o alta actualizare. Va rog sa ne informati daca a mai aparut vreo modificare de atunci sau, mai bine, stabiliti intre voi pe cineva care sa fie sefa si care sa poata face modificarile in lista proprie fara a fi nevoie de interventia moderatorilor.
Nunta in Iasi www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56178" target="_blank">(6) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55581" target="_blank">(5) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54925" target="_blank">(4) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53969" target="_blank">(3) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51820" target="_blank">(2) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47471" target="_blank">(1)
Sa fiti fericite!
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin
Think pink!
Raspunsuri
Darria spune:
Lgireada: multumesc pt. urari
Sunt eu glumeata de obicei dar nici chiar asa, cu bebe nu am glumit
Pai nu e repejor deloc, ca eu am 29 de ani iar tati 33.....repejor dupa nunta da, dar nu si dupa relatie. Cand o sa fie bebe la scoala noi o sa fim mosnegi, nu vreau sa spuna lumea pe strada: vai ce nepotel frumos aveti
Ce vreau? Nu conteaza, ca e al nostru dar in final vreu un baietel si o fetita. Curios e faptul ca amandoi simtim ca va fi baietel - vedem acusica ce va fi.
Diostractie placuta la munte si reancarcati bateriile ca incepi un nou an de studentie care o sa te ia de proaspat odihnita
idei nunta
ralnied1 spune:
Felicitari, Darria!
Acum veti fi, intr-adevar o familie si reusita, si implinita pe de-a-ntregul... Ma bucur tare mult pentru voi! Ai grija de tine si de bebe! Sanatate multa!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Darria spune:
Multumesc Ralnied
In curand veti fi si voi in al IX-lea cer nu mai este mult, anul urmator vei fi miresica si apoi.....cand o sa vrea bebitzu.....mami si tati Sau poate ca bebe o sa vrea mai devreme
Anul trecut, in aceeasi perioada, daca-mi spunea cineva ca o sa am bebe sigur raspundeam ca nu e intreg la cap asa ca.....nu spune hop pana nu sari.
idei nunta
lgireada spune:
Darria, felicitari inca odata. Eu inca nu-mi revin, ca nu te-am crezut nici o clipa cand ziceai de bb! Merci de urari pt munte, si ce-o fi sa fie sanatos tun.
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b
oana8188 spune:
Darria, FELICITARI si sarcina usoara! Sa fiti sanatosi! Si sa nu cumva sa ne parasesti, chiar daca nu esti viitoare miresica....Subiectul asta a ajuns la al 7-lea capitol cu sute de informatii postate si cu multe prietenii legate intre noi...
Iiia, am fost eu la o nunta pe terasa la Onyx si a fost super fain desi a fost cam rece in sambata aia (20 august).Au o bucata de terasa acoperita complet (nu numai cu umbrelute) si atmosfera a fost foarte frumoasa...plus ca unul dintre membrii formatiei care a cantat la mine la nunta a zis ca terasa de la Onyx este locatia cu acustica cea mai buna din oras...Multa bafta!
Oana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana8188/my_photos
enderbaby spune:
FELICITARI, DARRIA! Sa fie intr-un ceas bun si sa aveti un bebe frumos ca mamica lui si cel mai important sanatos tun!
Eu n-am mai intrat de vreo 2 zile ca am fost putin bolnavioara si abia acum am vazut vestea !
Eu am avut la terasa la Onyx banchetul de a 12-a si chiar a plouat putin dar nu a fost problema ca am stat in zona acoperita, ringul era descoperit dar dupa ploaie s-a dansat la fel de mult. Apropo, se zice ca e bine sa ploua la nunta, dar nu stiu de ce !
Nusha...inca oleaca si te vedem miresica ! Eu acuma te las sa te mariti si sa petreci luna de miere dar apoi trebe neaparat sa ne ajuti si pe noi cu informatii pretioase !
Cat despre munte, si eu vreau intr-un weekend cu iubi meu dar cred ca luna viitoare ca acuma lucreaza iubi meu inca juma de norma in plus ....
la toate fetele!
Lizuca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/enderbaby/album?.dir=/cfe8&.src=ph
nushulica spune:
'neatza fetele!eu m-am trezit dis de dimineatza cu niste emotiieu nu stiu cum o sa fac fata evenimentului deja ma ia cu tremurici numai cand ma gandesc la biserica la starea civila la tot...si am mai vazut si aseara la stiri nunta lui sorin miscoci si cand am vazut mireasa mi-au dat lacrimile de emotieeu ce ma fac....sunt tare slabacolegii din "mireaso"nu ma mai scot ....
doamne ajuta!!!
nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0
Darria spune:
Fetelor va multumesc mult pt. urari si va doresc ca visul vostru legat de bebei sa se indeplineasca atunci cand veti dori
Nushulica(are intaietate ca e viitoare miresica ) o sa-ti treaca emotiile pana sambata si apoi atunci nu vei mai avea timp de ele pt. ca ai altele de facut(coafor. machiaj, diverse chestii legate de organizarea nuntii, etc...), nici nu vei sti cand trece timpul
La starea civila e o mica mica distractie, nu ai de ce sa ai emotii. La biserica e cu totul altceva dar......ei si ce daca o sa ai emotii......toate miresicile au(numai eu sunt mai sucita).
Vremea.....se spune ca daca ploua in ziua nuntii, mirii vor avea prosperitte in casatorie....cine nu-si doreste? Daaar...se mai spune ca ati mancat din oala amandoi(nu din farfurie) in timpul sptamanii
enderbaby: ce s-a intamplat? Ceva grav? Sper ca nu.... A trecut?
Oana: nu va prasesc, doar sunteti prietenele mele virtuale..... daca numai voua v-am spus de bebe....
Fetelor la ce ora ne intalnim sambata? Voi cum procedati?
idei nunta
nushulica spune:
darria -dragutza ca intotdeaunamultumesc pentru toate cuvintele de incurajare...ce face busca in prima lui luna de viatza???
nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0
Darria spune:
Nushulica: nu stiu ce face brusca inca, mai tarziu o sa-i aflu toate miscarile, mai ceva decat cu SRI-ul
Fetelor, am o rugaminte la voi: stiti unde se poate face un tort special(stiu doar in Mol la kids), cu o forma deosebita(personaje din desene animate, masinute, etc.......numai clasica forma nu), din martipan sau altceva pt. un bebelus de un anisor? Este bebelul unei mamici de pe forum. Daca stiti daca sunt bune la gust e si mai bine, adica sa nu fie doar forma.
Orice informatie e bine venita.
idei nunta