Bebelusi de mai-iunie 2005 (15)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inesuca spune:

Fran, am vorbit la California Fitness, au Infant Formula si costa 360.000 lei. Adresa este: Str. Biserica Enei nr. 2, telefon 311.17.47
Sa-ti explic unde vine: chiar in blocul cu Union, mergand spre fantana de la Universitate.

In alta ordine de idei, de o saptamana, de cand ii dau Rebeccai vitamine, mi-a luat 180 gr, in conditiile in care in ultimele 3 saptamani imi luase 50 g/saptamana.
Oricum, trebuie sa-i iau neaparat Infant Formula, ca cica e cel mai bun.

Doamne, ce plictiseala!!! Cand o trece o data vremea asta?????????????

Ines si Rebecca (7 iunie 2005)

http://spaces.msn.com/members/inesuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Fetelor, ati vazut pe undeva veioze pentru camera copilului, care imprastie imagini pe pereti? Pe vremuri stiu ca erau, colorate, era un abajur rotund cu diferite desene care se invartea la caldura emanata de bec. Acum am cautat in toata Constanta, n-am gasit decat veioza de la chicco, dar e cam piperata- 1.800.000!! Cu beculetzele de la pom m-am mai potolit, Alex nu-si dezlipea ochii de la jocurile de lumini si mi-e sa nu-i strice la vedere.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura radulescu spune:

Gabizam ce masura este salopeta groasa pe care ai luat-o pentru Andrei de la Piciul?

Nici eu nu am fiert rufele niciodata, le-am spalat la masina cu detergent obisnuit si am pus balsam de copii. E culmea cu fiertul! Le fierbi si pe urma le clatesti cu apa de la chiuveta! Si le si strici pentru ca majoritatea se spala la 40grd. Eu nici nu le mai calc decat pe cele de afara si pe cele foarte mototolite.

Cristina a implinit 3 luni ( multumesc pentru urari, asemenea si copiilor vostri ), mananca lapte de la mine si Humana de 2 saptamani si are 6 kg. Pediatra mi-a spus ca pot incepe sa-i dau sucuri de morcov, mar, portocala si piersica putin cate putin. Cred ca sunt prima care incepe asa devreme. Sau si tu Loreen tot de la 3 luni i-ai dat, ca nu mai tin minte?

Copiii vostri tipa? Nu sa planga, de bucurie! A mea sta in pat, da din maini si din picioare si tipa cat o tine gura. Intr-o zi m-am dus la poarta ca am crezut ca striga cineva!

Beatrice, ce peripetii! Daca nu mai alaptezi deloc o sa ai probleme cu sanii. Nu vreau sa te sperii,poate la tine nu va fi asa, dar am 2 prietene care si-au intarcat copii si au trecut printr-un cosmar. Sanii s-au intarit, s-au marit mai tare ca la febra laptelui. Ele au luat niste pastile pentru inhibarea producerii laptelui si si-au strans sinii cu prosoape tinute la congelator. Totul a durat cca 2 saptamani.

Va dorim o zi linistita. Si sa doarma domne bebeii astia mai mult, ca pe noi ne cam trage somnul la pat de la vreme, nu-i asa?

Laura si bebe Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

Consider ca „Sunt singur” este o amplificare a lui „Eu sunt”, ce depinde de constiinta pe care o are copilasul despre existenta neintrerupta a unei mame in care se poate increde; siguranta pe care ea i-o ofera ii face posibil sa fie singur si sa se bucure de a fi singur pentru un anumit timp. Winnicott: „Capacitatea de a fi singur”

de citit articole despre bebelusi aici:
http://reclama/0-12.html

Adina si Ema
Intalnirea bebelusilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Laura, te referi la asta albastra de fis? Asta e luata de la Piciul. M-am uitat pe ea sa vad ce scrie si e doar o etichetutza mica pe care scrie '66/44'. Sau asta galbena? De fapt asta galbena este luata din pavilionul H. Si e masura 80.
Dar la amindoua le-am luat ochiometric, nu dupa masura, sa-i fie un pic mari acum, sa-i fie bune mai la iarna.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Tzumpiloi,merci ptr.informatii.
Ai intuit bine subiectul principal al emisiunii de pe B1.
Cateva idei care le-am retinut:
1.s-a pus f. mare accent pe alaptat
2.cand se alapteaza exclusiv bebele nu are nevoie de ceai/apa
3.laptele matern evolueaza in functie de varsta bb-ului(laptele produs de o mama cu un bb de 6 luni nu va fi bun ptr.un bb de 1 luna si nici invers)
4.daca alaptezi si ii dai si ceai(de regula ceaiurile instant sunt dulci)este posibil ca bb-ului sa-i placa mai mult gustul ceaiului si deasemenea tetina si sa-ti refuze ulterior sanul
5.prin tetina se pot transmite mai multe boli
6.alaptarea este recomandata pana la 2.5 ani chiar si peste cu cele doua mese dim. si seara
7.fiecare lapte este bun pentru specia lui
8.la copilul alaptat exclusiv diversificarea este recomandata incepand cu luna a 6 a pentru aportul de calorii, daca bb-ul este mai slabut se incepe cu cereale daca este mai grasut cu sucul de fructe(mar, morcov,piersica) dupa care se ingroasa fructele adica piureurile din fructe
9.branzica de vaca sa se faca in casa din lapte de vaca fiert la inceput cu calciu lactic si ulterior cu iaurt
10.laptele de vaca nu este bun ptr. bb pentru ca este foarte bogat in proteine dar branzica dulce rezultata va avea mai putine proteine deoarece o parte din acestea vor ramane in zer
11.unii copii au intoleranta la lapte nu numai datorita lactozei ci si datorita proteinelor din el
12.in supa de legume sa se puna cat mai multe verdeturi pentru ca au fibre si ajuta la digestie
13.fiecare copil are o evolutie diferita in functie si de materialul genetic ,daca patintii sunt slabuti sa nu ne asteptam la un bb grasun
14.daca bb-ul are diaree, varsa des si nu mananca aceasta diaree este de boala daca nu este insotita de aceste manifestari si este de scurta durata nu este considerata diaree-boala si va trece de la sine.

Inesuca, am intrat si eu pe site-ul celor de la Calivita si am citit despre Infant Formula, cand o sa merg la control data viitoare o intreb si eu pe doctorita noastra ce parere are despre acest produs dar cateva idei mi-am facut despre produsele lor , nu sunt medicamente sunt numai suplimente nutritive, sotul meu ia de la ei pentru dureri de spate "Lecithina"si se simte bine de la ele, aveam la munca un coleg care este membru si ne intoxica toata ziua cu produsele lui pana ne-a convins sa mergem la control si sa stii ca au cam coincis afectiunile care ne-au spus ca le avem si tratamentul a fost f. bun , mai ales ca sotul meu este Toma necredinciosu' dar de atunci nu se mai desparte de lecitina lui, cum o intrerupe cum are probleme, cred ca o sa merg si eu la un control ca ma dor f.tare articulatiile si coloana cervicala.

Referitor la spalatul rufelor, de cand am inceput diversificarea m-i s-au cam patat bluzitele si nu prea mai ies petele nici cu Ariel si nici la 95 grade,voi aveti problemede genul asta?mai ales morcovul pateaza ceva de groaza.

Loreen,merci pentru informatii, eu am fost la farm.Sensiblu de la Casa de Cultura ca este aproape de mine si nu aveau fulgi de orez de la Milupa doar Bebelac si am luat, acum astept sa termin cutia asta si sa incerc cu Milupa.

Nelia, albumul este super, chiar si sincronizarea intre ritmul derularii pozelor cu citirea textului(prezentarii), la albumul Tudorei cand am ajuns la faza cu patinajul in acelasi moment mi-a aparut si imaginea ei pe gheata, supeeer.

corni si bebe(Timeea)11 May 2005
poze Botez Timeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inesuca spune:

Am uitat, Chris- eu nu i-am fiert niciodata hainutzele; le spal dintotdeauna la masina, la 30-40 de grade (in functie de hainutze) cu detergent de-al nostru si cu balsam Sensitive. Si nici nu le clatesc de 2 ori, la las cum e ciclul masinii de spalat. N-am avut absolut nici o problema pana acum. La inceput am spalat cu Dermalin, dar este fff prost- detergentul se strange in bulgari si nici nu spala bine, nu ia petele.
Apropo de veioze- nu am vazut de-alea de care zici tu,Babygirl. Singurul lucru asemanator ce-am vazut este o chestie de la Philips care-ti proiecteaza diverse chestii pe perete. Se numeste Philips Theatre, parca. Il gasesti si la magazinele online cu produse pt bb.

Puup si mi-e dor sa ies afara cu pitica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Ines si Rebecca (7 iunie 2005)

http://spaces.msn.com/members/inesuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OlgaTarziu spune:

Babygirl, normal ca si eu ma asigur sa fie curat, satul, etc. Diferenta e ca al meu sta singur cam 10 minute si apoi urla 40. Si l-am lasat sa urle saptamana trecuta, ceea ce nu mai fac saptamana asta. Dupa cum vezi copiii sunt foarte diferiti. Sunt copii ca si Tony care au nevoie in permanenta de atentie 100%. Chiar si acum scriu cu el in brate si deja a inceput sa se foiasca si sa maraie, asta in conditiile in care a terminat de mancat pana a dat pe langa acu 10 minute.

Olga
http://ca.geocities.com/sthoalga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea.a spune:

Nelia, alina_a –
Babygirl – al meu se plictiseste muuuult mai repede. Ieri eram si eu cam stresata, azi m-am mai calmat si vad ca si el. Bine, e si ta-su acasa azi si pot sa mai fac si eu una alta. Multumesc muuult de tot pentru sfaturi! L-am lasat ieri sa planga un pic si nu s-a calmat, insa mai tarziu a fost muuult mai ok. Dupa ce si-a calmat “nervisorii’. Iti dai seama ca si eu il controlez de toate cele inainte, sa ma asigur ca e ok si nu plange de altceva. Insa cand il iau in brate, tace instantaneu. Si cum ma aplec sa-l pun pe canapea sau oriunde altundeva, urlaaa de mama mama!
Am intrebat-o si pe dr si a zis ca tre’ sa planga destul de mult ca sa faca hernie. Nu ca n-ar fi in stare al meu!

Elisor – tare de tot!! Mi s-au intamplat si mie faze din astea. Cred ca de oboseala.
Am fugit acum. Ne ducem pana la dr, la noi in spatele blocului.

Andreea, mama lui Eric Andrei (16 iunie 2005)
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapopescu spune:

Buna, sint sora lui Ruxel,vreau sa o intreb pe Gabitzam cit a dat pe salopeta galbena si de unde din H ai luat-o. Am si eu un bb Andrei de 2 luni..si nu i-ar sta rau intr-una de-aia.
Merci

http://community.webshots.com/user/inapopescu

Mergi la inceput