Bebelusi de mai-iunie 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Babygirl si la mine creste productzia de lapte noaptea, dar Isabella cel mai bine maninca noaptea, ziua e foarte agitata cind maninca, nu sta intr-un loc, se enerveaza si ma musca, asta pentru ca ziua doarme foarte putzin, in schimb noaptea e destul de cuminte, o data ma trezeste pe la 2-3 sa manince, apoi pina dimineata nimic-nimic.
Acum intreb si eu ca Pacala, de ce ii curge din guritza si citeodata face spume parca maninca detergent.

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Buna dimineata!

Ne-am trezit si noi (de tot) pe la 10, am mancat si acum puiul mai trage un pui de somn. Asa ca eu profit sa mananc niste cereale si sa intru pe DC, normal! Chiar eram un pic disperata aseara ca ne cazuse netul si ma gandeam cu groaza ca, dupa ce ca vremea e cum e, afar nu putem iesi, tv-ul nu-mi merge de vreo 3 luni, sa nu am nici net?!?! Noroc ca am avut noroc pana la urma! Hi hi hi..
Mstroie - si eu mi-am vazut sotul aseara! Cu sacrificii.. A trebuit sa "impachetez" piticul si sa ma duc la bunica-mea, cu taxiul, pe ploaia asta.. Dar muream de curiozitate sa vad la ce tot lucreaza. Da, e plecat mai mereu, dar ce sa facem? Asa ca am stat aseara pana la 2 la buni, m-am uitat si la de 3xfemeie si am asteptat sa vina sotu' sa ne ia, ca sa nu ne innecam pe strada. Hi hi hi.. Oricum, am vazut niste fete tinere ffff dragute si am intrat in panica. Saracul de el vine acasa la o nevastra grasuta si "usor" irascibila.. M-a apucat frica! Noroc ca el va fi "cuplat" in film cu una care e mai in varsta decat el, asa ca m-am scos! Sper..
Apopos de socrii - eu stau cel mai bine, adica nu mai am pentru ca au murit inainte sa ne cunoastem. Andrei tot timpul face misto de mine ca ar trebui sa fiu multumita ca n-am parte de soacra. Am auzit ca era o femeie super misto, insa stiti cum sunt soacrele.. majoritatea.
In rest, tre' sa ma duc inapoi la dr cu Piticu' pentru ca acum i s-a inflamat si celalat degetel de la picior.. Il dau cu betadina si baneocin, insa nu ii mai trec odata! Nu stiu ce sa mai fac.. Ma duc la dr sa-l mai vada. Nu da semne ca l-ar durea sau ceva, dar oricum nu cred ca e normal. Adica sigur nu e.
Vedeti ce face ploaia din om? M-a lovit logoreea. Gata, over & out. Pentru moment.

Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by andreea.a

Apopos de socrii - eu stau cel mai bine, adica nu mai am pentru ca au murit inainte sa ne cunoastem.

Si eu sint in aceeasi situatzie, insa sotzul imi spune ca era vai de mine daca traia mama lui, ca puteam face orice, ca tot nu eram buna pentru feciorul ei, asta pentru ca nici o femeie pe lume nu ar fi fost buna. Asha ca, Dumnezeu s-o ierte si noi sa traim linistitzi.

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

'Neata

Oana, felicitari pentru grasunica. Mama, da' ce bine a luat in greutate!!
Idee pentru zile ploioase: i-am intins instalatia de brad in camera si e foarte incantat de luminite. Asta pana pe la pranz, ca dupa aia se plictiseste de ea. Si ii mai dau drumul seara, cand e intuneric in camera si nu pot sa-ti spun ce e pe capul lui.

Elisor, eu nu ma iau dupa cartea lui Spock cand e vorba de alimentatie, ca daca ar fi dupa el, toti copiii ar trebui sa fie vegetarieni.
Eu am inceput la 3 luni jumate cu sucuri de fructe (mar, piersica, morcov) dar n-am avut succes. Il pacaleam cu sanul inainte si dupa asta biberonul cu suc, doar asa le-a baut. Acum am inlocuit sucurile cu piure de fructe.

Intrebare pt. fetele cu experienta. Pe gingia de jos se vad cei doi dintisori centrali, dar nu este nici umflata, nici rosie. Este posibil sa il doara deja? Ca de vreo doua zile este mai marait si nu stiu daca de la dinti sau pentru ca nu l-am mai scos la plimbare.

Va pupam,

Lili si Sergiu (11.05.2005)

http://community.webshots.com/user/ada_74

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

buna dimineata, a venit si mama lu'Matei la apel, sorry ca inca nu am apuc sa pun pozele, oricum sar'mina Gabi si Adina sunt supeeeeeeeeeer pozele. mi-a placut tare mult duminica, am ajuns noi cam tirziu da bine am facut. in sfirsit a vazut si Matei bebelusi, de aceea era curios tare. scumpi foc!!! meyyyyyyy da si taticii!!!!!!!!. am crezut ca numai la noi e asa da si la voiiiiiiiiiiiiii. cred ca au pupat copii de n ori. mai aveau putin si discutau si cum alapteaza! promit sa punem si noi poze, da ieri a fost o zi super nashpa. si vremea si analizele lui Matei. am fost sa iau rezultatul de la hemograma si nu sunt bune! are anemie. sper sa fie numai asta. din ce am vazut hemoglobina mica si hemocrit mic adica sub limita inferioara si mai sunt 2-3 care sunt ba sub inferioara, ba peste. si m-am cam intristat da asta e, sper sa fie doar anemie. miine sau poimiine ne ducem la vaccin. si cu analizele in dinti.o sa bagam fier. se pare ca nu a luat tot ce trebuie din placenta! mami e defecta.

am scos sacul de dormit aseara ptr. Matei, mi se pare cam frig in casa. apropo voi cu ce ii inveliti peste noapte? cu pilota? deja?

Adina felicitari pentru Ema, am citit ca isi prinde piciorusul, mai asteapta un pic sa vezi cum baga degetul mare in gura, este demential, si cum roteste piciorul sa il bage si se enerveaza ca nu il prinde!

andreea.a, eu nu ti-am vazut sotul, sincer, da unde trebuie sa ma uit??! eu cu televizorul sunt paralela, ca iti spun daca merita sa te ingrijorezi,fac o recenzie de fete de nu ai treaba, daaaaaaaaaa, sincer dupa cum am vazut si ceilalti tatici duminica, cred ca si Pamela Anderson daca vine, n-as prea crede sa intoarca capul. zici ca le dai azimut copil, nimic nu mai vad, si banuiesc ca si la voi se intimpla la fel , nimic nu e suficient de bine, bun ptr. copil!!!!

va las ca trebuie sa fac o prezentare ptr. miine si nuam scris nimic, ma timpeste vremea asta!!! off sa se termine odata ploaia!

va pupacim,

Matei 21.05.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

pentru voi toate si bebei, un inger, cititi pina la capat

Doi ingeri calatori s-au oprit sa-si petreaca noaptea
in casa unei familii instarite. Familia a fost rea si a refuzat sa-i lasepe ingeri sa innoptezein camera de oaspeti. In schimb, le-a oferit o camaruta in subsol. In timp ce isi faceau paturile, ingerul cel batran a vazut o gaura in perete si a reparat-o imediat. Cand ingerul cel tanar l-a intrebat de ce, celalalt inger i-a raspuns: "Lucrurile nu sunt intotdeauna ce par a fi".
In noaptea urmatoare ingerii au ajuns sa se odihneasca
in casa unui om foarte sarac, dar foarte ospitalier, taran ce locuia
impreuna cu sotia lui.Dupa ce au impartit cu ei putina mancare ce o aveau,i-au lasat pe ingeri sa doarma in patul lor, unde se puteau odihni in voie.Cand s-au trezit a doua zi,ingerii i-au gasit pe taran si pe sotia lui plangand.
Singura lor vaca al carei lapte era singurul lor venit, murise pe camp. Ingerul celtanar s-a infuriat si l-a intrebat pe
cel batra! n, cum se poate intampla un asemenea lucru?
"Primul om avea tot si totusi l-ai ajutat", a spus el.

"A doua familie avea atat de putin, dar era in stare sa imparta totul, si tu i-ai lasat vaca sa moara".
"Lucrurile nu sunt intotdeauna ce par a fi", i-a raspuns ingerul cel batran."Cand am stat in subsol am observat ca in gaura din
perete era depozitat aur.De vreme ce stapanul era obsedat de lacomie si era incapabil sa-si imparta bogatia cu altcineva, am
astupat zidul ca sa nu o mai gaseasca. Noaptea trecuta
cand am dormit in patul familiei de tarani, ingerul mortii a venit dupa sotia lui. I-am dat in schimb vaca. Lucrurile nu sunt
intotdeauna ce par a fi. Uneori chiar asa se intampla cand lucrurile nu se desfasoara asa cum ar trebui.
Daca ai credinta, e nevoie doar sa crezi ca orice intamplare este intotdeauna in avantajul tau. S-ar putea sa nu stii (sa nu afli de ce anume te-a pazit Dumnezeu) ...
Unii oameni intra in viata noastra si pleaca repede...
Unii ne devin prieteni si stau aproape de noi...lasandu-si minunatele amprente asupra inimii noastre... si noi nu mai suntem aceiasi pentru ca ne-am facut un prieten bun!!!
Ieri a trecut. Maine este un mister. Astazi este un
dar. De aceea se cheama prezent (de la present dar) !
Cred ca viata aceasta este deosebita... traieste si
savureza fiecare moment...

Matei 21.05.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inesuca spune:

Mstroie- mersi pt. info- cand s-o linisti vremea, dau fuga acolo. Cei d p net nu m-au contactat cu comanda..

Andreea- inseamna ca sunt colega cu sotzul tau.. Numai ca eu sunt in concediu, de-abia in ianuarie ma intorc la serviciu. Cum il cheama pe sotz?

Va puuuuuuuuuuuuuuuuuuuup

Ines si Rebecca (7 iunie 2005)

http://spaces.msn.com/members/inesuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Eu il inveleam numai cu o paturica, pentru ca il imbrac cu pijamale destul de grosute, insa azi dimineata avea manutele si nasucul rece, asa ca am trecut la o patura groaaasa si diseara cred ca "bagam" pilota. Pana dau astia drumul la caldura, mai e..
Lucas - pe al meu sot il poti vedea pe Acasa tv, in "Lacrimi de iubire". M-am uitat si eu aseara dupa cum va povesteam, cred ca e pt. prima oara cand m-am uitat la o telenovela. Poate sunt subiectiva (nu poate, sigur!) dar e ok.
Iar apropos de fete - stiu, ai dreptate. Insa cel mai frica mi-e de propria-mi persoana, in sensul ca sunt un pic cam.. nervoasa uneori si ma rastesc la el aiurea. Stiu ca si voua vi se intampla.. Insa nu stiu cum fac, ca numai cand e plecat imi dau seama ca gresesc. Cum ajunge acasa, o iau de la capat. Taticii nostri de pe forum sunt nesperat de "mamosi". I'm loving it!
Inesuca - ce frumoos! Nu stiu cat mai dureaza, dar pana in ianuarie cred ca mai filmeaza si Andrei (Aradits - asa il cheama).
Maraie piticul, am fugit. Revin!

Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_74 spune:

Lucas, nu e mami defecta, cica pe la 4 luni li se termina rezerva de fier. Si eu l-am dus azi sa-i fac o hemograma din acelasi motiv.

Va pupam,

Lili si Sergiu (11.05.2005)

http://community.webshots.com/user/ada_74

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inesuca spune:

Andreea.a- m-am interesat la fetele mele si sotzul tau e un tip super. in alta oridne de idei, episodul pilot de ieri a fost mega lider de piatza pe toate taregturile, cu o medie de peste 14 puncte de rating! Ai de ce sa fii mandra, nu?:):) Si eu de-abia astept sa ma intorc la munca. Ideal ar fi sa lucrez da' s-o am si pe Rebecca cu mine, acolo:):)

Ines si Rebecca (7 iunie 2005)

http://spaces.msn.com/members/inesuca

Mergi la inceput