Bebelusi de mai-iunie 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Multumesc Gabizam! De cea de fas era vorba. Vreau s-o rog pe mama sa-mi ia si m-a intrebat masura.
Corni, petele de morcov ies cu......na ca nu mai stiu cum se numeste si nu mai am nici in casa. Din ala in cutie roz-lila care se pune si pe pata si in masina si e si pulbere acum. Stii tu!
Andreeaa, m-am uitat si eu putin la telenovela aseara. L-am vazut pe Andrei. Super!Iar are un rol de suflet chinuit. Se pricepe de minune cu fata lui visatoare. Mai, dar il fardeaza sau asa palid este el de obicei? Dai niste suc de morcovi de la Eric! Ce ziceai tu de fete? In afara de Elvira restul sunt umplutura. Si lasa ca la nunta de argint o sa-ti vina iar rochia de mireasa!Vai de capul nostru cu tonele de pe noi!

Va pupam.

Laura si bebe Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Ina, a fost undeva in jur de 300.000, nu-mi aduc aminte exact ca am luat mai multe chestii in ziua aceea. Magazinul de unde am luat-o era, daca imi aduc bine aminte, pe al doilea culoar de jos, mai aproape de capatul opus pantei care coboara de sus (ai inteles ceva?! )
Sa-ti traiasca baietelul, l-am vazut intr-o poza pe care mi-a trimis-o Ruxi.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Noi vad ca avem o zi calda una rece. Azi noapte iar a dormit frumos 7 ore cu intrerupere la 3 pentru laptic. De ati sti ce odihnita ma trezesc dupa o astfel de noapte! Degeaba mai sper ca si maine va fi la fel. Ca de obicei, ma va trezi iar de 2 ori si va dormi sub 6 ore. Dar asta e. Ma bucur de fiecare zi in parte.
Sa vedeti ce faza mi s-a intamplat acu vreo ora. Am avut nu stiu cum o viespe in casa. Am vazut-o ca se invarte pe langa capul lui Tony moment in care am atins-o, a czut pe jos. Eu vreu s-o iau intr-un servetel s-o arunc afara iar ea imi trage o intzepatura. Nu-mi pot misca degetul mic de atunci cu toate ca nu s-a umflat cum mi se intampla de obicei. Si doare ca naiba… Ce ar fi facut bietul pitic sa fi fost el cel muscat? O doamne!
Gabitza, eu dupa o amarata de operatie la apendice simteam cum ma inteapa cand ploua. Cred ca voi care aveti cezariene e normal sa simtiti sau sa fie locul dureros sau amortit. Doar ati avut bietele de voi doua taieturi.
Corail, bine ai revenit!
Nelia, m-am topit. Ce frumusele sunt amamdoua! Mama fericita si implinita sa ai parte de impliniri si fericire. Faina poza cu Agata in frigider. Ha ha ha
Newmami, Danelutza, Mickyyy,Luluku unde dispareti ca va ducem dorul rau de tot. Sper ca sunteti bine toate. Dati-ne si voi un semn!
Andreea.a, Eric am senzatia ca e copia fidela a lui Tony. Si al meu face exact la fel, cand e in brate e cel mai fericit copil, ne jucam radem, chiuim. Cum vreau sa-l asez incepe show-ul. Rabdare ca s-or linisti ei cand mai cresc sau cine stie poate vom avea doua alintaturi toata viata.
In Canada avem parte de o vreme super, nu stiu pentru cat timp ca aici cand vine iarna am dat-o in bara. Tine cam 6 luni… Frig mare, depresie si vant de te ia pe sus. Chiar radeam cu sotzul ca din toate tarile am aflat-o pe una unde avem parte de doua anotimpuri si trebuie sa fii bilingv. Faina alegere! Ma vad la batranetze la caldura prin America de Sud.

Olga
http://ca.geocities.com/sthoalga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Olga, v-am admirat pozele de la Botez. Din cate-mi amintesc am avut Botezul in aceasi zi. Tony al tau a fost cumintel, vad in poze, fata de ratusca mea. Sa vezi ce-a fost la noi! N-am avut zi mai urata niciodata.;)E a mea cumintica acasa, dar la biserica a plans cat pt 3 luni, vorba unui invitat...
Probabil ca sunt si alte mamici cu copilasi care au nevoie sa fie tinuti in bate mereu. La fel de probabil este ca va trece si faza asta. Iti doresc sa ai putere, imaginatie si tot ce ai nevoie tu ca sa iti fie mai usor.

Adina si Ema
Intalnirea bebelusilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inesuca spune:

Rugaminte:
explicati-mi si mie, va rog, pas cu pas, cum faceti voi suculetul de piersici pt. pitici. In acelasi timp, cum il furnizati? In loc de-o masa sau intre mese? Si, cantitativ, cu cat ati inceput?

Thx!!

Ines si Rebecca (7 iunie 2005)

http://spaces.msn.com/members/inesuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

Merci Gabitzam, nu stiu daca o sa nimeresc dar...vad eu

http://community.webshots.com/user/inapopescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Neatza...

La multi sarbatoritilor zilei...

In Constanta am senzatia ca a coborat iadul pe pamant...Ploua torential de cateva ore,mai bine zis de azi de dimineata de pe la 6 si mai nou tuna si fulgera...Inca o datat ma bucur ca stau la bloc...Aratau la tv locale imgini din judet si municipiu...vai mama lor de cei ce stau la case...Brrr...

Corail bine ai revenit...

Laura eu am inceput la trei luni fix diversificarea,si o faceam indiferent de modalitatea de alimentatie...Sunt si eu adepta naturalului,insa mai nou au devenit cam enervante informatiile astea pro alaptat,contra formula...Chiar de multe ori ma scot din sarite,lasandu-mi impresia ca cele care hranim copii artificial am suferi de vreu handicap...Poate este impresia mea,insa prea dintr-o data asa peste tot dai cu lapte de mama...Asta e n-a fost sa fie...ce-oi face acum...Delia este bine mersi,are o evolutie normala si nu vad ca ar sufei in vreun fel ca i-am dat lapte praf...
De atunci tot la fructe suntem,ca legumele nu sunt pasiunea ei...Luni cand merg la contro voi pune problema la dr.sa vad poate-mi da vreo sugestie cu ele...

Corni la fel patesc si eu,chiar azi mi-a turnat pe ea niste morcov amestecat cu mar si cereale...Le-am clatit cu apa rece si le-am bagat la spalat...culmea la 30 de grade...Au iesit ce sa zic...Dar nu le-am lasat niciodata de pe o zi pe alta...Sensiblu de la casa de cultura este cea mai slab aprovizionata dintre toate... din Piata Grivitei este cea mai plina de produse...

Am citit ce-ati spus in legatura cu luatul copiilor in brate...Aveti dreptate,insa eu fiind la al doilea si ultimul copil,simt nevoia sa o tin langa mine mereu,fiind ultima oara cand mai pot face asta...La Bianca si eu eram anti-brate,chiar ma enervam cand venea cineva si una doua hop copilul in brate...Acum imi pare rau...Cu Delia imi este greu insa mi-e tare drag sa o simt cum se lipeste de mine si stam asa in pat...Oricum va creste si va avea alte preocupari si va uita incet incet de brate...Pentru mine asta este o consolare,chiar daca nu fac nimic toata ziua cu ea...Am timp toata viata sa fac pe gospodina...

Ieri de plictiseala am pus copilul in premergator( sa nu dati cu pietre).Este unul tip balansoar care are un suport pentru sprijinirea picioruselor...A fost tare incantata...s-a jucat cam 15 minute ca mai mult n-am lasat-o...

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
4 luni
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Corni, e vorba de Vanish.

Laura si bebe Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Salutam pe toti bebelusii si pe mamicile lor!
Noi am facut vaccinul marti, suntem bine mersi, n-am avut probleme si ne-a dat verde la diversificare.
Doctorita m-a bagat in ceata definitiv, nu mi-a explicat mare lucru, a zis sa incep cu mar ras si biscuite, cate putin ca luna asta e pe ghicitelea. Iar eu m-am gandit asa ca i-am dat doar suc de mere de ieri 10 ml, iar azi 20ml. Se pare ca ii place, i l-am dat in biberon ca cu lingurita as face scurta la mana. Astept sa incep cu pireu de fructe si atunci trecem la lingura.
Astept sa vina Andreea de la doctor si poate tragem o tura pe-afara cu piticii.
Am pus si poze noi in album pentru cine vrea sa ne vada

Andreea mamica lui Filip Stefan
Pozici cu Filip
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53375" target="_blank">Cum s-a nascut Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Am revenit. Am fost la dr. Vesti proaste cu unghiutele de la picioare: sunt incarnate si mi-a dat trimitere la Grigore Alexandrescu unde s-ar putea sa-i faca niste incizii. Imi vine sa mor. Saptamana trecuta am fost la dr la Centrul Medical Unirea si mi-a zis ca nu e nici o problema, ca sa-i dau cu betadina si baneocin pudra ca-i trece. Intre timp i s-a inflamat si celalat degetus! Si primul nu i-a trecut nici pana acum.
Faza si mai nasoala: dupa cum va povesteam, Sambata avem botezul. Vreme de kk, copil bolnavior..
Mai bine nu va deprim si pe voi..

Laura - Andrei e palid de obicei. Bine, il si dau aia cu fond de ten, dar daca mananca putin si fumeaza muuuult, cum sa fie?! Zicea ca se lasa de fumat, dar...
Eric inca nu a ajuns la diversificare, asa ca ta-su va trebui sa mai astepte sucul de morcovi.
Olga - stiu, si eu ma tot gandesc ca seamana ai nostri prunci atunci cand povestesti tu. Lasa, ca se mai cumintesc ei cand cresc. Sper. Uite, spre exemplu al meu e cuminte azi, chiar super rezonabil so far. Nu stiu cum se face ca atunci cand e ta-su acasa in loc sa se isterizeze (ca am face mai bine fata ca suntem 2), atunci e calm. Hmm..

Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput