Bebelusi de mai-iunie 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

ioanailincam, te inteleg foarte bine, pentru ca si cumnatzelu' meu era la fel: haine ii cumpara ma-sa, telefon mobil - ma-sa, componente de PC - ma-sa, etc. Sotul meu si-a gasit de lucru imediat ce a terminat faculta (5 ani), cumnatu' le-a zis parintilor ca vrea si el sa stea 5 ani pe cheltuiala parintilor, cum l-au tinut si pe cel mare. In concluzie: a stat 7, pentru ca n-a fost in stare sa isi termine facultatea (de 4 ani) si sa-si gaseasca un serviciu.

Stiam ca va iesi cu show, da' nici chiar asa!! Ambele mame ( si mama si socrela ) vor sa stea full-time cu copilul, neacceptand sa vina si cealalta. Imi vine sa imi iau campii ! Parca sunt doua leoaice!!

In rest, prima zi de serviciu a fost tare relaxanta, pentru ca n-am avut pc-ul .

Numai bine,

Chris si Carina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_a spune:

Am vazut pozele de la intalnire sunt foarte frumoase ci bebelusii sunt nishte zambareti frumosi.Imi pare rau ca nu am venit si eu dar a trbuit sa mergem la soacra. Asta apropo de soacra.

Ma face sa ma simt mereu prost ca nu venim pe la ea asta cand noi nu avem masina si stam la un amarat de maxi taxi vro juma de ora apoi se umple cu toti taranii cae de care mirosind mai frumos cu geamurile deschise ca sa fie curentu cat mai mare.In concluzie un chin apoi ne mai face capu mare ca am intarzaiat la masa de parca cu copilu' mai pot sa fiu punctuala.
Cris te inteleg si cu soacra si cu cainii. Drept sa spun mie imi plac cainii da aia bine crescuti la curte.Desi si eu as vrea un caine stiu ca la bloc l-as chinui si el pe mine. Si apoi mai am experiente neplacute cu nishte vecini cu nishte caini care fac in lift pe scara, sunt rai se dau la oameni si stapanii nu au bunul simt sa-i puna botnitza si sa-l tina. Plus ca la atunci cand ies afara nu merg nici 2 pasi si chiar langa scara se opresc si nu poti face un pas fara sa calci in excremente.Nu spun mai multe ca incep sa ma enervez cand imi aduc aminte ce specimene de oameni am pe scara.

Si eu am observat ca am mai mult lapte cand dorm si cand nu-mi pun bustiera si mai ales cand nu ies afara.Dupa plimbare ori bibi are mai multa pofta de mancare ori eu nu mai am lapte.
EU am zis ca nu-i dau completare pana cand vad ca nu ia in greutate.

Si bebicu meu e dependent de suzeta dar rau detot adica se trezeste mereu dupa ea si nu adoarme fara ea.

Gabitza multumesc de informatii cu decalotarea.Eu nu o pot face si l-am lasat pe sot dar imi zice ca desi ii face la fiecare baie in loc sa se retraga mai repede creste pielitza.Chiar ma ingrijoreaza am sa cumpar si eu unguent si sa incerc sa-i fac si eu ziua cand ii schimb pampersu'

Poze cu Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeaatan spune:

THOMAS PAPA LEGUME FARA NICI UN COMENTARIU!!!!!!

Adica ieri, de frica ca nu o sa pape, i-am amestecat pasta-supa de morcovii cu cereale si a urlat la mine ca nu-i plac. Azi, stresata, am zis ca -i dau o lingurita de morcovi fara nimic, sa vad ce zice. Am vrut mai mult si mai mult si a papat tot!

Branzica-din juma de litru ies 2 linguri de branza, asa ca ...
Eu nu-i dau de la Napolact, ca nici m ie nu-mi place aia... E f. buna una nemteasca Exquisa, dar are si sare asa ca nu pot sa-i dau lui Thomas.

De cand papa Humana 2 mananca mai putin lapte, adik de 3 zile. Dar nu mai vrea si pace si eu am zis ca nu-l mai fortez cu nimic.

Socrul - pai tipul, cand vorbeste cu mine la telefon, urla si se rasteste. Cand vorbeste cu fiu-so, e lapte si miere. Eu nu fac nimic bine : copilul ba e prea ..., ba nu e deloc... In locul lui m-as gandi ca o data si o data cineva imi va da mancare cu lingurita sau va plati pe cineva s-o faca. Sper ca stie de acum ca eu nu o sa fac nici una din cele de mai sus. Am avut o zi super si mi-a stricat-o.

Mama lui Thomas
Pozele lui Thomas aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inesuca spune:

Babygirl, sa stii ca si eu am observat acelasi lucru: atunci cand dorm peste zi si ma odihnesc, productia de laptic creste vertiginos! la fel si cand beau muuuulte lichide. Am stat si m-am gandit, are dreptate sotzu': din moment ce am lapte din abundenta (lapte pe care il arunc pt. ca porumbitza mea tine dieta, desi i-am explicat ca regimurile se incep dupa 18 ani) de ce sa iau Trigonella, avand in vedere ca poate avea reactii adverse?

Va pup pe toate si va urez noapte buna si voua si ingerasilor vostri!

Ines si Rebecca (7 iunie 2005)

http://spaces.msn.com/members/inesuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Fac "consiliu de familie" sa le bag mintile in cap maica-mii si socrellei!! Sa fie clar: 4 ore una, 4 ore cealalta!

Sa revenim la oile noastre: Carina a inceput sa intinda manutele dupa diverse chestii, si duminica l-a luat pe ta-su prin surprindere cand i-a insfacat mobilul si la dus la gurita!! De obicei nu apuca bine sau chiar nu nimereste obiectul vizat, insa de data asta... jap!

In rest, noi am obisnuit-o dimineata (de obicei pe la 6 -7) sa ii zicem "Buna dimineata!" cand se trezeste si o punem pe masa de infasat sa o schimbam. Consecinta: trage un zambet de te topesti. Azi a fost asa cumintica, incat nu s-a mai trezit inainte de 8 (cand eu am plecat la munca) si m-am simtit tare frustrata ca nu i-am mai vazut ranjetul stirb...Sper sa recuperez maine

Eu n-am mai dormit demult ziua, si nu imi dau seama cum variaza productia de lapte. In schimb, noaptea bebelina doarme vreo 8 ore, si mi se umfla sanii... Dar nu mulg nimic pana nu se trezeste ea sa suga!

Am reusit sa vad si eu pozele, si pot sa va zic ca emana foarte multa armonie! Imi pare rau ca n-am venit, mai ales ca au fost atatia posibili pretendenti .

Pupicei,

Chris si Carina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstroie spune:

inesuca am aflat unde e Calofornia fitnes - la Universitate in spatele bisericii, dar nu mai stiu cum se numeste ceva cu E...
Andreea ti-am vazut sotul aseara in film. Felicitari! Cred ca e aproape tot timpul plecat la filmari.
Nici eu nu stau prea bine cu laptele, ii dau lapte praf decat seara inainte de culcare, al meu ma suge toata ziua si toata noaptea, de unde sa am si eu atata productie.
O sa incep sa-i dau si eu cereale peste vreo 2 saptamani, poate ii tin mai mult de foame si se scoala mai rar noaptea, dar mi-e frcica sa nu se ingrase si mai rau de la ele.

Mari si DAVID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

'Neatza! sa ma laud si eu cu micuta "uriasa"- am fost aseara la doctor si am aflat de ce ma dureau pe mine asa tare shalele. Alexandra are 7.400Kg si 65 cm la 4 luni. Mi-a spus sa-i dau in continuare numai san, ca-i merge foarte bine, ca nu are nevoie de calciu sau alte suplimente. Si pana la 5 luni jumate o tinem tot asa, dupa care vom incepe incet-incet diversificarea. dar deocamdata laptic, ca e singurul aliment lipsit in totalitate de e-uri si nitrati, e tot timpul pregatit si e...gratis! Se pare ca am din belsug, cu toate ca niciodata nu am avut sanii prea tari si nu mi-au curs.
Voi ce faceti cu copii cand stai o zi intreaga'n casa? Asta ar fi prima zi de genul asta, ca-i tare frig afara. Noi ne plimbam de obicei dimineata si seara, cel putin 3 ore/iesire. Alex e tare suparata, ma maraie ca nu vede miscare si pregatire de plimbare. Sper sa revina vremea buna cat mai repede.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna dimineata!
LA MULTI ANI! CRISTINA (laura radulescu) , sa cresti mare si sa ii asculti pe mami si tati!

Saptamana trecuta am fost la radiolog si ortoped (chirurg). I-a facut fetei radiografie si echo la ambele solduri, la echo a vazut (si eu) nucleii de crestere, dar dupa cateva masuratori mi-a spus ca poate trebuie sa-i pun acea perna, cum spuneai tu, Fran, ceva cu Paw...?! Si ne-a chemat la un control peste 1 luna, dar ne-a spus ca ortopedul are ultimul cuvant. Si l-a avut si noi ne-am bucurat tare mult. Ortopedul ne-a spus: deocamdata nu trebuie sa facem nimic, totul e in regula, vom reveni la control la 5 luni (deci peste 2 luni) si sa ne iasa din cap chestia cu CUTELE ASIMETRICE ca nu e relevanta. Cu toate ca mi-a spus toate astea si oruice om normal le proceseaza ca fiind ok eu nu m-am lasat si l-am mai intrebat de 2 ori pana sa parasesc cabinetul daca totul e bine in privinta soldului. Deci totul e bine, deocamdata (piticii de pe creier nu m-au parasit pt. ca mai exista acel control de 5 luni, dar sa speram ca si atunci va fi bine).

Mamici cu bb de 3 luni care ati inceput sa dati si altceva decat laptic cu ce ati inceput, ca eu sunt intr-o ceata tottala, dr. mi-a spus ceva, in Spook scrie altceva, de sfaturi fara sa le cer nu mai vorbesc, asa ca vin la voi cu rugamintea sa imi spuneti ce le dati bb pe langa laptic.

Nefertari, ce mai face Freya?

Olga - Thony in bratele nasei e tare scump cum isi tine pumnisorii impreunati. Sa va traiasca! Las'ca vin si timpuri mai linistite!

Si Bianca e nedespartita de suzeta, cand ii cade incepe sa se lamenteze si in cateva secunde urmeaza si urletele. Eu prefer suzeta ca sa nu am probleme cu dantura, iar la suzeta va putea renunta mai usor (Andreas la 11 luni a pus punct colaborarii cu suzeta, asa ca ma bazez pe asta si la Bianca). Se chinuie sa-si indese pumnii in gura, dar nu pe rand ci amandoi o data si isi mai provoaca si voma, sper sa ramana amintira cat mai curand faza asta ca ma dispera.

Eli mami de Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Wwwwwwwwwaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuu!!!!!
Oana, sa ti traiasca uriasul-pitic (a se citi sex feminin)!
Mi-am bagat nasul si la poze sa vad. E voinicuta bine si pulpitele sunt dragalase, e tare scumpa!
Am vazut ca ai caruselul prins de patut si are acelasi sistem de prindere ca al meu, cum ati reusit sa-l montati ca patutul e fara gratii? Si eu am patut asemanator si i-am luat carusel chicco, dar cand am ajuns acasa am vazut ca e cu sistem de prindere pt. patut cu grratii (de lemn) si nu vreau sa-l duc inapoi ci vreau sa-l vad montat ca e tare fain, daca ai cumva vreo solutie, cum l-ati montat voi?
Si mie mi-e ciuda ca tb. sa stam in casa, iesim doar ca sa-l aducem pe Andreas de la scoala, dar plimbarea cu masina nu se pune, eu voiam cu caruciorul.
S-au dus zilele de stat in body, daca o tine tot asa cu frigul cred ca dam drumul la centrala, in casa deocamdata sunt 22 grade, dar parca vad cum o iau la vale gradele.

Eli mami de Bianca & Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Eli, caruselul l-am prins la coltul patutului, unde ies barele de prindere din material. Si ca sa se sprijine, am bagat intre bara si trunchiul "arcului" de la carusel o bucata de plastic. Sotzul meu a venit cu ideea, caruselul e fixat bine acum, dar e putin inclinat, n-am reusit sa-l facem sa stea drept. dar am vazut in alte poze pe aici pe forum, caruselul fixat pe spatarul unui scaun pliant de lemn acre era asezat la capatul patutului pliant.Te-am zapacit de tot, nu-i asa?Noi la sfarsitul lui octombrie venim in Brasov, de fapt o sa stam in Poiana, cel putin 10 zile, asa ca poate ne intalnim. Vin cu socrii- si daca tot ati vorbit de subiectul asta, eu am noroc, sunt foarte iubitori, sunt innebuniti dupa nepotica lor, nu mai stiu ce sa-i mai cumpere. s pentru ca de cateva ori nu am fost foarte incantati de "achizitiile " lor, mai nou soacra mea ne de bani sa-i cumparam lucrusoare sau jucarii. din pacate, Alexandra nu prea sta la ea, nu inteleg ce o deranjeaza- poate o "zgandare" prea mult? De doua ori am lasat-o cu ea sa mergem si noi la o baie in mare si cand ne-am intors, dupa jumatate de ora, copilul era ud de lacrimi si soacra-mea uda de transpiratie, chinuindu-se sa o linisteasca.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput