Copilasi din Aprilie 2003 (20)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dy spune:

Bine v-am regasit!
Sa aveti un an excelent din toate punctele de vedere, multa sanatate, noroc, bani multi, bucurii la fel, pentru voi, copii vostri si pt. toti cei dragi voua!
Felicitari fetelor care intre timp si-au marit numarul de membrii in familie.
Noi suntem bine. Cezar merge de la 2 ani si jumatate la gradinita (de la 8 la 16), dar de vreo 2 luni nu prea l-am mai dus. De luni il voi duce din nou, dar nu este o mare placere pt. el.
Am reusit sa scapam de pampers cam acum 3 luni, mai intai am renuntat la cel de ziua, iar peste vreo 2 saptamani si la cel de noapte.
Cea mai tare faza pe care trebuie sa v-o relatez este ca acum 3 zile m-a intrebat (dupa ce a intrat peste mine la baie) "Unde e cuculetul tau mami?..., De ce nu faci pipi din picoare?.... Daca nu ai, pe unde faci pipi?....". Deci au inceput intrebarile acelea mai speciale.
In rest, informatii generale are 15.50 Kg, 98 cm, vorbeste bine si de corect, in schimb in loc de r pronunta l. Nu-i nici o problema este inca mic. Mananca aproape orice, se joaca fff mult,la pranz nu vrea sa mai doarma "Vleau sa ma JOC N-AUZI!", la fel patim si seara. M-a zapacit cu desenele de pe Cartoon. Daca ar putea nu s-ar dezlipi de televizor. Este topit dupa Scubby Doo, imi povesteste scene din episoade. Cand se uita nu mai aude, nu mai vede nimic, decat ecranul televizorului. Ii mai plac si face crize daca nu-i cumpar Dinozauri, Dragoni si alte Reptile gen Crocodili. Acum are si un castel cu soldatei pe care il indrageste, dar nu poate egala nimic DINOSAURII. Si gata.
Cam atat, poate mai aflam si celelalte mamici de martie aprilie ce mai fac.
Va doresc tot binele din lume!

Dy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dy spune:

Oare Vlada ce mai face?
Vladaaa...

Dy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Multumesc mult de aprecieri!

Cary si eu ma bateam mult cu sora mea(mai ales eu pe ea pt ca sunt mai mare).Sigur ca acum ne intelegem super si ne iubim mult.Ma astept la paruieli si tipete barosane din partea maimuticilor mele ca doar au cu cine semana....

Laura si eu trebuie sa slabesc pt ca avem 5 nunti si la 3 suntem nasi......Iar nasa are un dossss......
Ioana nu prea se uita la cartoon insa dvd-urile la papa pe paine.

Multi pupici

Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003) si Maria Carolina( 26.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Ia sa ne laudam si noi caci abia a inceput anul 2006 si avem o mare realizare!facem KK la WC pe capacul de copil,se pare ca olita nu ne place asa ca e bine si asa!!!!!
Si cum UNA e buna,ALTA rea.....s-o spunem;ca am facut o entorsa la picior si pentru 5 zile Axel este in ghips!!!!!acum se deplaseaza mai greu,deci mami are o mica vacanta.
Cum s-a intamplat????---a sarit intr-una de pe canapea jos,ca o lumanare,dar nu i-a tinut prea multa vreme,deci......ghips!

Sa va traiasca copilasi,mamici si tatici cu nume de Sf.ION.
LA MULTI ANI! pentru Ioana ta Mamamariana.

Dar buna intrebare:-Ce mai face Andreea(Vlada)?

Sa aveti un w-e placut,caci la noi totul e alb si ne vom da cu sania!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Uite ca am mai aparut si eu....pupici fetelor care ma mai tin minte...dar si celorlalte !!!
Noi il asteptam cu nerabdare si drag pe bebi, desi mai e ceva timp...va fi cam odata cu ziua lui Vladi..
In rest am fost plecati si n-am mai apucat sa intru...
Multa sanatate nazdravanului de Axel si bun venit pe lume Maria Carolina !

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Bine ai revenit! acum dupa ATATA odihna sper sa ai spor la scris si sa ne tii la curent!?!?!?!?!?
Ce a mai facut Vladutz cat ai lipsit de la apel???

Hai pupici tuturor si sa aveti un w-e placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

Salutari fetelor, vorba vladei(pe care o mai stiu) pt cele care ma mai stiti sau nu!

cary esti tare draguta ca nu ne-ai uitat, multumesc mult pt mesaj.
nu stiu ce fac dar nu mai apuc la calculator mai deloc, ce sa spun de discutii pe generale sau la capitolul arte.... fosta-i lele cind ai fost! poate si din cauza medeei (9 luni) care e cam dependenta de mine si tare ii mai place mouse-ul cu luminita sau tastatura. si mai si doarme 1h pe zi intr-o tura sau doua plus inca una afara.
noi sintem bine altfel, sanatosi, voinici, voiosi (daca nu ne minca gripa asta aviara), dragos e un dragut si un cuminte, un povestitor.
promit sa mai intru ca sa pun poze si atunci va mai dau si amanunte.

la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Bine v-am gasit fetelor!!!

dupa 1000 de ginduri pe care mi le-am facut pina ieri la ora 5 (daca nu-i ceva ok,daca-s gemeni,daca..daca..)...toate s-au risipit,cind am vazut la eco sufletelul cel mic.Are 9 sapt si 5 zile ,18 mm,174 bat/min(i-am auzit si bataile inimii),DNP 14 august(ziua mea de nastere),si m-a impresionat ca deja arata ca un copil in miniatura ,adica stiu ca la Alex prima oara nu prea vedeam mare lucru(e drept ca si prima eco la el a fost la 6 sapt..si eu nestiutoare)),era foarte miscator dadea din minute,parca era la ora de inot ,asa ca aseara am visat toata noaptea cum inotam intr-o piscina.am reusit sa inregistrez pe CD asa ca a putut sa vada si sotul ce minune am reusit sa facem,asa ca acum e super atent la ce fac cica "sa nu-l strivesti!!!".

Alex e un dragalas(dar foaaarte incapatinat),am scapat de pampers total de vreo 4 luni,se duce singur la WC cind are chef ,isi ia singur scaun si aprinde lumina(e forte independent),vorbeste destul de bine(a inceput sa spuna v,s,z si e tare scump cum se forteaza sa le articuleze ,pe r inca nu) ,spune povesti,face glumesi asteapta sa-l apreciem pentru asta,il pregatim de bb2 desi a fost foarte clar:vrea un bb care sa nu plinga!!!Cerere pe care nu stiu daca o pot onora.
Am intrat si noi in noul an cu ceva probleme pe 31 dimineata a facut febra l-am tratat noi acasa dar fara rezultat asa ca am stat toata noaptea pe linga el iar pe 1 ian la ora 7 eram la spital, ne-au dat augumentin si alte siropele asa ca acum e OK si sper sa nu mai avem pb de genul asta prea curind.
Cary multa sanatate lui Axel.
Vlada asteptam amanunte ,cum te simti?Ai aflat ce va avea Vlad:surioara sau fratior?Ca eu fac statistici.
Pupici tuturor!!
GAbi si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Dam si noi raportul...
Emi se apropie vertiginos de 3 anisori insa nu e asa de grea ca baietii vostri fetelor. Are si ea 96 cm dar numai 13 kile si un pic. Merge la gradinita si ii place f.f. mult. A inceput deja sa povesteasca ce a papat la pranz, spune daca a dormit sau nu, cu cine s-a jucat si ce activitati deosebite a avut. 2 zile pe saptamana vine cu autobuzul de la scoala si e chiar f. incantata sa ne povesteasca cum a venit ea cu school bus.
Vorbeste o gramada, insa de multe ori lumea din jur spune ca nu o intelege. Pentru noi, ni se pare ca e f. clar pentru ca stim ce poate. Nu poate zice pe C inca - spune tot T in loc si pe R il pronunta in unele cuvinte doar. Cateodata il mai incurca pe G cu D, dar in rest totul e relativ clar. Pentru noi! La scoala, doamna zice ca o intelege f. bine in engleza si ca a progresat o gramada in ultimele 2 luni chiar.
Am scapat si noi de pampers si de cateva nopti ne cere sa il dam jos si pe cel de noaptea. Se trezeste si cere la baie si trage de pampers nervoasa. Noaptea trecuta eram buni de un film cu camera ascunsa... sa ne fi vazut pe amandoi cum ne rugam de ea sa faca pipi in pampers dar pana la urma nu am scapat. Tati, mai gentleman, a vrut sa mearga el la baie si cand a vrut sa o ia in brate, Emi a strigat: "Nuuuu, veau tu mami". Asa ca a trebuit sa ma ridic si eu. Dupa aia a dormit fara pampers pana dimineata. Vom incerca sa ii dam mai putine lichide seara si poate nu ne mai trezeste de 2 ori, macar...
Ii place la nebunie Mickey Mouse, Sesame street, Barney si cateodata ii mai dau voie la Tom & Jerry.
Inca mai doarme dupa pranz aprox. 2 ore, insa in vacanta a avut zile cand a sarit peste somnul asta. In schimb, noaptea doarme 10-11 ore neintrerupt.
La noi e ziua copilului azi si ne pregatim de o escapada in oras sa vedem cum sarbatoresc thailandezii.
Peste 5 luni ne vom muta in Canada si incercam sa ii explicam si lui Emi cum vine treaba cu marea mutare. Deja a invatat ca Mos Craciun va veni in Canada, ca acolo vom putea sa facem un om de zapada, ca va trebui sa avem alta casa, alta camera lui Emi, alta gradinita, alti copii. Totul NOU! Pare incantata... sa vedem cum va reactiona la fata locului.
Acu mi s-a terminat pauza - tocmai s-a trezit.
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Vladi face numai nazdravanii, zau nu am timp sa insir acu'....dar ce-mi place cel mai mult la el e ca e f haios, mereu pus pe poante !
Noi vom avea tot un beietel, deci raman cu marele offff....

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput