Copilasi de aug-sept 2003 (63)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns craita spune:

Cristina, multumesc pentru mesajul de ziua fetelor. Cu mare intirziere, e adevarat, dar nu am avut timp de loc. Le-am facut ziua la fete, la servici e un iad, suntem in faza varuitului la noua casa, alergam dupa mobila si alte chestii, nici nu mai stiu ce fac...
Asa ca pe curind.
Imi pare rau de puiutii bolnaviori, ale mele cam stranuta si cind citeam de cei bolnavi mi se facea parul maciuca!

, mama Craitei si Crinei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Neata la toata lumea ! Ce liniste e pe aici !
Am ajuns in sfarsit la servici dupa al nspelea weekend in doi, adica eu si Sasha, sper ca urmatorul sa fie ultimul pe anul asta in care mai pleaca husbandul la munte.
Sa nu il deochi, dar Sasha s-a mai cumintit !! Nu mai urla ca saptamana trecuta, chiar rade in hohote de toate prostiile. Sambata dimineata pe la 11, calcam si imi propusesem dupa ce termin sa mergem afara. Se aseaza copilul in totoiu(fotoliu) cu nelipsitele pernute dupa el la desene animate si se uita, se uita, eu tot calcam, la un moment dat ma intreb : ce o fi cu Sasha de sta cuminte la televizor, el care nu are stare nici 2 minute ?? He, he, adormise fetelor, am fugit in alta camera ca ma pufnea rasul ! Si l-am sunat pa tati si i-am spus : Auzi, daca om mai face vreodata un copil sa iti lasi "genele" la servici, ai inteles ?! Ca pana si la dormitul pe unde il prinde somnul adoarme fi-tu !

Anca si BB Sasha

Copilasi de Aug - Sept. 2003

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Unde ati disparut mey!!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Fetelor intru si eu sa va zic ca suntem in cautare de bona pt Raduc, cat mai urgent!!!! Daca stiti pe cineva disponibil si cu experienta va rog sa imi dati de stire si mie. Noi locuim pe Mosilor, deci daca ar fi si nu f departe de noi ar fi si mai bine!

Sanatate tuturor! Si mai scrieti si voi!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Buna, mamici !

Ce sa va mai povestesc... Oana a facut-o iarasi..

Adica miercuri spre joi cand s-a trezit sa faca pipi, ardea ca focul .
Nu am mai fost la servici, dis-de-dimineata m-am dus cu ea la doctoritza. Diagnostic: VIROZA RESPIRATORIE si AMIGDALITA ACUTA.
Spre seara a facut 39,7 grade si cea mai mare problema a fost ca nu ceda deloc, nici dupa impachetari, nici dupa antitermice. Ea era moale ca o carpa, plangea intruna si avea pielicica rosie-rosie.
Am facut tratament (antibiotice, desigur) si acum e bine.

DAR.....

Doctoritza ne-a spus ca ar fi bine sa nu o mai ducem o perioada la cresa.
Oricm Cosmin nici nu mai vrea sa auda.
Pai s-a imbolnavit de 2 ori in 3 saptamani .
Si cica Oana a facut o forma usoara , viroza asta se pare ca a avut complicatii mari.
Asa ca .... n-o mai ducem la cresa. Cel putin pana in primavara, apoi vom mai vedea.

In rest am fost foarte, foarte multumita de cresa: si-a dat drumul la vorba teribil, nu-i mai tace gura, se joaca frumos, stie cantecele, s-a si ingrasat.
Dar totul pana la sanatate.
Asta e !

Acum am dus-o cateva zle la bunici, fiindca eu sunt varza. N-am prea dormit zilele si noptile trecute si ma resimt.

Cam asta a fost cu noi...
----------------------
Iuliana76, am vazut pozele de la petrecerea Andreei . O dulceata, o scumpica ! Iar tortul a fost superb... yammy, yammy...
----------------------
Danat, bine ca si-a revenit si Raduc.
Lasa, ma, ca o luam si noi mai usor cu cresele astea, ce sa facem ?!
----------------------
Anka, sanatate multa si frumoasei tale !
----------------------
Unde-i CRISTINA ????????????????

Daniela (22+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Am deschis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59329" target="_blank">capitolul 64

Daniela (22+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)
ALBUM 1 OANA MARIA
ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput